Neler Yeni

ELO Hell den üst üste kaybederek çıkılabilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Buğra Dabanca
Herkes kendinden daha düşük seviye oyuncularla oynadığını söylüyor, bende durum tam tersi son zamanlarda valo maçlarımda sürekli daha üst ranklardaki kişilerle karşılaşıyorum bu da oyun zevkini bozuyor. Yeni kısımda henüz çoğu kişi önceki sezon ki rankına ulaşmadı acaba bunun da bir etkisi var mıdır?

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
Herkes kendinden daha düşük seviye oyuncularla oynadığını söylüyor, bende durum tam tersi son zamanlarda valo maçlarımda sürekli daha üst ranklardaki kişilerle karşılaşıyorum bu da oyun zevkini bozuyor. Yeni kısımda henüz çoğu kişi önceki sezon ki rankına ulaşmadı acaba bunun da bir etkisi var mıdır?
Bu sezonda aşırı rank düşüşleri oldu hocam
önceki sezon plat 3 e sıkıntısız çıktım, bu sezon beni silver 2 ye attı.
Yakın bi arkadaşım elmas 3 bitirdi , onu gold a attı.
başka tanık olduğum biri yüce bitirip, silver 3 te başladı.
Kısaca herkesi fazla alt ranklara düşürdüğü için şuan oyunda yükselmek aşırı zor hale geldi, bide işin içine smurfler de dahil oluyor tabii ki
En basit örnek olarak yaklaşık 3 hafta önce takımımdaki 1 silver, 4 gold varken karşıya önceki sezon immo bitirmiş, bu sezon goldda olan adam geldi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Buğra Dabanca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu sezonda aşırı rank düşüşleri oldu hocam
önceki sezon plat 3 e sıkıntısız çıktım, bu sezon beni silver 2 ye attı.
Yakın bi arkadaşım elmas 3 bitirdi , onu gold a attı.
başka tanık olduğum biri yüce bitirip, silver 3 te başladı.
Kısaca herkesi fazla alt ranklara düşürdüğü için şuan oyunda yükselmek aşırı zor hale geldi, bide işin içine smurfler de dahil oluyor tabii ki
En basit örnek olarak yaklaşık 3 hafta önce takımımdaki 1 silver, 4 gold varken karşıya önceki sezon immo bitirmiş, bu sezon goldda olan adam geldi.
peki hocam oyuna biraz ara versem en azından herkes kendi rankına tekrar çıkana kadar eşleştirmelerde o ranktakılerle mı eslesırım yoksa yine yüksek ranklarla mı eşleşirim? Bilginiz var mı bu konuda

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,389
İsim
Selim
Çıkarsın. 9 maç verip 11 maç almıştım geri.

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
peki hocam oyuna biraz ara versem en azından herkes kendi rankına tekrar çıkana kadar eşleştirmelerde o ranktakılerle mı eslesırım yoksa yine yüksek ranklarla mı eşleşirim? Bilginiz var mı bu konuda
hocam bi süre beklediğiniz var sayalım, yine elbet sezon sıfırlanacak,
yine düşüşler olacak.
Haliyle çok fazla değişeceğini sanmam durumun.
Hele ki smurf olayı aşırı can sıkıcı bir hal almaya başladı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,605
Üyeler
168,322
Son üye
Omekmz
Top Bottom