Arama sonuçları: *

1. T

Corsair K70 MK2 şimdi alınır mı?

K68 Red (RGB değil) 799TL. Asus ROG STRIX SCOPE Blue Switch 749TL. K60 RGB PRO Cherry Low Speed 999TL. FPS Rekabetçi için aliyorum. Türkçe Q ve Red Switch olması benim için çok önemli hele TÜRKÇE Q çok önemli. Strıx Scope 749TL ve çok iyi diyorlar ama Blue Switch. Ses sıkıntısı etmezsem Blue...
  2. T

FPS oyunları için hangi klavye?

1) K68 Red Cherry MX Switch (RGB değil) 779TL 2) ASUS ROG STRIX scope Cherry MX Blue Switch. 749TL FPS oyunları için Red Switch öneriliyor sanırım. Scope'da X2 CTRL tuşu varmış FPS için. Madem FPS için niye Blue Switch? Sizce hangisini almalıyım? ROG scope ile K68'deki oyun performansını...
  3. T

Corsair K68 Red nasıldır?

Red modeli (RGB değil). Siparişi verdim. Geçen gün 699TL'den İtopya'dan yakalamıştım, sonra K70 alırım diye vazgeçmiştim ama stokta yoktu, bir de İtopya olunca tekrar sipariş vermek istemedim, çok sıkıntı çıkarıyorlar. 79TL fazla ödeyerek QP Bilişim'den sipariş verdim 779TL'ye. Sizce değer mi...
  4. T

Dolar 10 kuruş arttı diye ürünler ZAM yedi!

Evet şaka bir gün. Bu kadar da olmaz dediydim. Bir sitede 779TL'ye dün satılan klavye 800TL olmuş. Yine başka bir sitede birçok ürüne zamla birlikte, indirime girmesini beklediğim klavye 673TL'den 688TL olmuş. Yazıklar olsun size! Dolar 8.5'dan düştü ürünlere 10 kuruş arttığı kadar indirim...
  5. T

[Rehber] Her Bütçeye Uygun (kısmen) Klavye önerisi

Hocam bence K60, K68 ve K70'den daha düşük bir model ama stok olmadığı için pahalıya satılıyordur belkide. Amazon USA'da K70, K60'dan daha pahalı gözüküyordu
  6. T

Hocam sizce K68 mi daha iyi yoksa K60 RGB Pro Low speed mi?
  7. T

Hocam Green Switch, moba oyuncuları için diyorlar genelde ve FPS için önermiyorlar sanırım. Arkadaşım kullanıyor bundan, inanılmaz sesliymiş, sanırım Blue'dan bile sesliymiş. Yan odalara gidiyormuş sanırım sesi :(.
  8. T

Hocam o Blue Switch ama :( ne yapsam sizce?
  9. T

Hocam size bir kaç sorum daha olacak. Almışken bilerek alayım diyorum. Cevaplarsanız sevinirim. Ben FPS oyunu oynuyorum sadece. Apex ve CS: GO. Başka oyun oynamam. Single felan hiç oynamam. Şimdi Red Switch sanırım benim için daha iyi. Cherry MX Red Switch ile Cherry Low Speed arasındaki fark...
  10. T

Emeğinize sağlık. K60 RGB PRO Low Speed (Cherry Speed Switchli) sizce 1000TL eder mi? @Frenerno
  11. T

K60 RGB PRO Cherry Low Profile 1000TL eder mi?

Cherry Low profile speed switch'li versiyonu olan (viola switch değil) Sizce 1000TL eder mi?
  12. T

K60 RGB PRO (Low Profile MX), K68 ve K70'e göre nasıldır?

Low Profile olan versiyonu nasıldır? K68 veya K70'e göre nasıldır? Daha mı iyi yoksa alt seviyesi mi?
  13. T

1000TL'ye FPS Klavyesi önerisi

Bu şartlar haricinde sakın ama başka bir şey önermeyiniz. Bütçeyi yükselttim. Red Switch veya daha hızlı bir Switch olacak (FPS oyunları için). Türkçe Q olacak. Dediğim gibi FPS oyunları için alacağım ama arada günlük hayatta da kullanacağım için Türkçe Q olacak ve multimedya tuşları olursa...
  14. T

FPS için Corsair K68 vs Rog Strix Scope Blue

K68 indirime girmiyor. Aklımda K70 vardı. Corsair'in stok bahanesiyle indirim olmuyor. Asus Rog Strix Scope Blue indirime girmiş baya. 749TL. K68 789TL. K70 1000TL. Blue Switch almak istemezdim ama diğerleri sanırım fiyatının hakkını vermiyor çünkü Euro 10 iken K70 850TL idi. FPS oyunları için...
  15. T

Fps oyunlarında klavye çok önemli mi ?

FPS ve Blue Switch? Ciddi değildir umarım.
  16. T

AOC 24G2U kullananlar memnun mu?

Işık sızması durumunu yaşayan var mı?
  17. T

Heyecan Yapmayın Dolar Düşmüyor

Yav kardeşim ekşi sözlükten oradan buradan okuyup, ekonominin e sinden anlamayıp konu açmayın lütfen. Bilgili olmuş sanıyorsunuz kendinizi, bilmiyorsunuz ama yapma bari.
  18. T

Anakartta fanları çalıştıracak yuva yok

Tamam hocam hepsiburadadakini iptal ettim, n11'deki ürünü aldım. Fanların hepsini kontrol edeyim, almışken fazla koyup daha iyisini alayım dedim.
  19. T

Tamam hocam. Çözüldü olarak rapor ettim konuyu. Siparişi vermiştim kablonun. Uzunluk yeterli olur dedi bilgisayarcı, sordum. 1.5 karış kadarmış. Çok teşekkür ederim :). 1613470690 @crazyreign Hocam bu arada kafama şu takılmıştı, onuda sorayım bari. Technopatta'da konu açmıştımda, tabi orada...
  20. T

Hocam internette şunuda okudum. Güç beslemeli model almanızı öneririm diye demişler birine. Onu alacağına Alfais 4354 alın demişler amazonda var şuan. Ne diyorsun?
Top Bottom