Gelmek isterseniz bir sunucu var oraya gelin prime saatleri 40 50 cekiyormerhabalar fivem'de oynadigimiz sunucuda aile acmak istiyoruz ama min 10 kişi olmamız lazım yoksa aile acamiyoruz tabikide sadece bunun icin degil normal olarak da arkadas ariyoruz farkli oyunlar oynayacagimiz gelmek isteyen olursa discord ismini yazarsa sevinirim yaş hiç problem degil ama 10 yasinda da olmasın
discord ismim: heiissman
Tam olarak ne rolu yapiyorsun?10/8 diyebilirim galiba oynadigimiz sunucuda yayıncı varmış o yüzde troller var biraz onun dışında güzel rol dönüyor
sunucunun ismi felan nedir ?Gelmek isterseniz bir sunucu var oraya gelin prime saatleri 40 50 cekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tam olarak ne rolu yapiyorsun?
Gala rpsunucunun ismi felan nedir ?
hocam 50-60 yeni bir sunucu icin iyi ama oynadigimiz sunucu gece 3-4 arasi bile 100 altina dusmuyor yani fazla kisi yok bahsettiginiz sunucuda iyi rol döner mi bilmiyorum ama arkadaslarimla bakariz bugunGala rp
nasıl diyorsanız ben sadece öneri verdim dc isminizi verirseniz eklerimhocam 50-60 yeni bir sunucu icin iyi ama oynadigimiz sunucu gece 3-4 arasi bile 100 altina dusmuyor yani fazla kisi yok bahsettiginiz sunucuda iyi rol döner mi bilmiyorum ama arkadaslarimla bakariz bugun
çok haklısın hocam bende dersleri takmıyordum şuan sanayiye gidiyorum seneye tekrar norma okula gideceğim sanayiye gittiğim için çok pişmanım 1 senem boşa gittiYok , git otur ders çalış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tür saçmalıklarla hayatının en güzel en değerli zamanlarını boşa geçirdiğini ne zaman anlayacaksın biliyor musun? iş hayatına atıldığında en az 12 saat ve daha fazla çalıştığında kafanı duvarlara vuracaksın sabah 7 de kalkacaksın 8 de iş yerınde olman gerekiyor akşam en erken 19.00 da çıkıyorsun oradan sonra da yol için 1 saatin gidiyor eve geliyorsun yemek yiyorsun saat 9-10 olmuş sonra uyuyorsun iş yerinde ezileceksin mobinge uğrayacaksın ötekileştirileceksin ne için 600 dolar bile olmayan bir asgari ücreti alabilmek için o yüzden ŞU AN YAPABİLECEĞİN TEK ŞEY BİLGİSAYARINDA Kİ TÜM OYUNLARI DC DE DAHİL SİLMEN OLUR zaten eninde sonunda benim dediğimi anlayacaksın
çok ders çalışmak istiyorsan git sen yatılı oku insanlara karışamazsınızYok , git otur ders çalış
Torrent gta ile oynaniyormu fivemmerhabalar fivem'de oynadigimiz sunucuda aile acmak istiyoruz ama min 10 kişi olmamız lazım yoksa aile acamiyoruz tabikide sadece bunun icin degil normal olarak da arkadas ariyoruz farkli oyunlar oynayacagimiz gelmek isteyen olursa discord ismini yazarsa sevinirim yaş hiç problem degil ama 10 yasinda da olmasın
discord ismim: heiissman
yanlış bilgi vermek gibi olmasın ama bildiğim kadarıyla orjinal olması lazım oyununTorrent gta ile oynaniyormu fivem