freygasm
80+ Gold
- Katılım
- 18 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 8,186
Oldu muGerçekten mi ayrıyeten bir tane daha var onu takıyorum bende niye olmuyor diyorum.![]()
Oldu muGerçekten mi ayrıyeten bir tane daha var onu takıyorum bende niye olmuyor diyorum.![]()
Hocam açtım oldu ama blutooth olarak bağlandım wireless ı takıyorum algılıyor ama klavye çalışmıyor.Oldu mu![]()
acaba klavye üzerinden bir şeyleri mi açmam gerekOldu mu![]()
şuan f1 tuşu yanıp sönüyorHocam açtım oldu ama blutooth olarak bağlandım wireless ı takıyorum algılıyor ama klavye çalışmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
acaba klavye üzerinden bir şeyleri mi açmam gerek
tamamdır çözdüm hocam tuş kombinasyonu varmış. klavye üzerinden çözdüm direkt birde bir sorum olacak bunun acaba pro modeli olduğunu nasıl kanıtlayacağım yazılımı var mı programı vs bilginiz var mı ?Oldu mu![]()
Bende apex pro mini wireless var ama galiba bundada var bu rapid trigger doğrumuyum?Hayır o HE klavyelere özgü. Rainy HE, manyetik klavye değil. Mekanik klavye.
Hocam selamlar, ben klavyeye daha yazılım vs indirmedim kullanım kılavuzunda bu çıkıyor ama site çince neyi indereceğimi şaşırdım bir bilginiz var mı acaba bakabilir misiniz ? benim ki rainy 75 pro modeli electro luna switchliOldu mu![]()
Yazılımı yok zaten.Hocam selamlar, ben klavyeye daha yazılım vs indirmedim kullanım kılavuzunda bu çıkıyor ama site çince neyi indereceğimi şaşırdım bir bilginiz var mı acaba bakabilir misiniz ? benim ki rainy 75 pro modeli electro luna switchli
Usta selam klavyeyi şimdi adam akıllı kullanıyorumda json indirdim ama viaya nasıl ekleyeceğimi bilemedimYazılımı yok zaten.
https://www.wobkey.com/pages/rainy_75_support json file'ı indirin.
https://usevia.app/
buraya tanıtın sonrasında buradan istediğiniz tuş atamasını rgbyi vs ayarlayabilirsiniz.
Usta selam klavyeyi şimdi adam akıllı kullanıyorumda json indirdim ama viaya nasıl ekleyeceğimi bilemedim
evetKablo ile bağlı olmak şart mı