Erdem123
80+ Bronze
evdeki masaüstün gta 6 yı kesin olarak oynatır bence laptop daha mantıklı 4080 li sistem seninseevde masaüstü var i7 13700k 4080super kendime oyuncu laptop almak mantıklı
evdeki masaüstün gta 6 yı kesin olarak oynatır bence laptop daha mantıklı 4080 li sistem seninseevde masaüstü var i7 13700k 4080super kendime oyuncu laptop almak mantıklı
benim sistem değil kardeşim topladı pcyi benim pcim yok şuan sizce masaüstü mü mantıklı laptop mu benim şuan evde hazırda monitörüm varevdeki masaüstün gta 6 yı kesin olarak oynatır bence laptop daha mantıklı 4080 li sistem seninse
Hocam fazla yanınızda taşımayacaksanız benim önerim masaüstü olur çünkü masaüstülerin performansı laptoplardan daha yüksektir. Masaüstü parçaları hem laptoplara göre daha uygun olur, örneğin aynı özellikle laptop ve masaüstü olsun, laptopun fiyatı 20 bin tl daha fazla olur. Eğer masaüstü toplarsanız size yardımcı olabilirim parça önerisi konusunda. Bütçenizi vs. belirtirseniz sevinirim.Yakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım
masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan
masaüstü alacaktım laptop hiç kullanmadım laptop almayı düşünüyorum masaüstü var evde bi tane da masaüstü olması elektrik faturası çok gelir
4080 ve 4090 aşırı gereksiz mi acaba oyun içinHocam fazla yanınızda taşımayacaksanız benim önerim masaüstü olur çünkü masaüstülerin performansı laptoplardan daha yüksektir. Masaüstü parçaları hem laptoplara göre daha uygun olur, örneğin aynı özellikle laptop ve masaüstü olsun, laptopun fiyatı 20 bin tl daha fazla olur. Eğer masaüstü toplarsanız size yardımcı olabilirim parça önerisi konusunda. Bütçenizi vs. belirtirseniz sevinirim.
reis 4080 li sistemi sen oynayabiliyormusunbenim sistem değil kardeşim topladı pcyi benim pcim yok şuan sizce masaüstü mü mantıklı laptop mu benim şuan evde hazırda monitörüm var
2k 180 hz 1ms msi model
Evde masaüstü 4080 super varsa laptop alın çünkü masaüstü bilgisayarınız zaten güçlü.benim sistem değil kardeşim topladı pcyi benim pcim yok şuan sizce masaüstü mü mantıklı laptop mu benim şuan evde hazırda monitörüm var
2k 180 hz 1ms msi model
4080 ve 4090 oyun için en iyi ekran kartları4080 ve 4090 aşırı gereksiz mi acaba oyun için
oynatmıyor bende kendime pc toplamayı düşünüyorum laptop almayı vazgeçtim size oyun için 4070 mi alınmalı 4080 mi acabareis 4080 li sistemi sen oynayabiliyormusun
reis mouse ile klavye çok tutmaz tabii ki 4080 ama bütçe kısıtlıya bunuda düşünebilirsiniz https://www.vatanbilgisayar.com/msi...oc-16gb-gddr6x-256bit-dlss-3-ekran-karti.htmloynatmıyor bende kendime pc toplamayı düşünüyorum laptop almayı vazgeçtim size oyun için 4070 mi alınmalı 4080 mi acaba
monitörüm var 1 tane ekipman tamamlandı monitör tamamlandı evde eski klavye var sadece mouse yok oda tamam sadece pc toplamam lazım
vram olayı nedir ben bunu anlamadım 4070 super nasıl acabareis mouse ile klavye çok tutmaz tabii ki 4080 ama bütçe kısıtlıya bunuda düşünebilirsiniz https://www.vatanbilgisayar.com/msi...oc-16gb-gddr6x-256bit-dlss-3-ekran-karti.html
4080 tabii kioynatmıyor bende kendime pc toplamayı düşünüyorum laptop almayı vazgeçtim size oyun için 4070 mi alınmalı 4080 mi acaba
monitörüm var 1 tane ekipman tamamlandı monitör tamamlandı evde eski klavye var sadece mouse yok oda tamam sadece pc toplamam lazım
Grafik kalitesi arttıkça doğal olarak vram tüketimide artıyor, fazla vram'in ilerde tabii ki bir faydası olacak.vram olayı nedir ben bunu anlamadım 4070 super nasıl acaba
sadece oynacağım oyunlar
minecraft
gta
souls oyunları
hikayeli oyunlar
kasım promosyon yatacak 30000 tl bana
laptop alacaksan hp victus al ama masaüstü önerimdir fazla gezmiyosanYakın bi zamanda kendime pc toplamayı düşünüyorum? sizce laptop mu alınmalı, yoksa masaüstü mü ps5 slim var gta 6 çıkınca onu oynacağım
masaüstü var evde ortak kullandığım sadece cumartesi pazar oturuyorum kendime oyuncu laptop almak istiyorum bazen dedemlere gidiyorum bayramları filan
masaüstü alacaktım laptop hiç kullanmadım laptop almayı düşünüyorum masaüstü var evde bi tane da masaüstü olması elektrik faturası çok gelir