Arama sonuçları: *

1. Shoto

🔥İndirim STEELSERIES SSM62513 Rival 3 RGB Gaming Mouse Siyah 949₺ (piyasa 1139₺)

Bu bütçeyle ikinci el çok daha mantıklı bu bütçede ss düşünülmesi de hata.
  2. Shoto

Dropshipping harammı

Bu beyinle nasıl bu yaşa geldin dropshipping niye kuranda geçsin?
  3. Shoto

Lavaş kilo aldırır mı

Hiç bişey olmaz.
  4. Shoto

Game of Thrones kitap serisi tam olarak bitti mi?

hocam ejderhaların dansı 1 ve 2 toplamda 1 sezonu anlatıyor dimi? öyle anladım ben o zaman 3 tane daha böyle 1 ve 2.kısım dan oluşan kitaplar çıkacak gibi.
  5. Shoto

baya gerideymiş hocam o kadar yıl boyunca nasıl bitmemiş kitap
  6. Shoto

Kitap serisi 5. sezona kadar mı çıkmış en son. Öyle bir şey duydum. Yoksa kitapta da final verildi mi? Yani ejderhaların dansı kısım 2 çıkmış en son galiba. Tam olarak nereye denk geliyor bu kitap?
  7. Shoto

SİSTEM NASIL ARKADAŞLAR

kim diyo onu daha rahat 4 senesi var.
  8. Shoto

Steam indirme hızı düşük

baya az alıyorsun bende 1000 mbps kullanıyorum türknet steamde 600-800 mbps arası indirme hızı alıyorum.
  9. Shoto

Steam ukraynadan oyun alma

asıl hesapta deneyince ne oluyor ban mı yiyor?
  10. Shoto

Steam ukraynadan oyun alma

cidden işe yarıyor mu bir de niye sanal kart?
  11. Shoto

ASUS A21 Plus kasa alınır mı?

siyah olanı var ben siyah kullanıyorum hatta.Beyaz alırsanız kötü durabilir.
  12. Shoto

ASUS A21 Plus kasa alınır mı?

kullanıyorum aynı kasayı gayet iyi kaliteli hava akışı gayet tatmin edici.
  13. Shoto

Pc kasası temizledikten sonra görüntü gelmiyor

Süpürgeyle falan temizlemedim normal kuru bezle tozları aldım sadece hiçbir parçaya falan da dokunmadım içinde ama görüntü vermiyor ramleri çıkartıp taktım olmadı anakartta arıza ledi de yanmıyor anakart a620m-e bu anakartta arıza ledleri tam olarak nerde bilen var mı?
  14. Shoto

Lisede özürsüz 6 gün devamsızlık ile takdir belgesi alabilir miyim?

öyle bir şey yok tamamen uydurma. geçen sene 8 gün olmasına rağmen devamsızlığım aldım belge. hatta birçok arkadaşım aldı.
  15. Shoto

Çözüldü✓ Yeni aldığım 4070 superi iade edip 5070 almalı mıyım?

4070 de 3090 a eşit olacaktı sözde saf güçte ama olmadı yüksek ihtimalle 5070 de 4090 a eşit değil ayrıca 25 den çok daha yükseğe çıkacaktır 30 u bulur tahminimce.30k seviyelerine kadar çıkabilecekseniz tabikide 5070 daha mantıklıdır.
  16. Shoto

1.5M civarına aile arabası önerisi

hyundai tucson öneririm.
  17. Shoto

4070 Super Marka Tavsiyesi

net galax. asus falan alma saçma fiyatları var onun yerine gider yine galax 4070 ti super falan alırım asuslar msilar gereksiz pahalı ve galaxla aynı soğutma performansına sahipler.
  18. Shoto

2 Milyon TL'ye araba önerisi

Net giulia
  19. Shoto

RTX 4070 SUPER için 2K mı 4K mı?

2k çok rahat oynatıyor şuan günümüzde bende 2k da kullanıyorum. 4k da açar ama çok kısa ömürlü olur gerek yok.
Top Bottom