Arama sonuçları: *

1. StrongesT

Yardım İnternet Ön Yükleme Problemi

Daha önce farklı bir adreste aboneliğim olması ve problem yaşamamamdan ötürü yeni adresimde f/p olmasından dolayı internet operatörü olarak MyFi tercih ettim. İnternet testi yaptığım zaman ping, download ve upload testlerimde herhangi bir problem yok fakat çözemediğim başka enteresan bir sorun...
  2. StrongesT

Öneri Laptop SODIMM RAM Tavsiyesi

Asus ROG Strix G15 513QC modeli laptop için 16GB RAM yükseltmesi yapacağım. Amazon üzerinden ValueRAM olarak bir model buldum fakat danışmadan almak istemedim. Laptop da default olarak Kingston vardı. Servise gönderince değismiştiler ve güncel RAM ekte ekledim. GUNCEL RAM Amazon Kingston 16GB...
  3. StrongesT

İnceleme GAMEPOWER Overlord Red Switch Klavye

aynen bunun gibi fakat switch click sesi biraz da olsa var, süper tespit etmişsin
  4. StrongesT

Xiaomi Redmi 10 2022 Alınır mı?

Benim için kamera önemli. Oyun oynamıyorum. Arkadaş özellikle ne bakıyor öğrenmek lazım.
  5. StrongesT

Giriş seviyesi telefonlarda özellikle oyun için alınmayacaksa 4GB Ram yeterli diye düşünüyorum.
  6. StrongesT

Ben de bunu almayı düşünüyorum. Ama bütçe 6500 ise daha iyi seçenekler de mevcut.
  7. StrongesT

4000-5000 TL Bandında Telefon

Redmi 10 2022 nasıldır ? Bu arada Oppo A74 Media'da 5k bunu da düşünmeye başladım. 1663010550 +
  8. StrongesT

Sanırım M23 ve A74 fiyatları yükselmiş. Aklımda M13 ve A55 var. İkisi arasında kararsızım.
  9. StrongesT

Oyun oynamak için kullanmayacağım. Öncelikli tercihim kamera. Depolama 64 olabilir, harici ile yükseltebilirim. Güncelleme desteği ve takılma en azından bir kriterim. 2-3 gün içinde alacağım için ben de fırsatları takip ediyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler..
  10. StrongesT

Fitness - Hangi Supplementi almalıyım?

Hocam diyet yaparken de elbette kas kaybedecek çünkü kaybetmemesi sporcu değilse ğek mümkün olmuyor. Yanlıs miyim? 1654815076 BCAA olabilir. Eğer arkadaşın desiği gibi bir kalori açığı oluşturursan BCAA ile en azından kaybettiğini, daha iyi oluşturabilirsin. Bunlar çok spesifik şeyler aslında...
  11. StrongesT

Fitness - Hangi Supplementi almalıyım?

Güncel kilonu sağlıklı beslenerek koru. Zaman içinde bu sarfettiğin efor ile değişimi görürsün. Bu rada kardiyo ve ağırlık antrenmanlarını unutma.
  12. StrongesT

Asus Rog G15 g513IE ISINMA SORUNU

Turbo moda al, panel hz ksıtlama ayarını kapa ve sıcaklığa çok takılma bence performans testi yap
  13. StrongesT

Benim de 1 yıl olacak haliyle 90 dereceleri görmeye basladım. Temizlik için bakıma göndericem ki bu çok normal. Bu arada sonuç nedir
  14. StrongesT

Soldaki arayüzlerden sisteme gir ordan stanarta al çünkü şuan gpu kullanmıyor 1654376431 Gpu modunu
  15. StrongesT

Ana Konu [GÜNCEL]Asus Ekipmanını Anlat 500TL Hediye!

Laptoplarda da yapsalarmış keşke pof
  16. StrongesT

Çözüldü✓ Mini Display to HDMI

Arkadaşlar mini display port aldım. Girişi çok küçük geliyor. Henüz monitör yanımda olmadığı için test edemiyorum. Konu başlığındaki resimde gözüken, vga'nın yanındaki, mini display değil mi? 1648911824 Arkadaşlar bu giriş görüntü aktarımı için değilmiş. - Monitörün yan tarafında USB bağlantı...
  17. StrongesT

Acer Nitro AN515-54 Tamamen çöp oldu

Hocam tüketici hakem heyetine kusurlu/ayıplı üründen başvur. Servisin çözüm üretememesi durumunda ürünü yenilemeleri gerekir.
  18. StrongesT

Windows 10 parolayı kaldırma (Microsoft hesabı ile giriş)

otomatik internete balı olduğu için senden istiyor mail hesabına giriş yapmanı
  19. StrongesT

Windows 10 parolayı kaldırma (Microsoft hesabı ile giriş)

wifiye bağlanmadan devam et
  20. StrongesT

Çözüldü✓ Mini Display to HDMI

Bitmiş ama hocam mini displsy lazkmdı
Top Bottom