Arama sonuçları: *

1. spinner41

Laptop mu Masaüstü mü?

Bilgisayarını okula vs götürmen gerekecekse ya da arkadaşlarına birlikte proje, ödev konusunda birlikte olman gerecek durumlar olacaksa laptop almanı kesinlikle öneririm. Onun dışında masaüstü bilgisayar daha verimli olur.(bilgisayarı evden hiç çıkarma gereksinimi duymayacaksan.)
  2. spinner41

50000TL Araba Önerisi

bu araçların temizini bulmak çok zor. ve sizin attığınız o övülen motorlu olanı değil dizel bu araç. 1625860576 ve ilk defa araç kullanacak biri için eski model opel biraz sıkıntı arızaları vs uğraştırıcı
  3. spinner41

50000TL Araba Önerisi

piyasa o kadar uçtuysa eder hocam ama bence megane 2lerin max ederi 50k ihtiyaç olmasa araba alınmaz yani bu devirde
  4. spinner41

50000TL Araba Önerisi

valla fiyatlar o kadar uçtuysa haklısın
  5. spinner41

50000TL Araba Önerisi

Acemiliğini atmak için biraz daha piyasa araçlarına bakabilirsin. Fiat grubu, Renault gibi. Hem parça maliyeti hem de yakıt açısından kafanız rahat olur. Fiatın 1.3 multijet motorları da çok sorunsuz motorlar. Yeni başlayan biri için ideal. Renault için de 1.5 dizel megane 2ler uygun olabilir...
  6. i3 9100F RX570 Sistem

Kocaeli i3 9100F RX570 Sistem

POWERCOLOR RX 570 4GB i3 9100F 8GB Crucial Ballistix Ram 120 + 240 GB SSD 450 watt GameGaraj PSU Biostar B365MHC Anakart 144hz Viewsonic xg2401 1ms monitör Monitör hariç tüm parçaların kutusu duruyor. 1.5 yıl daha gamegaraj garantilidir. Sadece elden teslim edebilirim.
  7. spinner41

Bilgisayarı monitöre nasıl bağlamalıyım?

Uyumlu değil derken? Hangi bakımdan uyumsuz? S-Link markasının HDMI 1.4 kablosu işini görecektir fakat uyumsuz olmamasının sebebini anlayamadım. Eğer oyun oynayacaksanız display port kablo kullanmalısınız. Bunun için de Paugge markası kaliteli bir markadır. Mümkünse 1.4 değilse 1.2 DP kablo...
  8. spinner41

Ac ODYSSEY korsan nexte basılmıyor

Ben karışmıyorum etik olmadığını yapılmaması gerektiğini söylüyorum ve bu görüşümde kararlıyım. İsteyen indirir isteyen indirmez ama maliyeti bahane etmek veya korsanı desteklemek yanlıştır. Bu konuda da karşıt düşünceliysen konuşmamıza gerek yok basit bir durum.
  9. spinner41

Paran yoksa almazsın bu kadar basit hala neyi savunuyorsun anlamıyorum?
  10. spinner41

300 Watt yeterli olurmu

Haklısınız APU tabiri yanlış bir tabir oldu. Onboard kullanılabilir oyun oynanamaz.
  11. spinner41

Ben korsan oynama demiyorum korsan oynayıp kendini acındırmana o kadar para veremem demene gerek yok. Oyun alınabilir seviyede almıyorsan senin tercihin firmaya laf atmaya gerek yok.
  12. spinner41

300 Watt yeterli olurmu

i3 8100 işlemcide onboard desteği var yani harici gpu kullanmanıza gerek kalmadan oyun hariç işlerinizi halledebilirsiniz. Grafik işlemcisi var.
  13. spinner41

300 Watt yeterli olurmu

APU olacağından yeterli. Fakat ileride ekran kartı takmak isterseniz yükseltilmeye ihtiyaç duyacaktır. 1625248477 Hayır. Onboard kullanabilir. Sonunda F ibareli işlemcilerde onboard kullanılamıyor sadece.
  14. spinner41

Çok saçma düşünüyorsunuz. Adamlar aylarca emek vermiş, üstüne bir de bu oyunu satın alanlar var. Siz kalkmış etik kavramını esnetebilirsiniz diyorsunuz. Her gün sigara kullanan biri 1 hafta sigara içmese oyun alabiliyor. Korsan oyuna destek vermek bizim ülkemizde olmasa da aslında büyük bir...
  15. spinner41

Dostum insanların para verdiği oyunu korsan indirmek etik değil.
  16. spinner41

monitörüm çizildi bişey olur mu ??

Garanti kapsamında yapılacağını düşünmüyorum ki zaten tamir edilebilen bir durum değil çok maliyetli olur.
  17. spinner41

Sen korsan oynamak için bahane arıyorsun başka cevabı yok arkadaşım iyi forumlar :)
  18. spinner41

Monitörümde 900p var ama 768p yok

Ekran kartı driverlarını kontrol edin.
  19. spinner41

Bilgisayarı monitöre nasıl bağlamalıyım?

120hz tüm çıkışlardan uygun kabloyla alabilirsin. Fakat en sağlıklısı DP kablo kullanmak. Bütçe belirtirseniz uygun yolu izleriz.
  20. spinner41

İki cevabı var. Birincisi senin paran yetmediğinde fiziksel olarak herhangi bir aracı, eşyayı çalmadığın ya da çalınmış bir malı kullanman ne kadar kul hakkıysa bu da dijital ortamda öyle. Yani sen paran yetmiyor diye kalkıp anahtarı üstündeki bir arabayı alıp götürmüyosan kırılmış bir oyunu da...
Top Bottom