Neler Yeni

Bilgisayarı monitöre nasıl bağlamalıyım?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Çok pahalı olmayan, sorun çıkarmayacak ve en az 120Hz alabileceğim bir yöntem lazım.

Anakartta: DVI-D, HDMI ve VGA çıkışı var.
Monitörde: DVI-D ve DP girişi var.

Nasıl bir kablo ile bilgisayarı monitöre bağlamalıyım bu şortlardan birini kullanarak?

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
120hz tüm çıkışlardan uygun kabloyla alabilirsin. Fakat en sağlıklısı DP kablo kullanmak. Bütçe belirtirseniz uygun yolu izleriz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
120hz tüm çıkışlardan uygun kabloyla alabilirsin. Fakat en sağlıklısı DP kablo kullanmak. Bütçe belirtirseniz uygun yolu izleriz.
Elimde DP to DP kablo ve HDMI to HDMI kablo var ama ikisi de uyumlu değil, bir bütçe belirlemedim ama bana en az 120Hz verecek ve sorun çıkarmayacak en ucuz çözüm yeterlidir.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Uyumlu değil derken? Hangi bakımdan uyumsuz? S-Link markasının HDMI 1.4 kablosu işini görecektir fakat uyumsuz olmamasının sebebini anlayamadım. Eğer oyun oynayacaksanız display port kablo kullanmalısınız. Bunun için de Paugge markası kaliteli bir markadır. Mümkünse 1.4 değilse 1.2 DP kablo alabilirsiniz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uyumlu değil derken? Hangi bakımdan uyumsuz? S-Link markasının HDMI 1.4 kablosu işini görecektir fakat uyumsuz olmamasının sebebini anlayamadım. Eğer oyun oynayacaksanız display port kablo kullanmalısınız. Bunun için de Paugge markası kaliteli bir markadır. Mümkünse 1.4 değilse 1.2 DP kablo alabilirsiniz.
Anakartta: DVI-D, HDMI ve VGA çıkışı var.
Monitörde: DVI-D ve DP girişi var.

Anakartta DP yok monitörde de HDMI yok 😅

HDMI to DP kabloları falan var onlardan mı alsam?

Top Bottom