Arama sonuçları: *

1. O

Kaliteli Ethernet Kablosu Önerisi

Düz olanı satın aldım şimdi teşekkürler
  2. O

https://amzn.eu/d/ipc2TeL Bunu alsam bir problem olmaz ozaman birde altın uç yok bundada bir sıkıntı olur mu
  3. O

HG8245X6-10 modem MSI MAG B550M Mortar anakart
  4. O

Cat8 daha iyi değil mi
  5. O

Bu Ethernet Kablosu Alınır mı?

UGREEN Cat8 arkadaşlar linkini bıraktığım ethernet kablosu alınır mı yoksa bu bütçeye göre daha iyisini alabilir miyim 1739472569 https://amzn.eu/d/ipc2TeL
  6. O

Bluetooth Adaptör Önerisi

Çok teşekkürler
  7. O

Arkadaşlar 5-10m uzunlukta kaliteli ethernet kablosu önerebilir misiniz 1000mbps internet hızım var sanırım cat7-8, veri aktarım hızı vs önemliymiş bunlara göre kaliteli bir öneri yapabilirseniz sevinirim bütçe 2k ya kadar çıkabilirim
  8. O

Asusunda varmış sanırım aynı modelide bir fark yoktur değil mi
  9. O

UB-500 bu ürün mü?
  10. O

Arkadaşlar anakartımda bluetooth özelliği olmadığı için adaptör almak istiyorum 1k ya kadar bütçem var kaliteli kesilme vs yapmayacak bir adaptör önerebilir misiniz
  11. O

1000 Mbps İnternet İçin Modem Önerisi

Direkt olarak ben sizin önerdiğiniz modemi ve birtanede ont satın alsam halledebilir miyiz hiç uğraşmadan
  12. O

Peki olduki yeni modem verdiler yine suanki modemin aynısını istemediğimi söylicem tabiikide ama farklı bir modem takarlarsa o modemden değiştirebilir miyim ayarları
  13. O

Napmam gerektiğini hiç anlamadım fena halde kafam karıştı superonline arayıp modem değiştirmek istediğimi ve kullanıcı adı şifremi istediğimi mi söylemeliyim
  14. O

Attığınız 2. Fotoğraftaki gibi küçük bir cihaz alayım değil mi
  15. O

Ne yapmam gerek
  16. O

Ankaradayım, süperonlinenin verdiği model HG8245X6-10. Tabiiki talep edebilirim ama bu şekilde daha iyi değil mi 1739391504 dahili ontli mi bu ürünler 1739391514 Buradan hangisini önerirsiniz
  17. O

Problem değil benim için iptal ettim şuan siparişi dahili ontli olması gerekiyormuş sanırım böyle bir model varmı onerebileceğiniz
  18. O

Evet benimki üstteki gibi fiber optik kablolu 1739390728 Tamam kesinse iptal edeyim ptesi günü sipariş veririyim benim için problem değil ama sanırım benim fiber kablosuna uymuyor bu cihaz 1739390762 Üstteki gibi
  19. O

İptal ediyim link atar mısınız
  20. O

HAWK Future alınır mı?

Boyutu ZIO nun XL modelinden küçük mü
Top Bottom