Neler Yeni

Yurtdışı 14T Pro alınır mı?

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
Şu an kullandığım cihaz İphone 11 değiştirmek istiyorum yurtdışı süresiz kayıtlı 14t prolar 20-22k bu telefonu almayı düşünüyorum ama bir kaç endişem var bu süresiz kayıt kapanıp hattın kapanması gibi bir durum yaşayabilir miyim veya bi kalite eksikliği hissedermiyim akıcılık konusundada endişeliyim işletim sistemi sıkıntı çıkarırmı veya yurtiçinden s24 fe veya çıktığında iphone se4 mü almalıyım sizin öneriniz nedir

'SteeL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
380
İsim
Mehmet B
İmei konusunda kesinlikle sorun yaşamassın bir kere atıldıktan sonra ömürlük oluyor, hız konusunda ise çag atlarsın
iphone 11in ekranı berbat hem kalite açısından hem de hız açısından , işlemci olarakda 11e göre çok büyük farklar var
benim görüşüm kesinlikle geçilir

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmei konusunda kesinlikle sorun yaşamassın bir kere atıldıktan sonra ömürlük oluyor, hız konusunda ise çag atlarsın
iphone 11in ekranı berbat hem kalite açısından hem de hız açısından , işlemci olarakda 11e göre çok büyük farklar var
benim görüşüm kesinlikle geçilir
beni 3-4 yıl idare eder değilmi

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok rahat idare eder hiç düşünmeden alabilirsiniz her yönüyle 11den çok üstün
iphone 11i satıp üstüne ekleyip alıcam 64gb kutu her şey var faturada pil sağlığı 86 garantisi 6 mayıs 2026ya kadar devam ediyor sizce ne kadar eder

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Ömer Murat KARACA
560 dolara 12/512 bulunuyor, bu paraya gayet güzel cihaz. İphone 11, Mi 11T Pro'dan bile her yönüyle zayıf bir cihaz. Fazlasıyla tatmin eder

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,979
İsim
Oğuz
Bütçe çıkıp S24 Ultra alabilirsen iyi olur

siimsek

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Muhammed Ali Şimşek
Dehşet telefon alnır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bütçe çıkıp S24 Ultra alabilirsen iyi olur
Bütçe çıkmak dediğin hocam 2 kat fiyat min. :D
16 Pro Max önermek gibi bişey.

+++ Şu an sadece s23 ultraya kayıt var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
bunicktamyirmiharfli
Şu an kullandığım cihaz İphone 11 değiştirmek istiyorum yurtdışı süresiz kayıtlı 14t prolar 20-22k bu telefonu almayı düşünüyorum ama bir kaç endişem var bu süresiz kayıt kapanıp hattın kapanması gibi bir durum yaşayabilir miyim veya bi kalite eksikliği hissedermiyim akıcılık konusundada endişeliyim işletim sistemi sıkıntı çıkarırmı veya yurtiçinden s24 fe veya çıktığında iphone se4 mü almalıyım sizin öneriniz nedir
2 aydır yurt dışı 14t pro kullanıyorum cihazın eksi yanı yok kesinlikle almanı öneririm kadıköyden temiz bulmuştum ben

2 aydır yurt dışı 14t pro kullanıyorum cihazın eksi yanı yok kesinlikle almanı öneririm kadıköyden temiz bulmuştum ben
Hat kapanır mı onu tam bilmiyorum yakında deneyimleyeceğim deneyimlediğimde yazarım fakat büyük ihtimalle kapanır.

iFourveyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Kerem

Hat kapanır mı onu tam bilmiyorum yakında deneyimleyeceğim deneyimlediğimde yazarım fakat büyük ihtimalle kapanır.
hocam sınırsız kayıt değilmi nasıl kapanıcak

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Yağmur
iPhone 11 bu zaman da kötü telefon olarak kalıyor her ne kadar iPhone olsa bile sorunları var gerçekten 13-14 altı iPhone almak kötü olur bu zaman 14t pro gelirsek alabilirsin bı sorun yaşamazsın iPhone 11 den çok daha iyi alırsan anlarsın yani yurt dışında 14t pro olarak sorunsuz kullanırsın bir kaç videosuna bak araştır hem telefonla ilgili hem de yurt dışından telefon alan insanların videolarını izle aklında soru kalmaz ne yapman gerektiğini zaten söylüyorlardir s24 fe ve iPhone se4 arasında ise iPhone tercih ederim (iPhone çok sevmesem bile) iPhone gerçekten parasının hakkını veren bi telefon bazı modeller için geçerlidir bu tabi prestij de sağlıyor bı arkasımdan çok iyi biliyorum ama uyudu ona da söyledim bu konuya bakması için uyanınca atarım ona da bakar öpüyom onu burdan görünce anlar jcdncjsmcjs ohm neyse yani tavsiyem yurtdışı 14t pro alabilirsin yurt içi de önerim iPhone se4 olur <3

Top Bottom