Arama sonuçları: *

1. abdülrezzakbinberrak

Şu an kullandığınız telefon hangisi ve memnun musunuz?

Yurt dışı kaçak 11t pro muazzam telefon kamera kalitesi fevkalade oyun performansı da gayet iyi. Batarya durumu da hzine göre iyi
  2. abdülrezzakbinberrak

Öneri 35-40k arasi laptop onerisi

hocam araştırdım çoğu kişi 20ms yazmış fakat doğruluğu sorgulanmalı çünkü fosil döneminden kalma monitörler bile 5-10 ms arasında değişiyor
  3. abdülrezzakbinberrak

Öneri 35-40k arasi laptop onerisi

1 tb ssd yaparsanız cillop gibi olur...
  4. abdülrezzakbinberrak

Yurtdışı 14T Pro alınır mı?

Bende bilmiyorum tam olarak bana 120 gün sonra kapanır dediler
  5. abdülrezzakbinberrak

Yardım Pc fanlarımı nasıl hızlandırabilirim

Program indirmen yeter dostum fakat bilgisayardan uçak kalkışı gibi sesler çıkıyor kulak sağlığın için pek önermem 1739823077 Bu arada bilgisayarın altına yükseltecek bir şey koyarsanız da ısınma sorununu büyük oranda halleder ya da 200-300 TL'ye soğutucu alabilirsiniz
  6. abdülrezzakbinberrak

Yurtdışı 14T Pro alınır mı?

2 aydır yurt dışı 14t pro kullanıyorum cihazın eksi yanı yok kesinlikle almanı öneririm kadıköyden temiz bulmuştum ben 1739822871 Hat kapanır mı onu tam bilmiyorum yakında deneyimleyeceğim deneyimlediğimde yazarım fakat büyük ihtimalle kapanır.
  7. abdülrezzakbinberrak

13 Yaşında Ağırlıksız Spor Nasıl Yaparım

İnternetten bakın tabii ki hocam.
  8. abdülrezzakbinberrak

Evrende herşeyin rastgele olması

Forumda ki bazı sözde ultra müslümanlar atak yapmaya geçmişler bile hiç felsefe kısmına girmiyorlar. Cahilliğim sayesinde ülkeye en ufak katkısı olmayan insanlarla tartışmak zorunda kalmıyorum. Kısacası cahillik mutluluktur 👍🏻
  9. abdülrezzakbinberrak

13 Yaşında Ağırlıksız Spor Nasıl Yaparım

4kglık dumble çiftiyle bir sürü triceps hareketi yapabilirsiniz hocam ayriyeten mekik, şınav plank yeterli zaten ek olarak eve barfiks çubuğu alabilirsiniz o da sırtı geliştirir bir de boy uzamasına yardımcı olur
  10. abdülrezzakbinberrak

Lenovo RTX 2050'li laptop iyi mi?

ram lehimli değilse yapılır fakat 16gb ram yeterli zaten hocam.
  11. abdülrezzakbinberrak

Lenovo RTX 2050'li laptop iyi mi?

bütçeyi azıcık artırabilseydiniz eğer 3050 laptoplar bulunuyordu hocam fakat iyi yine
  12. abdülrezzakbinberrak

CS2'de Nasıl Gelişebilirim?

o da iyidir 20yle başlamış biri olarak söylüyorum
  13. abdülrezzakbinberrak

53 saatim var fakat ben 2-3 yıl cs 1.6 sunucularında bitkisel hayata bağlandım resmen saat sayısı pek önemli değil yani.
  14. abdülrezzakbinberrak

ölüm sayısı pek önemli değil fakat normal bir aim için kil sayısı 40-50 idealdir ben başta 20 kil alıyordum şuan 100 aldığım oluyor kolay gelişmesi
  15. abdülrezzakbinberrak

ölüm maçı at gelişirsin
  16. abdülrezzakbinberrak

Ucuz Fiyata Pc Önerisi

hocam bütçeyi zorlarsanız 25k 2. el 4060 bulunur
  17. abdülrezzakbinberrak

Oyun için iPad 10. Nesil 64 gb mı yoksa iPad mini 7 128 gb mi

hafızası yetmeyebilir ben 32gb ipad 7 almıştım sistem dosyaları 26gb oldu ve 1 yıldır güncelleme yapmıyorum şu an bi 35gb sistem dosyası vardır
  18. abdülrezzakbinberrak

120 günde YKS 140K yapmak...

her şey yapılabilir dostum ben 12. sınıfın 2. döneminde başladım zamanım yetmedi tabii ki o yüzden 174kdan mezuna bıraktım sayısalım bu arada. Günde yaklaşık 8-10 saat civarı çalışarak 50k ya girdim yeter ki programlı ve verimli çalış.
  19. abdülrezzakbinberrak

4080 süper ile 150fps almak normal mi ?

ben 4060la 80 fps alıyorum normaldir herhalde de sisteminiz bayağı iyiymiş sizin
  20. abdülrezzakbinberrak

Widows 11 kaldırırmı

dostum arkadaş gözü görmeyen bir babanne değil herhalde kali linux çok basit kullanımı
Top Bottom