Neler Yeni

1000 Mbps İnternet İçin Modem Önerisi

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur
Müşteri hizmetlerini telefonla ara; aramadan önce cihazın fişini çek. Bağlantıda sorun olduğunu, internetin koptuğu gibi şeyler söyle. Görüşme bitince hemende fişe takma.
Peki olduki yeni modem verdiler yine suanki modemin aynısını istemediğimi söylicem tabiikide ama farklı bir modem takarlarsa o modemden değiştirebilir miyim ayarları

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Napmam gerektiğini hiç anlamadım fena halde kafam karıştı superonline arayıp modem değiştirmek istediğimi ve kullanıcı adı şifremi istediğimi mi söylemeliyim
Ont ve router istiyorm diyin. Şifrenizi vermezler. Şifre almak zor değil. Orası halolur.
Geçen şifre diye admin-superonline arayüz şifresini verip kapatmışlar telefonu. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki olduki yeni modem verdiler yine suanki modemin aynısını istemediğimi söylicem tabiikide ama farklı bir modem takarlarsa o modemden değiştirebilir miyim ayarları
Tüm servis sağlayıcı cihazları üzerindeki özgür yazılımları kırpılarak özel iss yazılımı ile verilir. Bazılarında dhcp bloğu bile değiştiremiyordunuz.

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Bilemeyeceğim; sp kullanmadığım için. Şansınızı deneyin ya da Kytechgaming arkadaşın dediği gibi yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
yolcu arslan
Ankaradayım, süperonlinenin verdiği model HG8245X6-10. Tabiiki talep edebilirim ama bu şekilde daha iyi değil mi

dahili ontli mi bu ürünler

Buradan hangisini önerirsiniz
iss nin verdiği modemler kötü olmaz yani 10 üzerinden 7-8 genelde.
Bahsettiğin modelleri bilmiyorum. Deneyimlediklerimi yazdım ben denemediğimi yazmıyorum. Dediğim markaların modem veya roterlerine bak 4. alternatifte huwiwi modemler epey memnun insnalar gördüğüm.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur
Ont ve router istiyorm diyin. Şifrenizi vermezler. Şifre almak zor değil. Orası halolur.
Geçen şifre diye admin-superonline arayüz şifresini verip kapatmışlar telefonu. :)

Tüm servis sağlayıcı cihazları üzerindeki özgür yazılımları kırpılarak özel iss yazılımı ile verilir. Bazılarında dhcp bloğu bile değiştiremiyordunuz.

Direkt olarak ben sizin önerdiğiniz modemi ve birtanede ont satın alsam halledebilir miyiz hiç uğraşmadan

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
Direkt olarak ben sizin önerdiğiniz modemi ve birtanede ont satın alsam halledebilir miyiz hiç uğraşmadan
ONT yetkileri iss elinde. O Ont de root ile sendeki Huawei SN ' su da yazılablir eğer çalışmazsa.

Dediğim şekilde çalışmasına %51 ihtimal veririm. Örnekleri olduğu için. %49 ONT yetki alamazsa çalışmayadabilir. Ondan ya önce bu denenecek ya da önce superonline'dan cihaz değişimi talep edilecek.

Son düzenleme:
Top Bottom