Program indirmen yeter dostum fakat bilgisayardan uçak kalkışı gibi sesler çıkıyor kulak sağlığın için pek önermem
1739823077
Bu arada bilgisayarın altına yükseltecek bir şey koyarsanız da ısınma sorununu büyük oranda halleder ya da 200-300 TL'ye soğutucu alabilirsiniz
2 aydır yurt dışı 14t pro kullanıyorum cihazın eksi yanı yok kesinlikle almanı öneririm kadıköyden temiz bulmuştum ben
1739822871
Hat kapanır mı onu tam bilmiyorum yakında deneyimleyeceğim deneyimlediğimde yazarım fakat büyük ihtimalle kapanır.
Forumda ki bazı sözde ultra müslümanlar atak yapmaya geçmişler bile hiç felsefe kısmına girmiyorlar. Cahilliğim sayesinde ülkeye en ufak katkısı olmayan insanlarla tartışmak zorunda kalmıyorum. Kısacası cahillik mutluluktur 👍🏻
4kglık dumble çiftiyle bir sürü triceps hareketi yapabilirsiniz hocam ayriyeten mekik, şınav plank yeterli zaten ek olarak eve barfiks çubuğu alabilirsiniz o da sırtı geliştirir bir de boy uzamasına yardımcı olur
her şey yapılabilir dostum ben 12. sınıfın 2. döneminde başladım zamanım yetmedi tabii ki o yüzden 174kdan mezuna bıraktım sayısalım bu arada. Günde yaklaşık 8-10 saat civarı çalışarak 50k ya girdim yeter ki programlı ve verimli çalış.