Neler Yeni

KULAKLIĞIMIN FİLE GİBİ OLAN KISMI ÇIKTI

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Merhaba Marshall MOTIF II ANC Kullanıyorum ve temizlerken kulaklığın ucundaki küçük file gibi kısım çıktı ne yapabilirim? Son zamanlarda anc kalitesinde vs de düşüş var gibi hissediyordum ama garantiye gönderirsem bu iki sebepten kabul ederler mi veya başka bir durum olması halinde file çıkması garanti dışı bırakır mı?
(2.foto alttaki küçük siyah şey filenin yapışkanı o da ayrıldı)

Ekler

• 17397485499768886404780806638258.jpg
    17397485499768886404780806638258.jpg
    1.6 MB · Hit: 41
  • 17397485774687495831687509962842.jpg
    17397485774687495831687509962842.jpg
    2.4 MB · Hit: 40

Nezha

80+ Bronze
Dikkatli sakla gönder garantiye elektronik olmayan bir parça altı üstü kulaklık ızgarası. Kendilerine maliyeti 1 lira değil yapar gönderirler.

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yağmur
Merhaba Marshall MOTIF II ANC Kullanıyorum ve temizlerken kulaklığın ucundaki küçük file gibi kısım çıktı ne yapabilirim? Son zamanlarda anc kalitesinde vs de düşüş var gibi hissediyordum ama garantiye gönderirsem bu iki sebepten kabul ederler mi veya başka bir durum olması halinde file çıkması garanti dışı bırakır mı?
(2.foto alttaki küçük siyah şey filenin yapışkanı o da ayrıldı)
Ben mi yanlış gördüm emin değilim ama o kulaklık 8k TL fln mi kaça aldın

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben mi yanlış gördüm emin değilim ama o kulaklık 8k TL fln mi kaça aldın
Evet 7.9 a aldım ama pişman değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam airpods lar bile 7000 TL den başlıyor, gayet normal bi fiyat, pro deseniz 11k
Karşılaştırmalarda pro ile rakip olarak görüyorlar bunu ama airpods hiç kullanmadım yorum yapamam o konuda o yüzden

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yağmur
Kalitelidir de zaten merak ettim o kadar mı diye neyse ohm garantiye verebilirsin sorun olmaz hallederler bunun için geri gönderceklerini sanmıyorum boşuna beklemiş olursun direkt ver garantiye verebilirsin garantiden çıkmış olsa bile öğrenmiş olursun çıkmadiysa yaparlar geri gönderirler zaten tavsiyem bu <3

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik

Karşılaştırmalarda pro ile rakip olarak görüyorlar bunu ama airpods hiç kullanmadım yorum yapamam o konuda o yüzden
Birden fazla büyük firmanın kulak içi kulaklıklarını kullandım hocam
Harman kardon, AKG , Beats , Apple , Sony ve liste baya uzar gider daha
Ancak kulak içi kulaklıklar bana tatmin sağlamıyor.
tabii ki zevkler ve renkler

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Alp Kaan CEYLAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dikkatli sakla gönder garantiye elektronik olmayan bir parça altı üstü kulaklık ızgarası. Kendilerine maliyeti 1 lira değil yapar gönderirler.
Çıkan parçayı vs de koydum içerisine paketledim, ızgara yapışkan her şeyi ile şarjı azalmıştı şarjını da doldurup göndereceğim

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
onun haricinde garanti dışı kalacağını sanmıyorum filtre yüzünden
Garantide direkt halledip yollarlar

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Alp Kaan CEYLAN
Kulak dışı ile rahat edemiyorum kulak içi daha rahat ayrıca bisiklet motor vs de kullanıyorum motorda intercom niyetine baya iş görüyor ve taşınabilirlik açısından da daha rahat diye kulak içi tercih ettim

Ama ses kalitesi konusunda katılıyorum ne kadar iyi okursa olsun bi kulakdışı seviyesinde kalite sunamıyorlar tabi doğal olarak

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
Kulak dışı ile rahat edemiyorum kulak içi daha rahat ayrıca bisiklet motor vs de kullanıyorum motorda intercom niyetine baya iş görüyor ve taşınabilirlik açısından da daha rahat diye kulak içi tercih ettim
hocam işinize karışmak gibi olmasın ancak bisiklet ve motosiklette kullanıyorsanız intercom almanız en güvenlisi olur.
dış ses modunu ne kadar aktif etseniz dahi algıları zayıflatıyor.
onun haricinde telefon görüşmelerinde intercom ile aşırı rahatım, müzik sesi son ses açmadığım sürece dış sesleri engellemiyor.

Wilot

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Alp Kaan CEYLAN
hocam işinize karışmak gibi olmasın ancak bisiklet ve motosiklette kullanıyorsanız intercom almanız en güvenlisi olur.
dış ses modunu ne kadar aktif etseniz dahi algıları zayıflatıyor.
onun haricinde telefon görüşmelerinde intercom ile aşırı rahatım, müzik sesi son ses açmadığım sürece dış sesleri engellemiyor.
Müziği zaten duyabileceğim minimumda açıuorum ve tek taraflı takıyorum sol kulağım genelde boşta duruyor dış sesi açsam bile dediğiniz gibi bir miktar kayıp olur onu da önlemek amaçlı ve bisiklet içinde motor içinde zaten sürekli olarak hem ayna hem de omuz ğstü, can kurtaran bakışları ile de etrafımı kontrol ediyorum şuanda kullandığım kaskın interkom yuvası yok sanırım ayrıca interkom alcak paramda yok şuan için ama planımda zaten interkoma geçiş yapmak var

Ayrıca bunlara ek olarak bazı günler zaten takmamayı tercih ediyorum, kafam biraz doluysa vs takmıyorum ki kulaklık, müzik yokken bile tam odaklanamicak gibi hissediyorsam dieekt hiç takmıyorum bütün bunlara dikkat edince evet hala bir interkom yerini tutmaz ama yine de oldukça iş görüyor interkom alana kadar

Elovee

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Elöve Geyik
Müziği zaten duyabileceğim minimumda açıuorum ve tek taraflı takıyorum sol kulağım genelde boşta duruyor dış sesi açsam bile dediğiniz gibi bir miktar kayıp olur onu da önlemek amaçlı ve bisiklet içinde motor içinde zaten sürekli olarak hem ayna hem de omuz ğstü, can kurtaran bakışları ile de etrafımı kontrol ediyorum şuanda kullandığım kaskın interkom yuvası yok sanırım ayrıca interkom alcak paramda yok şuan için ama planımda zaten interkoma geçiş yapmak var

Ayrıca bunlara ek olarak bazı günler zaten takmamayı tercih ediyorum, kafam biraz doluysa vs takmıyorum ki kulaklık, müzik yokken bile tam odaklanamicak gibi hissediyorsam dieekt hiç takmıyorum bütün bunlara dikkat edince evet hala bir interkom yerini tutmaz ama yine de oldukça iş görüyor interkom alana kadar
tekerinize taş değmesin hocam, bu arada kaskta intercom yuvası olmasına gerek yok, artık intercomlar universal şekilde üretiliyor bilginize...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,602
Üyeler
168,320
Son üye
ialoc
Top Bottom