Arama sonuçları: *

1. K

Pc yi damacanaya toplasam nasıl olur

Suyu da dolu olsun bedavaya sıvı soğutma
  2. K

F/P sistem topladım.

Evet hocam fiyatına göre fazlasıyla başarılı bir ssd gibi gözüküyor. Teşekkürler.
  3. K

F/P sistem topladım.

3 sene sonra ssd yi değiştirmeyeyim diye onu seçmiştim. psu önerinizi beklerim
  4. K

F/P sistem topladım.

PSU dan kaynaklı demiş olabilirler belki hocam kalitesiz tercih ettim galiba yapacak bir şey yok
  5. K

PUBG Lite Neden Kapatıldı?

Çok sarıyodu
  6. K

F/P sistem topladım.

Teşekkür ederim 1739467039 https://www.itopya.com/rampage-azza-v1-600w-80-bronze-tempered-glass-usb-30-argb-atx-siyah-kasa_u27899 Hocam bu kasa ve psu kötü dediler bunu sipariş vermiştim bilen var mı 1739467975 Bilginiz var mıdır @Severus21
  7. K

F/P sistem topladım.

İşlemcisi pahalı ve demonte de olsa geç gönderiyorlar diye biliyorum böyle bi firmaya kazandırmak içimden gelmiyor
  8. K

❌İndirim Bitti! Razer deathadderv3 kablolu mouse

r1 pro mu bu mu
  9. K

F/P sistem topladım.

Anladım peki 2.5k civarına gen 4 m2 destekli anakart öneriniz var mı? 1739455838 Attığınız sistemde 5500 var ve benim kasa için 22k bütçem yok 20k var
  10. K

F/P sistem topladım.

1K fark vererek çok daha üst düzey bir SSD almış olmuyor muyum hocam? 1739455481 Bu siparişimde şuan zaten iptal edeceğim.
  11. K

F/P sistem topladım.

20Kya Ne önerirsiniz peki hocam
  12. K

F/P sistem topladım.

İtopyada şuan hazır sistem siparişim var ama iptal edicem 15 günde hazırlıyorlar sistemi
  13. K

F/P sistem topladım.

Elimden geldiğince fiyat performans ürünler seçtim nasıl olmamış?
  14. K

F/P sistem topladım.

Merhaba çok fazla bilgiye sahip olmamakla birlikte aşağıdaki sistemi topladım. Parçalar birbirine uyumlu olmuş diye düşünüyorum. Daha F/P alternatifler varsa değerlendirebilirim böylelikle ekipman kalitem artmış olur. Bu kötü olmuş onun yerine bu olabilirdi tarzı önerileriniz varsa alabilirim...
  15. K

17K Toplama sistem önerisi

Hocam 12400 f alma gibi bi düşüncem yok zaten 12100 f demiştim yukarda yanlış okudunuz sanırım. daha uygun fiyatlı 5600 e göre onu tercih edeceğim sanırım.
  16. K

up up
  17. K

12100 f daha uyguna geliyor mantıklı olmaz mı?
  18. K

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip sistem toplamaya karar verdim. Sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. 17K bütçem var güzel hazır sistemlerde önerebilirsiniz. Bilgili hocalarım yardımcı olursa çok sevinirim teşekkürler.
  19. K

2. el sistem toplama

İtopyadan sistem sipariş vermiştim 15 güne yakın kargoya verdiklerini öğrenince iptal edip 2. el sistem toplamaya karar verdim. 2. el sistem toplama hakkında yardımınızı istiyorum. Teknoloji çok gelişti her şeye şüpheci yaklaşıyorum 2. el parçalar olacağı için virüslü parçalar çıkarda ben...
Top Bottom