hiç problem yaşamayan da var sıkıntı yaşayan da var. birazcık işi şansa bırakıyorum ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorumdostum itopyadan çok şikayet okudum da acaba sen etkilenmedinmi? ben teknoqueen sipariş verdim ancak şimdi internetten googleden vs yerlerden okuduğum şikayetler içime kurt düşürdü şiparişimi iptal mi etsem diye
sen nediyorsun bu duruma
bende şansa bıraktım çünkü baktım her yerde aynı şikayetler var geç gelmesi vb. şekilde ancak en canımı sıkan olay arızalı geldiğinde ne olacağı? çünkü iade kısmında montajlı ürünü kabul etmediklerini yazmışlar? bu nasıl olabilir ki zaten 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı yokmu tüketicininhiç problem yaşamayan da var sıkıntı yaşayan da var. birazcık işi şansa bırakıyorum ama sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum
var tabii ki eğer kabul etmezlerse artık çözüm dava açmabende şansa bıraktım çünkü baktım her yerde aynı şikayetler var geç gelmesi vb. şekilde ancak en canımı sıkan olay arızalı geldiğinde ne olacağı? çünkü iade kısmında montajlı ürünü kabul etmediklerini yazmışlar? bu nasıl olabilir ki zaten 14 gün içinde koşulsuz iade hakkı yokmu tüketicinin
peki dostum sen montajlı şekildemi aldın bilgisayarını yoksa demonte olarakmı. ayrıca dava işine dönerse zaten 5 bin lira için 1 sene uğraşırız heraldevar tabii ki eğer kabul etmezlerse artık çözüm dava açma
3600 işlemci yapman konusuna olumlu bakıyorum ileride yüksek ekran kartı alırsan diye diyorum ki gerçi şuanda bir çok hazır sistemde 2060 supere bile 3500x koyuyorlar.
Sadece oyun oynayacaksan gereksiz harcama olur o paraya klavyeni alırsın falan ama ben YouTuber ım render 1 saatte yapsın diyosan 3600 al 3600ün 1 saatte renderladığını 3500x 1.5-2 saat sürüyor çok fark yok yaniarada 300tl fark var ve bu biraz fazla bence. değer mi sence vermeye
Pc de başka yükseltmeniz gereken bir şey yok olarak görüyorsanız ekleyin derim. İleride uğraşma diye 3600 e ileride OC de yaparsın seni çok çok iyi götürür. Tabi 3500x e kötü demiyorum yanlış anlamayın. Yinede son yorumu ustalara bırakalım ne desem bilemiyorum.arada 300tl fark var ve bu biraz fazla bence. değer mi sence vermeye