Neler Yeni

1000 Mbps İnternet İçin Modem Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
yolcu arslan
Tplink VR modelleri / kenetic veya Asusun Giga modelleri çok iyi. Bu 3 marka kalitelidir.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur
Dahili ont li router mu var? Hangi ildesiniz? Cihazın modeli ne Superonline'ın verdiği?

1- Superonline'dan router + ont değişim talep edebilirsiniz?
2- Bölgenize yakın ikinci el ont satanlardan deneyerek ont alabilirsiniz. Çalışma ihtimali olacaktır.
Ankaradayım, süperonlinenin verdiği model HG8245X6-10. Tabiiki talep edebilirim ama bu şekilde daha iyi değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tplink VR modelleri / kenetic veya Asusun Giga modelleri çok iyi. Bu 3 marka kalitelidir.
dahili ontli mi bu ürünler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buradan hangisini önerirsiniz

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Örnek olarak attım; öneri amaçlı değil. Almayın attıklarımı. Zaten bu cihazları alsanızda; kullanma ihtimaliniz yok gibi. Superonline size; kullanıcı adı ve şifrenizi vermeyecek.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur
Örnek olarak attım; öneri amaçlı değil. Almayın attıklarımı. Zaten bu cihazları alsanızda; kullanma ihtimaliniz yok gibi. Superonline size; kullanıcı adı ve şifrenizi vermeyecek.
Ne yapmam gerek

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router

rrecko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Recep MARAŞ
kullanıcı adı şifrenizi zorla alabilirsiniz aldığını söyleyen kişiler var, yada kullanıcı adını gösteren router'lar var youtube'den bakabilirsiniz, örnekleri var. Bende sp 1000 mb kullanıyorum, huwai marka modem'de anlık kopmalar yaşadım, zor bela zte marka modem ile değiştirdiler. Ama bende modem arayışı içindeyim. Asus Dsl- AX82u modelini önerdiler, İlerleyen günlerde bakacaz artık.

onurksc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Onur
kullanıcı adı şifrenizi zorla alabilirsiniz aldığını söyleyen kişiler var, yada kullanıcı adını gösteren router'lar var youtube'den bakabilirsiniz, örnekleri var. Bende sp 1000 mb kullanıyorum, huwai marka modem'de anlık kopmalar yaşadım, zor bela zte marka modem ile değiştirdiler. Ama bende modem arayışı içindeyim. Asus Dsl- AX82u modelini önerdiler, İlerleyen günlerde bakacaz artık.

Bu ürünü alıp Ankara'da tak-çalıştır kullanan var. Sizinde saha görünen o ki Huawei.
Hiçbir şey almayın; cihaz değişimi için kayıt açın.
Napmam gerektiğini hiç anlamadım fena halde kafam karıştı superonline arayıp modem değiştirmek istediğimi ve kullanıcı adı şifremi istediğimi mi söylemeliyim

Lady-Of-Ice

80+ Gold
Müşteri hizmetlerini telefonla ara; aramadan önce cihazın fişini çek. Bağlantıda sorun olduğunu, internetin koptuğu gibi şeyler söyle. Görüşme bitince hemende fişe takma.

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
DSL özelliği olan bir cihaz almanıza gerek yok ki. Yani taşınma etme gibi durumlar yada illaa dsl yedek hat yapacağım demiyorsanız.

Top Bottom