6300 TL'lik diğer akko klavyeleriyle özellikleri aynı sadece bunun tasarımı için ekstra 2700 TL veriyoruz o kadar yani bunun gibi tasarımı olan başka klavye var mı? Buda felaket hoşuma gitmişti ama malzeme kalitesi ve özellikleri biraz zayıf gibiBana 9k çok geldi bi klavye için Wraith deki klavyelerede bi bak istersen
Klavyeler
wraithesports.com
Peki Kalitesi iyi üzmez siyah olanı alabilirsiniz6300 TL'lik diğer akko klavyeleriyle özellikleri aynı sadece bunun tasarımı için ekstra 2700 TL veriyoruz o kadar yani bunun gibi tasarımı olan başka klavye var mı? Buda felaket hoşuma gitmişti ama malzeme kalitesi ve özellikleri biraz zayıf gibi
AKKO Lord of Mysteries 5108B Plus RGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye
MOA Profil PBT Boya Alt Tuş Başlıkları Programlanabilir RGB arka ışık Üç modlu bağlantı (2.4G, Bluetooth, Kablolu Type-C) Ergonomik eğilebilir stand, 3 kademeli yükseklik ayarı ile Akko Bulut…www.gaming.gen.tr
Oyun oynarken aldığım hissiyat daha önemli hocam yani o kadarda yazım sırasında ki hissiyata takılmıyorum sadece oyunlarda verdiği avantajlar filan %25 basınca veya %50 basınca algılama (hall effect) bunlar önemli benim içinGünde 15 saat yazıyorsan seçebeceğin en kötü klavyeleri seçmişsin. HE klavyeler yazım hissiyatı açısından mekanik klavyelere nazaran çok çok kötü. WOBKEY Rainy 75 veya monsgeek m1w bakabilirsin bütçe sorunun yoksa.
Ozaman custom alOyun sadece ama yazma işlerinide oldukça fazla yapıyorum yani günde 15 saat civarı yazma var
Önerdiğim klavyelerde gecikme anlamında fark yaşamazsın ama HE olayı yok. Dediğim gibi tuş hissiyatı vs arıyorsanız hall effect klavyelerden uzak durun. Utility arıyorsanız alabilirsiniz.Oyun oynarken aldığım hissiyat daha önemli hocam yani o kadarda yazım sırasında ki hissiyata takılmıyorum sadece oyunlarda verdiği avantajlar filan %25 basınca veya %50 basınca algılama bunlar önemli benim için
Aradığım tuş hissiyatı bir şeye tıkladığımı ne kadar az hissettirirse o kadar iyi ayrıca ses olarak da oldukça düşük olmalı ama merak ettiğim şey bu akko 007 mod klavyesine 9000 TL vermeye değer mi? Bütçe konusunda sorunum yok amaÖnerdiğim klavyelerde gecikme anlamında fark yaşamazsın ama HE olayı yok. Dediğim gibi tuş hissiyatı vs arıyorsanız hall effect klavyelerden uzak durun. Utility arıyorsanız alabilirsiniz.
Size kalmış. Tasarım farkı var sadece. O bütçelerde wooting bulunuyor sahibindende falan.Aradığım tuş hissiyatı bir şeye tıkladığımı ne kadar az hissettirirse o kadar iyi ayrıca ses olarak da oldukça düşük olmalı ama merak ettiğim şey bu akko 007 mod klavyesine 9000 TL vermeye değer mi? Bütçe konusunda sorunum yok ama