Frenerno
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Pahalı değil 6 ay içefisindeki en ucuz fiyatlardan biri gayet kaliteli bir klavye ama razerın neresine ısınamadınız merak ettim.Mesela?
Pahalı değil 6 ay içefisindeki en ucuz fiyatlardan biri gayet kaliteli bir klavye ama razerın neresine ısınamadınız merak ettim.Mesela?
Corsair daha hoşuma gitti nedense. Bayadır istiyorum. Blackwidow'dan daha hoş geldi.Pahalı değil 6 ay içefisindeki en ucuz fiyatlardan biri gayet kaliteli bir klavye ama razerın neresine ısınamadınız merak ettim.
Bu iki klavye gözüme takıldı ama daha bilgili bir arkadaşdan öneri almanızı öneririmMesela?
Red alınca neden pişman olacaksın ?
1200tl hakettiğini sanmam
Alabilirsin, zaten en düşük fiyatı 1100 civarı fiyat normal satıcı da 10 puan almış zaten.
Türkiye'de speed olarak bir bunu bulmuştum. Speed almadığıma pişman eder mi diye sormak istedim.
K68 Red (RGB değil) 799TL. Asus ROG STRIX SCOPE Blue Switch 749TL. K60 RGB PRO Cherry Low Speed 999TL. FPS Rekabetçi için aliyorum. Türkçe Q ve Red Switch olması benim için çok önemli hele TÜRKÇE Q çok önemli. Strıx Scope 749TL ve çok iyi diyorlar ama Blue Switch. Ses sıkıntısı etmezsem Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?Etmez bence alınır
Normalde bende bu dediklerinden birini alırdım ama multimedya da çok önemli benim için.K68 Red (RGB değil) 799TL. Asus ROG STRIX SCOPE Blue Switch 749TL. K60 RGB PRO Cherry Low Speed 999TL. FPS Rekabetçi için aliyorum. Türkçe Q ve Red Switch olması benim için çok önemli hele TÜRKÇE Q çok önemli. Strıx Scope 749TL ve çok iyi diyorlar ama Blue Switch. Ses sıkıntısı etmezsem Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
Satıcı güvenilir duruyor ama 1200 TL vermezdimFiyatı 1200 TL şuan. Alınır mı? Beklemeli miyim? Düşer mi? Çok almak istiyorum ama yine de sormak istedim. Normalde speed versiyonunu alacaktım ama hiçbir yerde stokta yok. Red alırsam pişman olur muyum ayrıca?
Ürünün linki: https://www.hepsiburada.com/corsair...bgjmK2z9w8Xgb0DZJhXp6bv7II5jIXX8aAsVZEALw_wcB
(Satıcısı güvenilir midir?)
Rog strix flare çok kötüymüş detaylı bilgi için @hadwiger sana söyleyebilir.Bu iki klavye gözüme takıldı ama daha bilgili bir arkadaşdan öneri almanızı öneririm
Hepsi iyi klavyeler yani sen bilirsin bu durumda senin zevkin.K68 Red (RGB değil) 799TL. Asus ROG STRIX SCOPE Blue Switch 749TL. K60 RGB PRO Cherry Low Speed 999TL. FPS Rekabetçi için aliyorum. Türkçe Q ve Red Switch olması benim için çok önemli hele TÜRKÇE Q çok önemli. Strıx Scope 749TL ve çok iyi diyorlar ama Blue Switch. Ses sıkıntısı etmezsem Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
blue almayı düşünürsen xpg summoner almalısın kalite olarak k70 den daha iyi ve kullanımı gayet keyifli daha önce red swich de kullandım ama ben green swich ve blue swich i daha çok sevdim sana da tavbsiyem xpg summoner almanK68 Red (RGB değil) 799TL. Asus ROG STRIX SCOPE Blue Switch 749TL. K60 RGB PRO Cherry Low Speed 999TL. FPS Rekabetçi için aliyorum. Türkçe Q ve Red Switch olması benim için çok önemli hele TÜRKÇE Q çok önemli. Strıx Scope 749TL ve çok iyi diyorlar ama Blue Switch. Ses sıkıntısı etmezsem Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?
Yok artık hocam naptınız bu klavyedeki kullanılan malzemeler haliyle daha kaliteli.blue almayı düşünürsen xpg summoner almalısın kalite olarak k70 den daha iyi ve kullanımı gayet keyifli daha önce red swich de kullandım ama ben green swich ve blue swich i daha çok sevdim sana da tavbsiyem xpg summoner alman
İkisinide deneyimleme şansım oldu 700tl bandında en iyi klavye gerek ışıkları gerek bası hissiyatı bakımından xpg summoner dır ayrıca swich olarakda cherry mx blue swich kullanıyor 1200tl lik k70 mk.2 de cherry mx kuullanıyorYok artık hocam naptınız bu klavyedeki kullanılan malzemeler haliyle daha kaliteli.