Neler Yeni

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail bulut
Dediğiniz gibi yaptım fakat hala arada tuş basmıyor. Diyorum acaba switch mi çok ağır ben mi basamıyorum da imkansız yani.
Alakası yok hocam az önce
Switchi sök çıkar yap bi istersen
Bende de w tusu basılı kaliyor switch değiştim dongle yerini değiştim tek başına taktım bakalım devam ederse takılma basılı kalma yada kablolu kablosuz geçme modu geri gonderecegim

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Switchi sök çıkar yap bi istersen
Herhangi bir switch arızalı değil ki hocam klavyede sanırım anlık kablosuz bir sorun yaşanıyor ve yazı yazarken 1 tuş basmıyor. Sürekli olan bir şey değil ama olduğu zaman çok can sıkıyor. Acaba VIA modelinde bir sorun yaşıyan var mı kablosuz modda? Ona göre bunu iade edip onu alacağım. İleride farklı keycap ve switch alırım ona.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok hocam az önce

Bende de w tusu basılı kaliyor switch değiştim dongle yerini değiştim tek başına taktım bakalım devam ederse takılma basılı kalma yada kablolu kablosuz geçme modu geri gonderecegim
Aynen hocam alakasız evet dediğimle. Sizdeki VIA modeli mi yoksa contour line modeli mi?

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail bulut
Herhangi bir switch arızalı değil ki hocam klavyede sanırım anlık kablosuz bir sorun yaşanıyor ve yazı yazarken 1 tuş basmıyor. Sürekli olan bir şey değil ama olduğu zaman çok can sıkıyor. Acaba VIA modelinde bir sorun yaşıyan var mı kablosuz modda? Ona göre bunu iade edip onu alacağım. İleride farklı keycap ve switch alırım ona.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen hocam alakasız evet dediğimle. Sizdeki VIA modeli mi yoksa contour line modeli mi?
Via modeli dün klavye kitlendi D tusu basılı kaldı bugün yine cs2 de w tusu basılı kaldı 2 defa dongle yerini değiştim switch değiştim bakalım nolcak

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Via modeli dün klavye kitlendi D tusu basılı kaldı bugün yine cs2 de w tusu basılı kaldı 2 defa dongle yerini değiştim switch değiştim bakalım nolcak
Ohooo bunu iade edip via modelini almayı düşünüyordum oda sıkıntılı. Monsgeek akkonun üst sınıfı değil miydi dalga geçer gibi bağlantı sorunu yaşıyoruz. Aula F75 te bir kere yaşamamıştım böyle bir sorun.

1bulutbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
İsmail bulut
Kanka benim dongle yaninda kkulaklik dongle vardı şimdi ikisini ayırdım acaba sinyal falan mı çakışıyor diyorum. Y tusu yanip sönüyor fn+u fn+y yapıyorum öyle düzeliyor geçiş yapınca. Yeni yer değiştim bakalım nolcak
Ohooo bunu iade edip via modelini almayı düşünüyordum oda sıkıntılı. Monsgeek akkonun üst sınıfı değil miydi dalga geçer gibi bağlantı sorunu yaşıyoruz. Aula F75 te bir kere yaşamamıştım böyle bir sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Kanka benim dongle yaninda kkulaklik dongle vardı şimdi ikisini ayırdım acaba sinyal falan mı çakışıyor diyorum. Y tusu yanip sönüyor fn+u fn+y yapıyorum öyle düzeliyor geçiş yapınca. Yeni yer değiştim bakalım nolcak
Kanka biraz deneyip bana bilgi verir misin? Benimkinin yanında hiçbir dongle vs. yok. 3.0 da denedim sorun aynı monitöre bağlı olan 2.0 da denedim sorun yine var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Birkan Öztürk
Tamam kankam suan bile oyundayım deniyorum
Teşekkür ederim kankam bekliyorum bakalım bir kaç gün daha kullanıcam ben de sorun devam ederse artık bir iade talebi oluşturucam. Sen sorun yaşamazsan da VIA alırım switchlerini keycaplerini satarım en azından VIA daha kapsamlı RGB konusunda vs.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,653
Üyeler
168,473
Son üye
Muhammed6377
Top Bottom