Neler Yeni

İtopya'dan Hazır Bilgisayar Aldığımda İade Hakkım Var Mı?

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
Az önce İtopya'yla ilgili birkaç araştırma yaptım ve iade koşullarında cihaza montaj yapılmışsa iade geçersiz sayılacaktır yazısını gördüm. Biliyorsunuz İtopya gönderdiği hazır sistemlerde ekran kartını ayrı gönderiyor. Eğer ben o ekran kartını takıp sorun yaşarsam iade hakkım olacak mıdır?

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Az önce İtopya'yla ilgili birkaç araştırma yaptım ve iade koşullarında cihaza montaj yapılmışsa iade geçersiz sayılacaktır yazısını gördüm. Biliyorsunuz İtopya gönderdiği hazır sistemlerde ekran kartını ayrı gönderiyor. Eğer ben o ekran kartını takıp sorun yaşarsam iade hakkım olacak mıdır?
Normalde koşulsuz şartsız 14 gün iade hakkı var ama firmalar zorluk çıkartabiliyor

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Öyle bir olay yok sen bilgisayarı açmadan nasıl iade edeceksin ki? Sen aç bir şey olmaz takmadım dersin.

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    72.2 KB · Hit: 52

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

Öyle bir şey yok. Bilgisayarı açarsın baktın bir sıkıntı var. Dersin kargo hasarlı geldi iade istiyorum hiç açmadım dersin.

Boph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
salih güven
hazır sistem ve ekran kartı test edilip gönderiliyor

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran

Deliever

80+ Bronze
Zaten iade var ama firma iade veya bozuk ürünler ile ilgilenmiyor.Ben kulaklık aldım bozuk çıktı 2 aydır mail atıyorum firmanın umrumda değildi, sonra mağazaya gittim ürünü değiştirdiler.Sonra ben onlara dedim size mail falan attım diye yoğunluk vardır dediler.Bundan daha sonra mail attım klavye alıcam bana öneri yaparmısınız dedim hemen cevap verdiler.Bence bilerek cevap vermiyorlar.

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
Zaten iade var ama firma iade veya bozuk ürünler ile ilgilenmiyor.Ben kulaklık aldım bozuk çıktı 2 aydır mail atıyorum firmanın umrumda değildi, sonra mağazaya gittim ürünü değiştirdiler.Sonra ben onlara dedim size mail falan attım diye yoğunluk vardır dediler.Bundan daha sonra mail attım klavye alıcam bana öneri yaparmısınız dedim hemen cevap verdiler.Bence bilerek cevap vermiyorlar.
Hadi sen İstanbul'dasın demek ki gidebilirsin mağazaya, benim öyle bi imkanım da yok.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Kusurlu ürün her şekilde iade olur.

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran

Okuyun lütfen
Kusurlu ürün her şekilde iade olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
SERCAN KISA
dostum bende hazır sistem sipariş verdim. olurda sistem arızalı gelirse napacağız bilmiyorum. itopya personeli sistemi deneyerek mi yolluyor yoksa toplayıp alelacele mi gönderiyor bilen varmı

Swarthy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Yağız Ceyran
dostum bende hazır sistem sipariş verdim. olurda sistem arızalı gelirse napacağız bilmiyorum. itopya personeli sistemi deneyerek mi yolluyor yoksa toplayıp alelacele mi gönderiyor bilen varmı
Sipariş eline ulaştığında bizi bilgilendirir misin? Ve size önerim kargocu gitmeden kutuya iyice bakın, izin verirse açın bakın hatta bi sorun varsa tutanak tutun.

Top Bottom