Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Ali
Merhaba,

M1 V5 modelini burada gördükten sonra çok beğendim ve bugün itibarıyla mağazadan satın aldım, şu anda bu klavyeden yazmaktayım.

Klavye cidden güzel, Apex Pro'yu solladı yani donanım olarak ancak yazılım işini çözemedim, bilen biri yardımcı olabilir mi rica etsem?

Yazılımı hiçbir modda görmüyor klavyeyi, internetteki çoğu çözümü denedim ancak sonuç alamadım.

@freygasm @Gecenin Gürültüsü
Hayırlı olsun hocam çok güzel klavye, bende bayılarak kullanıyorum 2-3 haftadır :)

Klavye VIA destekli, Monsgeek yazılımı bu klavyede desteklenmiyor.
https://usevia.app/ sitesine gidin
Orta üstteki settings kısmından show design tab seçeneğini aktif hale getirin.
Bu linkten sağ tıklayıp farklı kaydet yaparak json dosyasını indirin.
Orta üstteki design sekmesini açın.
Load kısmından json dosyasını yükleyin.
Son olarak klavyeniz kablolu bağlantıda değilse kabloyla bağlayın ve siteden bağlantıyı onaylayın.
Sonrasında gerekli özelleştirmeleri buradan yapabilirsiniz.

freygasm

80+ Gold
@freygasm hocam sizce fps için yellow switch mi piano black mi tercih edilmeli?
Black çok ağır. ben olsam yellow alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılımına eklenebiliyor büyük ihtimalle ama neden sadece bunu için uğraşıyim, hazır olarak aldığım bir klavye sonuçta, azoth keşke özelleştirilebilese

uğraşsam çözerim, yönlendirme yapan bir konu var mı
QMK: open source kaynak kodlarından dolayı kendi yazılımınızı oluşturmanızı sağlıyor, klavye yeni hazır şeyler çıkar insanlardan uğraşmak istenmezse. Uğraşırım derseniz qmk bin dosyası update edilince;

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Taha
Sizde hangi model var hocam ?
m1v5 olan

QMK: open source kaynak kodlarından dolayı kendi yazılımınızı oluşturmanızı sağlıyor, klavye yeni hazır şeyler çıkar insanlardan uğraşmak istenmezse. Uğraşırım derseniz qmk bin dosyası update edilince;
tamamdır teşekkürler

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Qmk bilginiz var mı?
Hocam bir şey soracağım bugün kullanırken fark ettim klavye kablosuz modda şu anda ve bir kaç dakikada bir Y tuşu yeşil yanıp sönüp duruyor. Dongle hemen monitörün arkasında ve arada baglantı gidiyor sanırım anlık 1 tuşa basmıyor yazarken. Neden olur bu bilgin var mı acaba? bir de F5 tuşu 9 tuşu F3 tuşu diğer tuşlara nazaran daha az yanıyor onu fark ettim

freygasm

80+ Gold
Hocam bir şey soracağım bugün kullanırken fark ettim klavye kablosuz modda şu anda ve bir kaç dakikada bir Y tuşu yeşil yanıp sönüp duruyor. Dongle hemen monitörün arkasında ve arada baglantı gidiyor sanırım anlık 1 tuşa basmıyor yazarken. Neden olur bu bilgin var mı acaba? bir de F5 tuşu 9 tuşu F3 tuşu diğer tuşlara nazaran daha az yanıyor onu fark ettim
Sleep moda giriyordur. Işık konusunda da bilemiyorum belki rgb modundan kaynaklıdır

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Sleep moda giriyordur. Işık konusunda da bilemiyorum belki rgb modundan kaynaklıdır
Hocam direkt yazarken sleep moda giremez ki. Işık konusu sanırım keycap ile alakalı çünkü daha az beyaz desen olanlar kısık yanıyor hep. Ama dediğim gibi bazen yazarken 1 tuşa basmıyor baglantı gidiyor sanırım anlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Ömer Faruk Günen
Hocam direkt yazarken sleep moda giremez ki. Işık konusu sanırım keycap ile alakalı çünkü daha az beyaz desen olanlar kısık yanıyor hep. Ama dediğim gibi bazen yazarken 1 tuşa basmıyor baglantı gidiyor sanırım anlık.
Aynı durum bende de var hocam birden bire y tuşu yeşil yanmaya başlayıp 3-4 saniye bağlantı sapıyor tuşlar yarım yamalak basıyor sonra tekrar bağlanıyor genelde dongle çıkarıp takıyorum veya capslocktaki switchleri aç kapa uzun bir süre tekrarlamıyor ama nedenini çözebilmiş değilim eğer devam ederse monsgeeke yazacağım oyunun ortasında hoş olmuyor çünkü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Aynı durum bende de var hocam birden bire y tuşu yeşil yanmaya başlayıp 3-4 saniye bağlantı sapıyor tuşlar yarım yamalak basıyor sonra tekrar bağlanıyor genelde dongle çıkarıp takıyorum veya capslocktaki switchleri aç kapa uzun bir süre tekrarlamıyor ama nedenini çözebilmiş değilim eğer devam ederse monsgeeke yazacağım oyunun ortasında hoş olmuyor çünkü.
Aynen hocam birebir aynı durum. Monsgeek diye aldım kaliteli diye derdi bitmiyor gerçekten.

Bi yolunu bulursan bana da tazar mısın? Cidden kafayı yemelik bir şey çünkü sürekli oluylr

filozof07

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
ahmet özsoh
yav arkadaşlar klavyeye bişey oldu w a s d tuşları yön tuşlarıyla yer değiştirdi bunu nasıl düzeltebilirim w a basınca mesela yukarı basmış gibi tepki veriyor

Top Bottom