Arama sonuçları: *

1. S

Sistemimi Yükseltiyorum Parça Uyumları Nasıl?

En altta işlemcinizle uyumlu olduğu yazıyor.
  2. S

Anakart - ram uyumu ilk kez duyduğum bi tabir hocam. DDR5 destekliyorsa zaten bitmiştir. Ram - işlemci uyumu için eğer ki AMD işlemci kullanacaksanız EXPO ram tavsite ediliyor. Ve 6000 Mhz gayet güzel bir değer. OC yapmanıza gerek bile kalmaz. Anakart - ssd uyumu Gen 4 destekliyor. Max...
  3. S

Bence gayet uyumlu.
  4. S

Ekran kartı 4060 Ti mi hocam ?
  5. S

50-60k arası gaming laptop önerileri

Hocam bende biraz dişini sık. 5000 Serisi piyasaya düşünce ya 5000 serisi alırsın. Ya da 4000 serisi iyice ucuzlar, ucuza çok daha iyilerini alırsın. Kritik nokta da bence bir şey alma.
  6. S

Bu sistemin topladım sizce nasıl ?

PSU 750 watt yap. Soğutucu olarak yıllar önce ryzen 5 2600x işlemcimde dark freezer x126 kullanmıştım. Prime95 te max 55 derece görüyordu. Tavsiyem Dark freezer x129 Al hem daha hoş hem daha yüksek soğutma performansı var.
  7. S

Dell G2724D 27" monitör test ve wide gamut ayarları nasıl olmalı?

Anladım kalibrasyon cihazı yok. Ve o dediğiniz kriterleri bulmam imkansıza yakın.
  8. S

Acaba bende neden tikli değil? Dolandırdılar mı beni dell diye :D
  9. S

Bilmiyorum valla. Dediğim gibi kimisi görüyor kimisi görmüyor. Aynı modelde ki bir arkadaşın ayarlarının aynısını yaptım. Ben göremedim o görüyordu. İlginç.
  10. S

https://www.wide-gamut.com/test link bu. Bir çok insan referans olarak burayı kullanıyor. Ama bazı forum kullanıcıları doğru renk ayarı olmasa da burada ki W gördüğüne şahit olduklarını söylüyorlar. Kararsız kaldım. Renk paletinden memnunum şuan. Ama ne bileyim, insan daha iyisine...
  11. S

Hocam neredeyse tüm forumları gezdim tüm ayarları yaptım. Ama yine göremiyorum o lanet W harfini. Hocam zaten doğru OSD ve icc ayarını bulamadığım için bu konuyu açtım. Bulsam burada işim ne ? eğer sizin bilginiz varsa lütfen benimle paylaşırsanız sevinirim.
  12. S

Selam arkadaşlar, Yeni satın almış olduğum Dell G2724D 27" 1ms 2K monitörümün wide gamut ayarını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Ghosting test sonucu bu şekilde. Sanırım bir sorun yok. Işık sızması testi bu şekilde. Evet kamera ile çok fazlaymış gibi gözüküyor ama gerçekte böyle değil. Ama beni...
  13. S

Çözüldü✓ 2. elde 3700TL ye 1070 alınır mı?

Hocam bence GTX serisine çok bulaşma. O kartlar zamanında deli gibi miningte kullanıldı. Nasıl bir kart alacaksın bilemezsin. Bence dişini sık, paranı biriktir, 3000 serisinden bir kart almaya bak. DLSS gibi teknolojilerden de yararlanırsın. En azından daha yeni teknoloji.
  14. S

Casper excalibur g870 mavi ekran sorunu

Hocam OCCT kurup, ekran kartını bi stres testine sokar mısınız ? belki chipset çok fazla ısındığından otomatik olarak sistem mavi ekran hatası veriyor. Eğer sorun ısınması ise soğutucu bloğu kontrol etmelisin ve termal macunu kontrol etmelisin. OCCT teste sokmadan önce ekran kartın kaç derece...
  15. S

Rdr2 ilk başlarda çok sıkıcı geliyor

teşekkür ederim :). Evet performans takıntısı bir hastalık. Kurtulmak için daha çok para lazım :D. Teşekkür ederim hocam.
  16. S

Hocam bende yaklaşık 3 gün önce 4070 Superli bir sistem aldım. Öncesinde 3070 li Laptop kullanıyordum. Bende performans takıntısına sahiptim ve bu yüzden oyunlardan zevk alamamaya başladım. Ve bu masaüstünü aldıktan sonra Cyberpunk 2077 Full ayarlarda 120+ FPS alınca, tamam dedim Artık MSI...
  17. S

Bence oyunu nasıl gördüğünü bizimde bir görmemiz gerek. Referans olur belki her şey normaldir. Mümkünse oyun içinden biraz görüntü paylaşır mısın? Çünkü Üst düzey sistemlerde bile oynanırken bu oyunlarda pixel görüntüler, özellikle uzak mekanlarda bunları görmen normal. Ve rdr 2 yeni bir oyun...
  18. S

Oynadığımız oyunları oynamak için değil de detay yakalamak, ya da incelemek için girmeye başladığımız dönemlerden geçiyoruz. Performans takıntısı oluştu çoğumuzda. Önceden 20 FPS ile lol oynarken zevkten dört köşe olurduk. Bugün 350-400 FPS alıyorum ve tadı tuzu kalmadı. GTA SA 20 FPS ile...
  19. S

Dell G2724D 27" 1 ms 165 Hz 2K tercihi doğru mu?

Hocam size zahmet ya deli olacağım ICC profilini yükledim. Üstüne iki kere tıkladım bir şey değişmedi. 1738950635 Fantastiktürk Hocam müsaitseniz yukarı da konuşmuş olduğumuz durumlar hakkında bilgi verebilir misiniz ? 1739038120 Konu güncel.
Top Bottom