Arama sonuçları: *

• Users: Mlfz
  • Order by date
  1. M

Hız testi sonucum yüksek fakat yayın yapamıyorum

biraz saçma gelebilir ama av1 codec ile yapiyorsan h264 yap bende oyle gecti bide 8k yada 6k bit ver yayini
  2. M

Fivem ekip üyesi arıyoruz

hocam 50-60 yeni bir sunucu icin iyi ama oynadigimiz sunucu gece 3-4 arasi bile 100 altina dusmuyor yani fazla kisi yok bahsettiginiz sunucuda iyi rol döner mi bilmiyorum ama arkadaslarimla bakariz bugun
  3. M

sunucunun ismi felan nedir ?
  4. M

10/8 diyebilirim galiba oynadigimiz sunucuda yayıncı varmış o yüzde troller var biraz onun dışında güzel rol dönüyor
  5. M

Öneri Oyun onerisi istiyorum

oynadim bitirdim huzel bir oyun dehil bence
  6. M

Öneri Oyun onerisi istiyorum

merhabalar youtube'a oyun icerikleri uretmek istiyorum tek kişi olarak hikayeli,korku,kasilmali mesela kasiyer market sim gibi oyun onerileri istiyorum parası önemli degil ( 500-600tl de olmasın ama) multiplayer oyunlar da onerebilirsiniz
  7. M

30 40k iPhone önerisi

android cihazların 2. eli baya baya zarar ettirir ama iphonelarda oyle degil kolay satiliyor 35k şuan fiyatı 2. elden 1 yil kullansan 27-30 arası gider
  8. M

30 40k iPhone önerisi

200tl de benden etti 400 pirinç makarna falan al üstü artarsa tavuk da alırsın değişiklik olsun
  9. M

30 40k iPhone önerisi

yani sizde haklisiniz yeni olsun diye 10k verilmez.
  10. M

30 40k iPhone önerisi

iphone 14 ve 13 arasinda fazla bir fark yok ikiside 30-40 arasında 60hz falan diyenler var ama kalite diye bir gerçek var 60hz olmasina ragmen samsungdan daha kaliteli bir ekrana sahip kafana hiç takılmasın bence 13 al geç yada az da olsa biraz yeni olsun dersen 14 al 1736512778 isteyen...
  11. M

edge v 1736336220 gelmek ister misiniz?
  12. M

trafik kazası gecirdigim icin bacaklarımda sorun var ve aciktan okuyorum bunları birtek sen degil bende düşündüm yine de teşekkürler
  13. M

gelmek isteyen yok mu ya?
  14. M

merhabalar fivem'de oynadigimiz sunucuda aile acmak istiyoruz ama min 10 kişi olmamız lazım yoksa aile acamiyoruz tabikide sadece bunun icin degil normal olarak da arkadas ariyoruz farkli oyunlar oynayacagimiz gelmek isteyen olursa discord ismini yazarsa sevinirim yaş hiç problem degil ama 10...
  15. M

Yardım Mavi ekran sorunu yaşıyorum

agustos ayında ince hesaptan i5 12400f intel arc a750 ikilisine sahip bir sistem aldım hiçbir sorun yoktu ama 3 gün önce ekran kartının sürücüsünün güncellemesini yükledim yüklediğim gün hiçbir sorun yoktu ama dün ve bugün çok sık mavi ekran yiyorum genellikle sadece gta 5 oynuyorum mavi ekran...
  16. M

Yardım 2. el EKRAN KARTI Tavsiyesi (Acil)

3600x ile 3070 kullanmak mı? saçmalıktan ibaret o islemci ile oyunları darbogaz dan oynayamazsın saticıya intel i5 3. nesil islemciyi sorsan onada sorun olmaz der amacı ekran kartini satmak zaten. ilk önce i5 13. nesil yada 5600-5600x işlemci al kalan parayla da rtx3060 al günümüzde hala baya...
  17. M

Papara nerede geçiyor?

bugün arkadaşlarımla bulusacagim papara kart mcdonalds starbucks gibi yerlerde geciyor mu ?
  18. M

Hangi iPhone modelini almalıyım

bütceniz yetiyorsa 16 pro alın aradaki tek fark buton falan degil islemci ve kamera olarak her modelde daha cok gelistiriliyor ve 16 pro daha uzun ömürlü 15 pro ya gore daha uzun sure guncelleme alacak
  19. M

Arkadaşım bilgisayarını güçlendirecek yardım

hepsi mi darbogaz yapar ? ve belirgin sekilde mi olur
  20. M

Arkadaşım bilgisayarını güçlendirecek yardım

i5 9400f gtx 1660 ti r5 3500x gtx 1660s i3 12100f rx 580 8gb 2. elde o bütçelerde bu donanimli sistemler var sizce hangisi daha mantikli hocam ? (10k-9k) hocam zaten 15k verebilcek olsa konu acmazdim direk bunu onerecektim ama kendisi ailesinin destegi ile alacak o yuzden 15k cikamaz 2. elden...
Top Bottom