Neler Yeni

Çözüldü✓ Mini Display to HDMI

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Asus ROG G15 513QC model bir laptop kullanıyorum. Eski olmayan bir monitör elime geçti ve 2. ekran olarak kullanıyorum. VGA-TO-HDMI adaptör ile çift monitör yaptığımda ise ana ekranım yani laptop ekranımda donmalar oluyor. Adaptörden kayaklı bir problem olduğunu düşündüğüm için bu tarz bir dönüştürücü yerine Mini Display port üzerinden görüntü alma fikri aklıma geldi. Bu portu monitöre takacağım ve hdmi ile laptopta entegre edeceğim. Port resmini yorumlara ekleyeceğim. Sorun yaşar mıyım?
Dark DK HD AMDPXHD4K 4K Mini Display Port to Hdmi Dönüştürücü
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20220330_210619.jpg

Alternatif - Alfais Al-4804 Mini Displayport to HDMI Adaptör Çevirici Dönüştürücü

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
benzer bir sorunum vardı daha önce harici monitörüm hdmi üzerinden bağlıydı oyunlara girince siyah ekrana düşüyordu.hdmi kabloyu sök tak yapınca düzeliyordu bu problemi çözemiyordum en sonunda type c/dp kablo aldım sorunsuz kullanıyorum. sizdeki durumda çözülebilir denemekte fayda var.

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
benzer bir sorunum vardı daha önce harici monitörüm hdmi üzerinden bağlıydı oyunlara girince siyah ekrana düşüyordu.hdmi kabloyu sök tak yapınca düzeliyordu bu problemi çözemiyordum en sonunda type c/dp kablo aldım sorunsuz kullanıyorum. sizdeki durumda çözülebilir denemekte fayda var.
Nereden almıştın? Aynı zamanda laptopta display veya mini display yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
ahmet
type c girişi varsa benim kablodan alabilirsin. monster pusat yaz çıkar. bu arada benim laptopta aynıymış. g513ıe bendeki

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR

StrongesT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
293
İsim
Ahmet Ceyhun BİLİR
Arkadaşlar mini display port aldım. Girişi çok küçük geliyor. Henüz monitör yanımda olmadığı için test edemiyorum. Konu başlığındaki resimde gözüken, vga'nın yanındaki, mini display değil mi?

Arkadaşlar bu giriş görüntü aktarımı için değilmiş. - Monitörün yan tarafında USB bağlantı noktası vardır ve bu soket onları bir bilgisayara bağlamak için kullanılır. -

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
USB type B girişi bu. Kendi yazdığın gibi Monitördeki USB portlarının çalışmasına yarar.

Top Bottom