Neler Yeni

Corsair K70 MK2 şimdi alınır mı?

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
blue almayı düşünürsen xpg summoner almalısın kalite olarak k70 den daha iyi ve kullanımı gayet keyifli daha önce red swich de kullandım ama ben green swich ve blue swich i daha çok sevdim sana da tavbsiyem xpg summoner alman
Kendi kullandığın için gereksiz üzgün atıyorsun şu an aynı segmentin klavyeleri değiller,
Corsairin tuşları açık ara daha kaliteli.
İkisinide deneyimleme şansım oldu 700tl bandında en iyi klavye gerek ışıkları gerek bası hissiyatı bakımından xpg summoner dır ayrıca swich olarakda cherry mx blue swich kullanıyor 1200tl lik k70 mk.2 de cherry mx kuullanıyor :D bu sebep le benim tercihim ve tavsiyem xpg alması
Şansın olduysa inceleme bekleriz,
Eğer deneyimlediysen seni sorularla zora sokarım sallıyorsun şu an basım hissiyatı asıl k70'in daha iyi k70 klavye alacakken ona da bakmıştım ama eskiden.
Ben zaten summoner kullanıyorum :D

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Apex Pro önerecektim. Fiyatına bakayım dedim. HuHH...

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Kendi kullandığın için gereksiz üzgün atıyorsun şu an aynı segmentin klavyeleri değiller,
Corsairin tuşları açık ara daha kaliteli.

Şansın olduysa inceleme bekleriz,
Eğer deneyimlediysen seni sorularla zora sokarım sallıyorsun şu an basım hissiyatı asıl k70'in daha iyi k70 klavye alacakken ona da bakmıştım ama eskiden.
Ben zaten summoner kullanıyorum :D
Şuanda kendi kullandığım klavye Razer Blackwidow v2 . Ayrıca sana izahatıda yaptım analamamakda direniyorsun içlerindeki swichler aynı birisi red birisi blue malzeme bakımından xpg metal yüzey olmasıyla beni cezb ediyor k70 ve summoner ikisinde arkadaşlarımda var sen basım olarak red ve blue ya bastığın için farklı gelmiş sallama durumu yok corsair in tuşları açık ara daha iyi demişsin acaba daha önce corsair in herhangi bir klavyesini kullandın mı?? ben 2 sinide deneyimledim ayrıca yıllarca internet kafelerde elimden 10lardca klavye geçti bilmeden yorum yapmayınız lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanılan swich ler aynı nasıl biri birinden iyi olsun en fazla ceycap bakıkmından önde olabilir :D

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şuanda kendi kullandığım klavye Razer Blackwidow v2 . Ayrıca sana izahatıda yaptım analamamakda direniyorsun içlerindeki swichler aynı birisi red birisi blue malzeme bakımından xpg metal yüzey olmasıyla beni cezb ediyor k70 ve summoner ikisinde arkadaşlarımda var sen bavsım olarak red ve blue ya bastığın için farklı gelmiş sallama durumu yok corsair in tuşları açık ara daha iyi demişsin acaba daha önce corsair in herhangi bir klavyesini kullandın mı?? ben 2 sinide deneyimledim ayrıca yıllarca internet kafelerde elimden 10lardca klavye geçti bilmeden yorum yapmayınız lütfen
İçindeki switchler kaliteyi belirlemiyor daha birçok farklılık var o zaman 400tlye cherry mx klavye alayım bangooddan k70den daha iyi olsun yok öyle bir şey,
Baya sallama var kendi kullandığım klavye kullandığımı söyledim mediamarkta denemiştim bir kaç ay önce,
Bana internet kafede de elime de bir çok klavye deneme şansı geçti kullandığım klavye hakkında bilmeden yorum yapma demişsin 🤣
Ayrıca metal değil aliminyum ama metalde diyebiliriz,
K70 de zaten öyle ve onunki daha sağlam.
Sonra eklemişsin keycap bakımından zaten daha iyi aynı mantık 230TLlik ouetumu blue klavye = 450TLlik ouetumu blue klavye düşünceye bak ya o.O2

Son düzenleme:

Batuhan Akbaş

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,671
İsim
Scarlotte
blue almayı düşünürsen xpg summoner almalısın kalite olarak k70 den daha iyi ve kullanımı gayet keyifli daha önce red swich de kullandım ama ben green swich ve blue swich i daha çok sevdim sana da tavbsiyem xpg summoner alman
Red ve Blue çok uç noktalar hocam. Red alıcak biri kolay kolay blue istemez zaten. Bu yüzden karşılaştırmayı doğru bulmuyorum. Red modeli çıkarsa düşünülür. Ayrıca ICUE şu ana kadar araştırdığım yazılımlar içerisinde en pratik ve dengeli olanı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Enes

