Neler Yeni

PUBG Lite Neden Kapatıldı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan Tuna
Arkadaşlar geçen düşünürken aklıma PUBG Lite geldi ve çok önceden biliyorsunuz ki kapatılmıştı. i5 4210u 4gb ram rezalet bir laptopum vardı ona rağmen 90 100fps sabit alıyordum benim için bulunmaz bir nimetti öyle bir oyunu böyle bir fps ile oynamak ama bu hikaye çok uzun sürmedi. Sizin düşünceleriniz neler?

ncp123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Necip
Arkadaşlar geçen düşünürken aklıma PUBG Lite geldi ve çok önceden biliyorsunuz ki kapatılmıştı. i5 4210u 4gb ram rezalet bir laptopum vardı ona rağmen 90 100fps sabit alıyordum benim için bulunmaz bir nimetti öyle bir oyunu böyle bir fps ile oynamak ama bu hikaye çok uzun sürmedi. Sizin düşünceleriniz neler?
Çok hile vardı önliyemiyorlardı ondan sanırım bende hd 6670 1gb i5 650 sistemle baya akıcı oynuyordum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,282
İsim
Yuzarsef
yeterri kadar para vuramadı firma ve steam yüzünden steam de facia para kırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Güzeldi yine be bana hile denk gelmemişti

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,650
İsim
uwu
sen diyince girip baktım ne güzeldi ama o hesaplara ne oldu o kadar para yatırılan ve banlanan hesaplara

Makaroni

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasip İzmirli
Uçan arabayla binaların içine girip adam öldürüyorlardı.
Acayip hile vardı.

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Yılmaz
Çok sarıyodu

cr4ck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
Doğukan
Hilenin yanı sıra oyuncu sayısını böldüğü içinde kapatıldı gibi bir şey hatırlıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Mehmed Efe
Ana oyun beleş oldu ve ana oyunun oyuncusu azaldı

The Semih

80+ Gold
PUBG Lite güzeldi fakat normal PUBG kitlesini etkiliyordu, oyun ozamanlar paralıydı satın almak yerine Lite yüklüyorlardı bende dahilim bunlara, sonradan Satın aldığımda Lite kendim bıraktım çok geçmedende kapatılmıştı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Serkan Tuna
PUBG Lite güzeldi fakat normal PUBG kitlesini etkiliyordu, oyun ozamanlar paralıydı satın almak yerine Lite yüklüyorlardı bende dahilim bunlara, sonradan Satın aldığımda Lite kendim bıraktım çok geçmedende kapatılmıştı.
Bence pubg'yi illa etkilemiştir ama düşük sistemli bilgisayarlar için harikaydı ya pubg steam aşırı ağır.

Top Bottom