Neler Yeni

Laptop mu Masaüstü mü?

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
Şimdi agalar istanbula yazılım okuluna gideceğim ve ev tutacağım sizce orta segment masaüstü mü kurayım yoksa üst seviye laptop mu alayım tavsiyeniz nelerdir masaüstünde orta segment olmasının sebebi ekran kartı fiyatları

Giatros

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
674
İsim
Fatih Altun
İlgilendiği Kategoriler
Futbol, Bilgisayar, Telefon
Instagram
fatihaltns
Discord
Giatros#4797
Şimdi agalar istanbula yazılım okuluna gideceğim ve ev tutacağım sizce orta segment masaüstü mü kurayım yoksa üst seviye laptop mu alayım tavsiyeniz nelerdir masaüstünde orta segment olmasının sebebi ekran kartı fiyatları
Evden pek dışarı çıkarmayacaksan masaüstü yerine laptop almak aşırı saçma olur.

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
Arkadaşımla gideceğiz ve evde çok duracağımızı sanmıyorum
Şunu da ekleyeyim yazılım okulunda iMac verecekler zaten laptop sadece evde projelerim için ve oyun oynamak için kullanacağım çok evden dışarı çıkmaz o yüzden üst seviye dedim

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Verecekleri şeyleri hesaba katmassak, laptop daha iyidir diye düşünüyorum.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Bilgisayarını okula vs götürmen gerekecekse ya da arkadaşlarına birlikte proje, ödev konusunda birlikte olman gerecek durumlar olacaksa laptop almanı kesinlikle öneririm. Onun dışında masaüstü bilgisayar daha verimli olur.(bilgisayarı evden hiç çıkarma gereksinimi duymayacaksan.)

Eyyubi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eyyubi
Bilgisayarını okula vs götürmen gerekecekse ya da arkadaşlarına birlikte proje, ödev konusunda birlikte olman gerecek durumlar olacaksa laptop almanı kesinlikle öneririm. Onun dışında masaüstü bilgisayar daha verimli olur.(bilgisayarı evden hiç çıkarma gereksinimi duymayacaksan.)
Anladım hocam peki 10-15k fiyat aralığı sıfırdan setup parçaları öneriniz var mıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım hocam peki 10-15k fiyat aralığı sıfırdan setup parçaları öneriniz var mıdır
Rtx 3060 düşünüyorum

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Laptop almanı tavsiye ederim.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
BEN ÇANAKKALEDE OTURUYORUM NORMALDE AMA OKULUM İZMİRDE GİT GEL YAPIYORUM HER HAFTA BABAM GELEMEDİĞİ İÇİN MASAÜSTÜMÜ SATIP LAPTOM ALDIM COK KOLAY SENDE BENİM GİBİSİN LAPTOP ÖNERİRİM ÖĞRENCİYİZ

Top Bottom