Neler Yeni

F/P sistem topladım.

Ysuflix

80+ Gold
3 sene sonra ssd yi değiştirmeyeyim diye onu seçmiştim. psu önerinizi beklerim
kasa psu 4k vermeye gerek yok. bu iki ürünü alsan gayet uygun fiyata kaliteli malzeme almış olursun.

Severus21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Sefer
PSU dan kaynaklı demiş olabilirler belki hocam kalitesiz tercih ettim galiba yapacak bir şey yok
Olsun hocam ben de şuan markasız bi 500w psu ile rx 580 kullanıyorum sorun olmuyor. Kalite her markada vardır, sadece nzxt corsair msi fsp falan en sağlam olanları diğer markalar da kullanılabilir bence.
Ssd de 3 sene sonra değiştirmiyim demişsiniz bana gayet mantıklı geldi, şu anda o ssd anakartınız ile zaten uyumlu çalışır sadece gen3 hızı alırsınız ancak ileride de kullanabilirsiniz. Sizin ilk attığınız gen4 ssd'den bahsettim.

kozmosxd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Arda Yılmaz
Olsun hocam ben de şuan markasız bi 500w psu ile rx 580 kullanıyorum sorun olmuyor. Kalite her markada vardır, sadece nzxt corsair msi fsp falan en sağlam olanları diğer markalar da kullanılabilir bence.
Ssd de 3 sene sonra değiştirmiyim demişsiniz bana gayet mantıklı geldi, şu anda o ssd anakartınız ile zaten uyumlu çalışır sadece gen3 hızı alırsınız ancak ileride de kullanabilirsiniz. Sizin ilk attığınız gen4 ssd'den bahsettim.
Evet hocam fiyatına göre fazlasıyla başarılı bir ssd gibi gözüküyor. Teşekkürler.

Top Bottom