Şimdi dinle. XPG summoner klavyesinde cherry mx blue swichler var. Corsair k70 mk.2 klavyesinde ise cherry mx red swichler var (bazı modellerinde brown ve blue da mevcut). Aralarındaki farkları sana söyliyeyim bu klavyeleri marka olarak düşünme iki tane klavye olarak düşün sadece. İki klavyede swich markaları aynı aralarındaki fiyat farkı 500 TL ikiside rgb ve kullananlar ikisinide beğeniyor. Basım hissiyatı olarak red swich ile blue swich farklı swichlerdir k70 mk.2 ninde blue swich lileri var. Blue swich 2 katmanlıdır birinci katmandan sonra basılan tuş algılanır red swich ise tek katmandır bir basım hissiyatı vermez 1.8 2 milimetrede algılar. Ben bu klavyelerdeki farkı 500tl fiyat farkı olarak görüyorum. Arkadaş @Trigonometri ''Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?'' yazdığı için blue swich bir klavye önerdim ben blue swich de fps oynarken daha rahat ediyorum malzeme kalitesi bakımından pek farkları olduğunu sanmam bendek razer da metal yüzey yok kaliteki abs bulunduğu için ben xpg summoner un üzerindeki aliminyum katmanı sevdim benim düşüncem k70 mk.2 özellik bakımından üstün değil eğer üstün olduğunu düşünüyorsanızda arada 500 TL ye değer bir fark olduğunu düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
arakdaş '' Blue Switch ile Red Switch'in FPS performansı alabilir miyim? Hangisini öneriyorsunuz?'' yazdığı için blue önerdim
Mesaj otomatik birleştirildi:
daha fazla uzatmak istemiyorum detaylıca anlattım anlamak istemiyorsa kendisi bilir ben onu yok saydım oda beni yok sayarsa sevinirim
Bir klavyeden istediklerin nelerdir knk? Bilek desteği var hemde kaliteli yumsak. Oldukça sessiz ve hızlı. Malzeme kalitesi corsairin 2 katı kadar iyi diyebilirim. Tamamen metal carbon malzemeden yapılmış. Logitech servisleri oldukça ilgili 1 maille değişim bile yapıyorlar. Bence 1200 falan verilmez o klavyeye.
Bir klavyeden istediklerin nelerdir knk? Bilek desteği var hemde kaliteli yumsak. Oldukça sessiz ve hızlı. Malzeme kalitesi corsairin 2 katı kadar iyi diyebilirim. Tamamen metal carbon malzemeden yapılmış. Logitech servisleri oldukça ilgili 1 maille değişim bile yapıyorlar. Bence 1200 falan verilmez o klavyeye.
Dediğin klavye de 1000 tl bandında.Ayrıca hiç multimedya tuşu yok.Ben FN le oyun sırasında değiştirmek zor geldiği için istiyorum.200 daha koyup corsair alırım ikiside metal.Bence corsair daha klas duruyor.Bu arada logitech'i deneyimlemiştim.Güzel klavye hatta bi aralar almak istiyordum.Ama sonra K70'i gördüm.
Dediğin klavye de 1000 TL bandında.Ayrıca hiç multimedya tuşu yok.Ben FN le oyun sırasında değiştirmek zor geldiği için istiyorum.200 daha koyup corsair alırım ikiside metal.Bence corsair daha klas duruyor.Bu arada logitech'i deneyimlemiştim.Güzel klavye hatta bi aralar almak istiyordum.Ama sonra K70'i gördüm.
Bence corsair'dan kalitelisi yok. Öteki markalar bana aşırı güven vermiyor. Corsair dışında bir marka var o da steelseries. Ama bu dolar fiyatıyla düşeceğini sanmıyorum.