- Konu Sahibi Konu Sahibi
O dediğinizin modemin size zahmet olmazsa linkni atma şansınız var mıEvet değiştirirsiniz; rüter üzerinden.
O dediğinizin modemin size zahmet olmazsa linkni atma şansınız var mıEvet değiştirirsiniz; rüter üzerinden.
Keenetic Hopper AX3000 - destek olablirim.ya sizi rahatsız ediyorum ama 3k ya alabileceğim bir modem tavsiye edebilir misiniz hızı kesmiyecek, oyunda ms değerini en dibe çekebilecek ve dns ayarları arayüzü vs düzenleyebileceğim
Teşekkürler satın aldımKeenetic Hopper AX3000 - destek olablirim.
Birde benim şuanki superonline modemimde fiber giriş yeri var bu modemde o var mı?Keenetic Hopper AX3000 - destek olablirim.
Hayırlı olsun. Umarım KN-3810 olanı değil de KN-3811 i almışssındır.Teşekkürler satın aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde benim şuanki superonline modemimde fiber giriş yeri var bu modemde o var mı?
İptal ediyim link atar mısınızHayırlı olsun. Umarım KN-3810 olanı değil de KN-3811 i almışssındır.
Stoğum olmadığı için beni görmemişsindir satıcılarda.
Linkte en erken pazartersi aktif olabilirim görünüyor maalesef. Stoksuz satışa açamam.İptal ediyim link atar mısınız
Evet benimki üstteki gibi fiber optik kabloluBu modele direkt fiber optik kabloyu takamazsınız.
Sizin ki bu şekilde mi?
Alıntıyı görüntüle
Yoksa şöyle 2 cihaz mı var? Ufak kutu var mı?
Alıntıyı görüntüle
Tamam kesinse iptal edeyim ptesi günü sipariş veririyim benim için problem değil ama sanırım benim fiber kablosuna uymuyor bu cihazLinkte en erken pazartersi aktif olabilirim görünüyor maalesef. Stoksuz satışa açamam.
Üstteki gibiBu modele direkt fiber optik kabloyu takamazsınız.
Sizin ki bu şekilde mi?
Alıntıyı görüntüle
Yoksa şöyle 2 cihaz mı var? Ufak kutu var mı?
Alıntıyı görüntüle
O zaman iptal edin; bu cihazlar olmaz. Dahili ont li router bakmanız lazım.
Problem değil benim için iptal ettim şuan siparişi dahili ontli olması gerekiyormuş sanırım böyle bir model varmı onerebileceğinizBir aksilik olmazsa da en erken cuma cumartesi nakit satışları gönderim yapabileceğim.