Arama sonuçları: *

1. S

EKRANDA YIRTILMALAR OLUŞMASI, ÇÖKME VE KASA ÇALIŞIYORKEN GÖRÜNTÜ GELMEMESİ

Test yaparken 52 binlerde takıldı ve çöktü 1619392261 Tekrar test yaptım şimdide 85binleri gördü ve kendiliğinden takıldı ve program kapandı
  2. S

Şimdi furmak yapmak için açtım pcyi, testi başlattım ve 1 2 sn sonra dondu test programı neyse kapattım güçlü bir oyun açtım ve monitör yine açılıp kapandı ve bir hata verdi minimum recommend hardware gibi tam okuyamadan monitördr görüntü git tekrar malesef.. 1619390131 Şimdi tekrar açtım ve...
  3. S

Onu denemedim, sadece ekran kartını arkadaşın bilgisayarına taktık ve sürücüyü kurduk yaklaşık 30 dk en az takılı idi ve tık bile yoktu kartta ya da görüntüde
  4. S

Driver güncel, dün bu olayların aynısını yaşadığım için pcyi kapattım eğer 1 dk civarı açık kalırsa yine görüntü gidecektir. Bu yüzden furmark yapamıyorum. Ya da şuan Biosta pcie gen1 olduğundan dolayı görüntü gitmeyecek ya resetlemeler devam edecek ya da çökmeler/hata ayıklama uyarısı verecek...
  5. S

Hayır normal çalışıyor, hatta arada bir çalışıyor ısınmadığı için. Normal seyrinde yani
  6. S

Kardeşim selamlar, Bugün 3 saat kadar sorunun kaynağını bulmak için uğraştık. Yapılan işlemler şunlardır: -ram slotları kontrol edildi, ramları tek tek slot slot kontrol ettik. Buzzer ile ses takibi yaptık Nvme m2 ssdi söktük denedik Ardından eski bir ekran kartı taktık ve sistem çalıştı...
  7. S

Arkadaşlar olay dün saat 23 30 civarında vuku bulmuştur. 2 3 saat oyun oynadıktan oyundan çıkıp, ardından twichten video izlemeye başladım 15-25 dk sonra ansızın ekranda yatay olarak çizikler/yırtılmalar oluşmaya başladı. Yaklaşık 15 saniye sonrasında ise monitör kendiliğinden açılıp kapandı...
  8. S

İtopya'dan Hazır Bilgisayar Aldığımda İade Hakkım Var Mı?

olur dostum yazarım senide etiketlerim
  9. S

GTX 1660 Super - R5 3500X Sistem Kaç Yıl Götürür?

peki dostum sen montajlı şekildemi aldın bilgisayarını yoksa demonte olarakmı. ayrıca dava işine dönerse zaten 5 bin lira için 1 sene uğraşırız heralde :D
  10. S

bende şansa bıraktım çünkü baktım her yerde aynı şikayetler var geç gelmesi vb. şekilde ancak en canımı sıkan olay arızalı geldiğinde ne olacağı? çünkü iade kısmında montajlı ürünü kabul etmediklerini yazmışlar? bu nasıl olabilir ki zaten 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı yokmu tüketicinin
  11. S

İtopya'dan Hazır Bilgisayar Aldığımda İade Hakkım Var Mı?

dostum bende hazır sistem sipariş verdim. olurda sistem arızalı gelirse napacağız bilmiyorum. itopya personeli sistemi deneyerek mi yolluyor yoksa toplayıp alelacele mi gönderiyor bilen varmı
  12. S

dostum itopyadan çok şikayet okudum da acaba sen etkilenmedinmi? ben teknoqueen sipariş verdim ancak şimdi internetten googleden vs yerlerden okuduğum şikayetler içime kurt düşürdü şiparişimi iptal mi etsem diye sen nediyorsun bu duruma
Top Bottom