Neler Yeni

Rdr2 ilk başlarda çok sıkıcı geliyor

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Tayfun Balım
Kurtulmak için hikayeli oyun oynamak lazım bence :D ve kafa saran arkadaşlarla oynarken zaten ister istemez gevşiyorsun hardcore oynamıyorum :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Böyle yorumları görünce canım sıkılıyor ama deneyeceğim. Umarım benim tarzımda bir oyun olur.
Birşeyi kaçırıyorum gibi geliyor. Bu kadar çok insanın bayıla bayıla oynadığı ve dünyanın en iyi oyunu dedikleri oyundan gram zevk alamamak beni rahatsız etti. Sizi de sarmadıysa ve 2 saati geçirmediyseniz iade edebilirsiniz.
Ama bundan sonra kesinlikle hatırla gönülle iş yapmam, kendi istediğim oyunları alırım bana ders oldu.

ekrem imaro

80+ Bronze
grafikleri bilmem ama rdr 2 genel olarak yavaş sıkıcı bir oyun.

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
716
İsim
Fettah Özalp
Birşeyi kaçırıyorum gibi geliyor. Bu kadar çok insanın bayıla bayıla oynadığı ve dünyanın en iyi oyunu dedikleri oyundan gram zevk alamamak beni rahatsız etti. Sizi de sarmadıysa ve 2 saati geçirmediyseniz iade edebilirsiniz.
Ama bundan sonra kesinlikle hatırla gönülle iş yapmam, kendi istediğim oyunları alırım bana ders oldu.
Rahatsız hissetmeyin hocam zevkler ve renkler tartışılmaz. Mesela herkes Sagopa dinler ben zerre zevk almam dinlerken rahatsız olurum mesela.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
rdr2 tek gecerım ama oyun genel anlamda yavas yavasdan kastım sureklı harıtada at surerek bır yerlere gıtmek basta sıkıcı gelıyor çoğu insana ama gorevden goreve gıderken harıtada yasanan olaylara dalıp gorevı unuttugum yada hıc gormedıgım bır yerden gecerken manzaraya hayran kaldıgım veya farklı bır hayvan turune rastaladıgımda onu zarar veremeden yakalayıp üretim için kullanmak falan aşırı zevklı oluyor
birde sanırım bu sadece oyun bıtımınde oluyor tam emın deeğılım istersenız deneyın kamp yaptığınız zaman hızlı seyahat kısmı cıkıyor suan bende oyle ama hıkaye bıttıgı zamanmı geldı tam emın degılım ona bakmak lazım

Top Bottom