Neler Yeni

Laptop mu masaüstü mü?

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
evdeki masaüstün gta 6 yı kesin olarak oynatır bence laptop daha mantıklı 4080 li sistem seninse
benim sistem değil kardeşim topladı pcyi benim pcim yok şuan sizce masaüstü mü mantıklı laptop mu benim şuan evde hazırda monitörüm var
2k 180 hz 1ms msi model

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Süzgeç
Yakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım
masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan
masaüstü alacaktım laptop hiç kullanmadım laptop almayı düşünüyorum masaüstü var evde bi tane da masaüstü olması elektrik faturası çok gelir
Hocam fazla yanınızda taşımayacaksanız benim önerim masaüstü olur çünkü masaüstülerin performansı laptoplardan daha yüksektir. Masaüstü parçaları hem laptoplara göre daha uygun olur, örneğin aynı özellikle laptop ve masaüstü olsun, laptopun fiyatı 20 bin tl daha fazla olur. Eğer masaüstü toplarsanız size yardımcı olabilirim parça önerisi konusunda. Bütçenizi vs. belirtirseniz sevinirim.

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Hocam fazla yanınızda taşımayacaksanız benim önerim masaüstü olur çünkü masaüstülerin performansı laptoplardan daha yüksektir. Masaüstü parçaları hem laptoplara göre daha uygun olur, örneğin aynı özellikle laptop ve masaüstü olsun, laptopun fiyatı 20 bin tl daha fazla olur. Eğer masaüstü toplarsanız size yardımcı olabilirim parça önerisi konusunda. Bütçenizi vs. belirtirseniz sevinirim.
4080 ve 4090 aşırı gereksiz mi acaba oyun için

Erdem123

80+ Bronze
benim sistem değil kardeşim topladı pcyi benim pcim yok şuan sizce masaüstü mü mantıklı laptop mu benim şuan evde hazırda monitörüm var
2k 180 hz 1ms msi model
reis 4080 li sistemi sen oynayabiliyormusun

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Süzgeç
2k 180 hz 1ms msi model
Evde masaüstü 4080 super varsa laptop alın çünkü masaüstü bilgisayarınız zaten güçlü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

4080 ve 4090 aşırı gereksiz mi acaba oyun için
4080 ve 4090 oyun için en iyi ekran kartları

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
reis 4080 li sistemi sen oynayabiliyormusun
oynatmıyor bende kendime pc toplamayı düşünüyorum laptop almayı vazgeçtim size oyun için 4070 mi alınmalı 4080 mi acaba
monitörüm var 1 tane ekipman tamamlandı monitör tamamlandı evde eski klavye var sadece mouse yok oda tamam sadece pc toplamam lazım

Erdem123

80+ Bronze
oynatmıyor bende kendime pc toplamayı düşünüyorum laptop almayı vazgeçtim size oyun için 4070 mi alınmalı 4080 mi acaba
monitörüm var 1 tane ekipman tamamlandı monitör tamamlandı evde eski klavye var sadece mouse yok oda tamam sadece pc toplamam lazım
reis mouse ile klavye çok tutmaz tabii ki 4080 ama bütçe kısıtlıya bunuda düşünebilirsiniz https://www.vatanbilgisayar.com/msi...oc-16gb-gddr6x-256bit-dlss-3-ekran-karti.html

Swazy_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Buğra Yılmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Eren Süzgeç
4080 tabii ki

Erdem123

80+ Bronze
vram olayı nedir ben bunu anlamadım 4070 super nasıl acaba
sadece oynacağım oyunlar
minecraft
gta
souls oyunları
hikayeli oyunlar
kasım promosyon yatacak 30000 tl bana
Grafik kalitesi arttıkça doğal olarak vram tüketimide artıyor, fazla vram'in ilerde tabii ki bir faydası olacak.

Devilll20

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Rick Baba
İkiside var ikisinide tavsiye ederim, Masaüstü oyun, Laptop dizi/film

Lorx61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Kadir
Yakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım
masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan
masaüstü alacaktım laptop hiç kullanmadım laptop almayı düşünüyorum masaüstü var evde bi tane da masaüstü olması elektrik faturası çok gelir
laptop alacaksan hp victus al ama masaüstü önerimdir fazla gezmiyosan

Top Bottom