Ekler

• 1614240018851.jpeg
    1614240018851.jpeg
    5.7 KB · Hit: 48

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İçindeki switchler kaliteyi belirlemiyor daha birçok farklılık var o zaman 400tlye cherry mx klavye alayım bangooddan k70den daha iyi olsun yok öyle bir şey,
Baya sallama var kendi kullandığım klavye kullandığımı söyledim mediamarkta denemiştim bir kaç ay önce,
Bana internet kafede de elime de bir çok klavye deneme şansı geçti kullandığım klavye hakkında bilmeden yorum yapma demişsin 🤣
Ayrıca metal değil aliminyum ama metalde diyebiliriz,
K70 de zaten öyle ve onunki daha sağlam.
Şimdi dinle. XPG summoner klavyesinde cherry mx blue swichler var. Corsair k70 mk.2 klavyesinde ise cherry mx red swichler var (bazı modellerinde brown ve blue da mevcut). Aralarındaki farkları sana söyliyeyim bu klavyeleri marka olarak düşünme iki tane klavye olarak düşün sadece. İki klavyede swich markaları aynı aralarındaki fiyat farkı 500 tl ikiside rgb ve kullananlar ikisinide beğeniyor. Basım hissiyatı olarak red swich ile blue swich farklı swichlerdir k70 mk.2 ninde blue swich lileri var. Blue swich 2 katmanlıdır birinci katmandan sonra basılan tuş algılanır red swich ise tek katmandır bir basım hissiyatı vermez 1.8 2 milimetrede algılar. Ben bu klavyelerdeki farkı 500tl fiyat farkı olarak görüyorum. Arkadaş @Trigonometri ''Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?'' yazdığı için blue swich bir klavye önerdim ben blue swich de fps oynarken daha rahat ediyorum malzeme kalitesi bakımından pek farkları olduğunu sanmam bendek razer da metal yüzey yok kaliteki abs bulunduğu için ben xpg summoner un üzerindeki aliminyum katmanı sevdim benim düşüncem k70 mk.2 özellik bakımından üstün değil eğer üstün olduğunu düşünüyorsanızda arada 500 tl ye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum

Red ve Blue çok uç noktalar hocam. Red alıcak biri kolay kolay blue istemez zaten. Bu yüzden karşılaştırmayı doğru bulmuyorum. Red modeli çıkarsa düşünülür. Ayrıca ICUE şu ana kadar araştırdığım yazılımlar içerisinde en pratik ve dengeli olanı.
arakdaş '' Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?'' yazdığı için blue önerdim

daha fazla uzatmak istemiyorum detaylıca anlattım anlamak istemiyorsa kendisi bilir ben onu yok saydım oda beni yok sayarsa sevinirim

T.P.G.

80+ Titanium

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şimdi dinle. XPG summoner klavyesinde cherry mx blue swichler var. Corsair k70 mk.2 klavyesinde ise cherry mx red swichler var (bazı modellerinde brown ve blue da mevcut). Aralarındaki farkları sana söyliyeyim bu klavyeleri marka olarak düşünme iki tane klavye olarak düşün sadece. İki klavyede swich markaları aynı aralarındaki fiyat farkı 500 TL ikiside rgb ve kullananlar ikisinide beğeniyor. Basım hissiyatı olarak red swich ile blue swich farklı swichlerdir k70 mk.2 ninde blue swich lileri var. Blue swich 2 katmanlıdır birinci katmandan sonra basılan tuş algılanır red swich ise tek katmandır bir basım hissiyatı vermez 1.8 2 milimetrede algılar. Ben bu klavyelerdeki farkı 500tl fiyat farkı olarak görüyorum. Arkadaş @Trigonometri ''Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?'' yazdığı için blue swich bir klavye önerdim ben blue swich de fps oynarken daha rahat ediyorum malzeme kalitesi bakımından pek farkları olduğunu sanmam bendek razer da metal yüzey yok kaliteki abs bulunduğu için ben xpg summoner un üzerindeki aliminyum katmanı sevdim benim düşüncem k70 mk.2 özellik bakımından üstün değil eğer üstün olduğunu düşünüyorsanızda arada 500 TL ye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum
Valla mı (!) Blue ile redin basım hissiyatları farklı olduğunu bilmiyordum (!)
Aralarındaki farkları söyleyememişsin madem öyle düşünüyorsun bangooddan 400TL cherry mx klavye var diyelim 700TL xpg summonerla switchleri aynı o zaman daha fazla para vermeye gerek yok 400tllik klavye eşittir summoner mı klavyeleri sadece switchler ile karşılaştıramazsın,
Bu çok yanlış zaten red ile bluenun farkını senden daha iyi biliyorum hem red hem blue klavyem var,
Fps için red switch tercih edilir normalde ama blue ile de oynanır red switchin tepkimesi daha az oluyor,
Gayet üstün sadece ikisi de aynı switch olduğundan xpg summoner öneriyorsun sadece klavyeleleri switchine göre bakıyorsun,
500TLlik bir fark da verilir eğer paran varsa gayet kaliteli bir klavye bir çok incelemesi var , bak biraz yazdıklarımı okumaya üşenip alakasız şeyler söylüyorsun.
Bu fiyata alınmaz.
Neden hocam klavyenin zaten ideal fiyatı bu?
Ve razer da istemiyor, ne alabilir?

T.P.G.

80+ Titanium
Valla mı (!) Blue ile redin basım hissiyatları farklı olduğunu bilmiyordum (!)
Aralarındaki farkları söyleyememişsin madem öyle düşünüyorsun bangooddan 400TL cherry mx klavye var diyelim 700TL xpg summonerla switchleri aynı o zaman daha fazla para vermeye gerek yok 400tllik klavye eşittir summoner mı klavyeleri sadece switchler ile karşılaştıramazsın,
Bu çok yanlış zaten red ile bluenun farkını senden daha iyi biliyorum hem red hem blue klavyem var,
Fps için red switch tercih edilir normalde ama blue ile de oynanır red switchin tepkimesi daha az oluyor,
Gayet üstün sadece ikisi de aynı switch olduğundan xpg summoner öneriyorsun sadece klavyeleleri switchine göre bakıyorsun,
500TLlik bir fark da verilir eğer paran varsa gayet kaliteli bir klavye bir çok incelemesi var , bak biraz yazdıklarımı okumaya üşenip alakasız şeyler söylüyorsun.

Neden hocam klavyenin zaten ideal fiyatı bu?
Ben bunu 900 1000TL'ye falan rahat buluyordum bu fiyata almam.

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2

Frenerno

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Top Bottom