Arama sonuçları: *

1. freygasm

Klavye önerisi lazım

m1de harfler ışık geçiriyor.
  2. freygasm

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Sleep moda giriyordur. Işık konusunda da bilemiyorum belki rgb modundan kaynaklıdır
  3. freygasm

Öneri M-L Mouse Pad Önerir Misiniz?

Ben rastgele 300-400tllik ürün koyup sonra iptal ediyorum hemen 3-4güne geliyor param.
  4. freygasm

cm03 evet 1000tl ama cm02 450-500
  5. freygasm

QCK çok uzun süre main padimdi ama çok çabuk yok oluyor, ben 3tane almıştım zamanında 3sene falan kullandım hepsini. Bir süre sonra yüzeyi kalmıyor. Şuan cm03 kullanıyorum cm02 alabilirsin çok çok daha kaliteli ve kolay kolay aşınmaz, baya da uygun.
  6. freygasm

Temudan Ajazz Aj179p 680tlye geliyor mantıklı mı?

2 adana parasi okey ya
  7. freygasm

🔥İndirim YURTDIŞINDAN DÜŞÜK VERGİLİ-UYGUN CUSTOM KLAVYE ALMAK

150euro sınırı kalktıktan sonra bu konu bitti diyebilirim hocam.
  8. freygasm

Bu masa alınır mı sizce 2 monitör 1 kasa için yeter mi

Alınır da gondol gibi sallanır haberin olsun. Profil çok ince ve sunta masa.
  9. freygasm

🔥İndirim Fantech Eos Vega GP Gamepad 1099 TL 🔥

Kablolu modelle kablosuzu karşılaştırmak da ne biliyim
  10. freygasm

Yardım Tarayıcılarda Çoğu siteye giremiyorum

gaming gen bende de girmiyor bayilacagim
  11. freygasm

Ryzen 5 5600x gtx 1060a darboğaz yapıyor

Darboğaz yapması imkansız. Her oyun ekran kartını sonuna kadar kullanacak diye bir şey yok. Ayrıca dlss açıksa yük işlemciye biner. Hikayeli 3A oyunlarda kullanır ekran kartını %100.
  12. freygasm

Ryzen 5 5600x gtx 1060a darboğaz yapıyor

Hangi oyunda olduğu önemli?
  13. freygasm

Black çok ağır. ben olsam yellow alırdım. 1739816065 QMK: open source kaynak kodlarından dolayı kendi yazılımınızı oluşturmanızı sağlıyor, klavye yeni hazır şeyler çıkar insanlardan uğraşmak istenmezse. Uğraşırım derseniz qmk bin dosyası update edilince; https://docs.qmk.fm/newbs_getting_started
  14. freygasm

Sök tak silah gibi o, vidasız montaj sürekli çıkmaz ama bi tekrar takın 1739813483 Sök tak silah gibi o, vidasız montaj sürekli çıkmaz ama bi tekrar takın
  15. freygasm

Ben zamanında atmıştım gelecekte yapabiliriz vs dediler de 2sene sonraki gelecekte bile olmamış dediğiniz kadarıyla :D
  16. freygasm

2sene önce aldım ben ilk m1i, onda da aynı şekildeydi. Yazılıma güncelleme geliyor ama rgbye gelmiyor glb.
  17. freygasm

Konudaki ürün mü aldınız? Eğer oysa; https://www.monsgeek.com/download/ Downloada basıp ctrl+s yapıp kaydedin. Sonra buraya upload edin; https://www.caniusevia.com/ Sonrasında kullanabilrisiniz site üzerinden. 1739805182 Kablolu modda bağlanmayı unutmayın bunu yaparken.
Top Bottom