Arama sonuçları: *

1. Elovee

KULAKLIĞIMIN FİLE GİBİ OLAN KISMI ÇIKTI

tekerinize taş değmesin hocam, bu arada kaskta intercom yuvası olmasına gerek yok, artık intercomlar universal şekilde üretiliyor bilginize...
  2. Elovee

hocam işinize karışmak gibi olmasın ancak bisiklet ve motosiklette kullanıyorsanız intercom almanız en güvenlisi olur. dış ses modunu ne kadar aktif etseniz dahi algıları zayıflatıyor. onun haricinde telefon görüşmelerinde intercom ile aşırı rahatım, müzik sesi son ses açmadığım sürece dış...
  3. Elovee

onun haricinde garanti dışı kalacağını sanmıyorum filtre yüzünden Garantide direkt halledip yollarlar
  4. Elovee

Birden fazla büyük firmanın kulak içi kulaklıklarını kullandım hocam Harman kardon, AKG , Beats , Apple , Sony ve liste baya uzar gider daha Ancak kulak içi kulaklıklar bana tatmin sağlamıyor. tabii ki zevkler ve renkler
  5. Elovee

hocam airpods lar bile 7000 TL den başlıyor, gayet normal bi fiyat, pro deseniz 11k
  6. Elovee

SteelSeries Artics Nova 1 mikrofon sorunu

hocam steelseries programı üzerinde 2 ayar yeri var, iki tarafı da yaptınız mı?
  7. Elovee

ELO Hell den üst üste kaybederek çıkılabilir mi?

hocam bi süre beklediğiniz var sayalım, yine elbet sezon sıfırlanacak, yine düşüşler olacak. Haliyle çok fazla değişeceğini sanmam durumun. Hele ki smurf olayı aşırı can sıkıcı bir hal almaya başladı.
  8. Elovee

Magic Satıcı Güvenilir mi?

Hocam amazon genel olarak alıcıyı fazlasıyla düşünen bi platform En basit örnek amazonun geri iade politikası sayesinde zamanında 1 hafta kadar deneyip memnun kalmadığım kulak içi kulaklığı direkt iade edebildim.
  9. Elovee

Monitor onerirmisiniz

hocam öncelikle selamlar Fps oyunları ağırlıklı oynuyorsanız ve bütçenizde kısıtlıysa VA panel işinizi fazlasıyla görür. VA panellerin tek eksiği renk tonu ıps e göre
  10. Elovee

ELO Hell den üst üste kaybederek çıkılabilir mi?

Bu sezonda aşırı rank düşüşleri oldu hocam önceki sezon plat 3 e sıkıntısız çıktım, bu sezon beni silver 2 ye attı. Yakın bi arkadaşım elmas 3 bitirdi , onu gold a attı. başka tanık olduğum biri yüce bitirip, silver 3 te başladı. Kısaca herkesi fazla alt ranklara düşürdüğü için şuan oyunda...
  11. Elovee

Yardım Kasa+psu konusunda yardım.

Akvaryum kasayı güzel fanlarla beslemezseniz hava akışı mesh kadar iyi olmaz. Akvaryum kasalar hava dağılımı ve vakum için daha fazla fan a ihtiyaç duyuyor. Alta 3 besleme, yana 3 besleme, üste 3 tahliye , arkaya 1 tahliye şeklinde yaparsanız güzel bi vakum oluşur. kısaca 10 tane fana...
  12. Elovee

3070 işlemci önerisi

Arkadaşa katılıyorum, oyun için kesinlikle Ryzen 7 5700X3D Ryzen 5 5500 den geçtim ve gerçek anlamda memnun kaldığım biri işlemci
  13. Elovee

Yardım Kasa+psu konusunda yardım.

Öncelikle merhabalar hocam kasa özelliklerini size belirteyim Boyutlar Maksimum CPU Soğutucu Boyutu: 160mm Maksimum Ekran Kartı Uzunluğu: 340mm Fan desteği Ön: 140mm x 3 / 120mm x 3 Üst: 140mm x 2 / 120mm x 2 Arka: 120mm x 1 Radyatör desteği Ön: 360 / 280 / 240mm x 1 Üst: 240mm x 1...
  14. Elovee

1080P için 16GB vRAM çok mu gelir ?

Hocam teknolojide yazık günah yok bana kalırsa 😁 Her daim gelişen , nankör bi tür sonuçta Bundan bi kaç sene önce bilgisayarda 16 gb yetersiz gelmeye başlanacak dense dalga mı geçiyorsun denirdi. Ama şuan bakınca 16 gb ram bile yetersiz gelmeye başladı yavaştan
  15. Elovee

HS 80 NEDEN BUKADAR ŞARJI HIZLI BİTİYOR?

hocam firmaların verdiği sürelere asla inanmayın. Aldıkları sonuçlar en iyi ortam ve normal ses seviyesinde alınan sonuçlar örnek veriyorum sitede 50 saat yazıyorsa onun %10-%15 ini direkt kafadan düşün...
  16. Elovee

1080P için 16GB vRAM çok mu gelir ?

hocam 16 gb vram fazla mı olur tarzı bi soru biraz saçma olmuş fikrimce uzun ömürlü olmasını istediğinizi belirtmişsiniz, haliyle elinizden gelenin en iyisini alacaksınız ki gelecek oyun ve programlarda sıkıntı yaşamayın. sonuçta teknoloji gelişiyor, e haliyle oyunlarda öyle
  17. Elovee

Ryzen 5 5600x sogutucu

bütçe ve kasa yeterliliğinizi belirtmeniz lazım hocam
  18. Elovee

Iphone telefonumu tamire vermeden önce ne yapmam gerek

evet hocam, ekstra alan almazsanız her şey yedeklenmez.
  19. Elovee

Yardım R7 5700x3d ile rx 6600 darboğaz yapar mı

Hocam bizim gibiler daha DDR5 e geçemez alırken hep her parçanın iyisini almaya çalıştık. Bu saatten sonra sadece ekran kartını yükselteceğim, başka yükseltme yapmam bi süre
  20. Elovee

Iphone telefonumu tamire vermeden önce ne yapmam gerek

Cihazınızda kablosuz şarj desteği var. elinizde kablosuz şarj varsa direkt edebilirsiniz. yoksa bi teknoloji mağazası, internet yada telefoncudan alabilirsiniz. ( Normal şarj a göre daha yavaş şarj olur.)
Top Bottom