Neler Yeni

Rdr2 ilk başlarda çok sıkıcı geliyor

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Fettah Özalp
resmen beni anlatmışsınız hocam biraz önce am5 sisteme geçeyim mi am4 sistem kasıyor diye konu açtım
ben am2 sistemle başlamıştım oynamaya :D
Benim hep hayalimdi bu oyun Allah'a çok şükür uzun süre sonra eli yüzü düzgün sistem nasip oldu umarım am5 e geçersiniz. Fareyi aldım bu arada :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence oyunu nasıl gördüğünü bizimde bir görmemiz gerek. Referans olur belki her şey normaldir. Mümkünse oyun içinden biraz görüntü paylaşır mısın? Çünkü Üst düzey sistemlerde bile oynanırken bu oyunlarda pixel görüntüler, özellikle uzak mekanlarda bunları görmen normal. Ve rdr 2 yeni bir oyun değil ki. Sen en iyi sistemi kursan da oyunun sunacağı grafik bir yerde son buluyor. Lütfen referans olarak aldığın videoyu ve kendi görüntülerinden gönder bir bakalım.
Hocam araba dayım evde değilim yarın buraya paylaşa bilirim

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
resmen beni anlatmışsınız hocam biraz önce am5 sisteme geçeyim mi am4 sistem kasıyor diye konu açtım
ben am2 sistemle başlamıştım oynamaya :D
Hocam bende yaklaşık 3 gün önce 4070 Superli bir sistem aldım. Öncesinde 3070 li Laptop kullanıyordum. Bende performans takıntısına sahiptim ve bu yüzden oyunlardan zevk alamamaya başladım. Ve bu masaüstünü aldıktan sonra Cyberpunk 2077 Full ayarlarda 120+ FPS alınca, tamam dedim Artık MSI afterburner yok. Sadece oyuna odaklanmak var :). Ve uzun zaman sonra gerçekten aralıksız 6 saat oyun oynadım ve zevk aldım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Fettah Özalp
Ana konu performans mı oyunun izlediğiniz videolar dan daha sıkıcı mı gelmesi tam anlayamadım.
Ama oyun zevki hakkında şunu söyleyeyim, diyalogları atlamayın .Hikayeyi kafada oluşturun. Eğer İngilizceniz yeterli değil ise yama kurun. Oyun 3 chapter dan sonra akıcı olmaya başlıyor.
İngilizcem iyi ama yama kuruyorum genelde ana konu karlı kısmın sıkıcı olması ve grafiklerin hafif sıkıntılı olması:D

siyabent

80+ Bronze
Hocam bende yaklaşık 3 gün önce 4070 Superli bir sistem aldım. Öncesinde 3070 li Laptop kullanıyordum. Bende performans takıntısına sahiptim ve bu yüzden oyunlardan zevk alamamaya başladım. Ve bu masaüstünü aldıktan sonra Cyberpunk 2077 Full ayarlarda 120+ FPS alınca, tamam dedim Artık MSI afterburner yok. Sadece oyuna odaklanmak var :). Ve uzun zaman sonra gerçekten aralıksız 6 saat oyun oynadım ve zevk aldım.
:D ne güzel hocam hayırlı olsun

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Fettah Özalp
Bende sizin gibi o performans takıntısını yendim :D 280hz idi en ultra grafikler valoda 260fps veriyordu grafik ve FPS arasında seçim yapacaktım dedim lanet gelsin sabitledim 240 a böyle daha zevk alıyorum

siyabent

80+ Bronze
Benim hep hayalimdi bu oyun Allah'a çok şükür uzun süre sonra eli yüzü düzgün sistem nasip oldu umarım am5 e geçersiniz. Fareyi aldım bu arada :D

Hocam araba dayım evde değilim yarın buraya paylaşa bilirim
hayırlı olsun kankam mouse kullan satma kalitelidir

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Fettah Özalp
Hayırlı olsun bu arada hocam

siyabent

80+ Bronze
rdr2ye yeni başladıysan onu iade et crack indir mouse kalsın öyle söylim :D

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Fettah Özalp

Seluze

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Deniz Çakır
Instagram
denizckr12
Steam
Seluze
:D ne güzel hocam hayırlı olsun
teşekkür ederim :).
Bende sizin gibi o performans takıntısını yendim :D 280hz idi en ultra grafikler valoda 260fps veriyordu grafik ve FPS arasında seçim yapacaktım dedim lanet gelsin sabitledim 240 a böyle daha zevk alıyorum
Evet performans takıntısı bir hastalık. Kurtulmak için daha çok para lazım :D.
Hayırlı olsun bu arada hocam
Teşekkür ederim hocam.

siyabent

80+ Bronze
Hocam kesin zaten kargo gelince babam benden önce açar :D bahane eder kullanırım heveslendim kullanmaya

1 sene önce aldım artık oynama vakti :D
:D iyi hocam hayırlı olsun her ikiside

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Tayfun Balım
Bir arkadaşımın ısrarırıyla 20 dolar bayılıp aldım. İlk defa bir oyunu aldığıma pişman oldum. Grafikler şahane ama oynanış ve hikaye çok ağır. Açılır açılır diye 15 saat oynadım hiç sarmadı. Keşke dying light 2 veya tekken 8 alsaydım.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Fettah Özalp
teşekkür ederim :).

Evet performans takıntısı bir hastalık. Kurtulmak için daha çok para lazım :D.

Teşekkür ederim hocam.
Kurtulmak için hikayeli oyun oynamak lazım bence :D ve kafa saran arkadaşlarla oynarken zaten ister istemez gevşiyorsun hardcore oynamıyorum :D

Bir arkadaşımın ısrarırıyla 20 dolar bayılıp aldım. İlk defa bir oyunu aldığıma pişman oldum. Grafikler şahane ama oynanış ve hikaye çok ağır. Açılır açılır diye 15 saat oynadım hiç sarmadı. Keşke dying light 2 veya tekken 8 alsaydım.
Böyle yorumları görünce canım sıkılıyor ama deneyeceğim. Umarım benim tarzımda bir oyun olur.

Top Bottom