❌İndirim Bitti! 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Contour line siyah modeli bugün elime ulaştı. Sesine ve ışık parlaklığına gerçekten aşık oldum. Tek sorun yazılım bence çok yetersiz. En basitinden yıllardır bildiğimiz wawe modu sadece yukarıdan veya aşağıdan haraket ediyor. Sağa doğru haraket etmiyor. Veya ripple modunda arka plana sabit bir ışık atayamıyorsun. Umarım ileride güncelleme getirirler.

Contour line siyah modeli bugün elime ulaştı. Sesine ve ışık parlaklığına gerçekten aşık oldum. Tek sorun yazılım bence çok yetersiz. En basitinden yıllardır bildiğimiz wawe modu sadece yukarıdan veya aşağıdan haraket ediyor. Sağa doğru haraket etmiyor. Veya ripple modunda arka plana sabit bir ışık atayamıyorsun. Umarım ileride güncelleme getirirler.
2sene önce aldım ben ilk m1i, onda da aynı şekildeydi. Yazılıma güncelleme geliyor ama rgbye gelmiyor glb.

2sene önce aldım ben ilk m1i, onda da aynı şekildeydi. Yazılıma güncelleme geliyor ama rgbye gelmiyor glb
Evet ama neyse sorun değil yapacak bir şey yok ya taş gibi klavye. Mail atsak acaba bir güncelleme getirirler mi çünkü gerçekten zor bir şey değil.

Evet ama neyse sorun değil yapacak bir şey yok ya taş gibi klavye. Mail atsak acaba bir güncelleme getirirler mi çünkü gerçekten zor bir şey değil.
Ben zamanında atmıştım gelecekte yapabiliriz vs dediler de 2sene sonraki gelecekte bile olmamış dediğiniz kadarıyla :D

Ben zamanında atmıştım gelecekte yapabiliriz vs dediler de 2sene sonraki gelecekte bile olmamış dediğiniz kadarıyla
tahmin ettiğim gibi. Ya bir de şimdi pc nin başına oturdum klavyeye kabloyu takarken fark ettim bildiğin kasa çıkmıştı. Kolay ayrılabilirden kasıtları bu mu acaba çok komiğime gitti

tahmin ettiğim gibi. Ya bir de şimdi pc nin başına oturdum klavyeye kabloyu takarken fark ettim bildiğin kasa çıkmıştı. Kolay ayrılabilirden kasıtları bu mu acaba çok komiğime gitti
Sök tak silah gibi o, vidasız montaj sürekli çıkmaz ama bi tekrar takın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz aşağı kaymıştı da yerine oturttum şimdi. Olduğu yerde bırakmak lazım klavyeyi

@freygasm Klavyenin rgb açık kalma süresini nasıl ayarlayabilirim, pildeyken belirli bir süre sonra kapanıyor
aynı sorunu ben de yaşıyorum 1 dk içinde kapanıyor bi yazılım getirseler iyi olur bu kadar iyi bi klavyeye yazılım getirmemek saçma bence viada sürekli kablo bağlamak zorundayız

aynı sorunu ben de yaşıyorum 1 dk içinde kapanıyor bi yazılım getirseler iyi olur bu kadar iyi bi klavyeye yazılım getirmemek saçma bence viada sürekli kablo bağlamak zorundayız
yazılımına eklenebiliyor büyük ihtimalle ama neden sadece bunu için uğraşıyim, hazır olarak aldığım bir klavye sonuçta, azoth keşke özelleştirilebilese

Qmk bilginiz var mı?
uğraşsam çözerim, yönlendirme yapan bir konu var mı

yazılımına eklenebiliyor büyük ihtimalle ama neden sadece bunu için uğraşıyim, hazır olarak aldığım bir klavye sonuçta, azoth keşke özelleştirilebilese

uğraşsam çözerim, yönlendirme yapan bir konu var mı
hocam yapabilirseniz bana da haber verin olur mu ben becerebilir miyim bilmiyorum youtubedan baktım baya ama hiç bulamadım

Geri