Rica ederim en başta bende yaşadım onuAllah razı olsun anında çözüm
Rica ederim en başta bende yaşadım onuAllah razı olsun anında çözüm
Tabii ki çözüm bulursam haber ederim. Bir süre usb 2.0 portunda kullanacağım bakalım devam edecek mi aynı sorun. Anarta bağlı 3 tane dongle var, acaba hepsi 2.4 ghzde olduğu için sinyaller mi çakışma yapıyor diye düşünmüyor değilim.Aynen hocam birebir aynı durum. Monsgeek diye aldım kaliteli diye derdi bitmiyor gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bi yolunu bulursan bana da tazar mısın? Cidden kafayı yemelik bir şey çünkü sürekli oluylr
Kanka ayni sorun bende de oldu kendi kendine 2.4 kablolu arasında geçiş yapmaya çalışıyor klavye sanki. Oyundayken sürekli d tuşuna basılı gibi sağa gitmeye başladı hiç bir tusu algılamadı esc çalışmadı Fn+u ve Fn+Y bir kaç defa bastım düzeldi. Yine takip edeceğim sorun varsa kronik problem olabilir.Tabii ki çözüm bulursam haber ederim. Bir süre usb 2.0 portunda kullanacağım bakalım devam edecek mi aynı sorun. Anarta bağlı 3 tane dongle var, acaba hepsi 2.4 ghzde olduğu için sinyaller mi çakışma yapıyor diye düşünmüyor değilim.
Tabii ki çözüm bulursam haber ederim. Bir süre usb 2.0 portunda kullanacağım bakalım devam edecek mi aynı sorun. Anarta bağlı 3 tane dongle var, acaba hepsi 2.4 ghzde olduğu için sinyaller mi çakışma yapıyor diye düşünmüyor değilim.
Dongleyi taktığınız yerin yanında ki portlar boş olsun, o zaman sorun ortadan kalkıyor. En kötü kasanın önünde ki porta bağlayın.Kanka ayni sorun bende de oldu kendi kendine 2.4 kablolu arasında geçiş yapmaya çalışıyor klavye sanki. Oyundayken sürekli d tuşuna basılı gibi sağa gitmeye başladı hiç bir tusu algılamadı esc çalışmadı Fn+u ve Fn+Y bir kaç defa bastım düzeldi. Yine takip edeceğim sorun varsa kronik problem olabilir.