Arama sonuçları: *

1. RevDeisDou

Yardım Enermax liqmaxflo 360, phanteks p500a ya sığmıyor

Yarın push pull' u söküp bir daha denerim
  2. RevDeisDou

Hiç vida yeri gelmiyor 2 tane atarım belki anca ama sol veya sağ köşeye vida atmadıgım sürece radyatör sarkacak
  3. RevDeisDou

Bu sol taraftaki cıkıntı olmuyor bu işaret attığın yere değiyor vida yerine denk gelmiyor sola itilmediği için. Kalınlıktan yana zaten sıkıntı yok 95mm yer var
  4. RevDeisDou

Hayır hiçbir şekilde sıgmıyor. Kalınlık değil radyatör çok uzun. LİQMAXFLO sıgmıyor ama liqmax III var o sığıyor. Liqmaxflo 0.5cm daha uzun Kasanın sacına carpıyor direkt sogutmanın vida yeri den gelmiyor. Solda yer yok yani radyatörün sol tarafı kasanın sol tarafına carpıyor ama daha da sola...
  5. RevDeisDou

AMD Yazılımı: Adrenalin Sürümü 25.2.1 Çıktı!

25.1.1 de opsiyoneldi
  6. RevDeisDou

Pompayı son hıza alıp kasayı eğdim biraz suan sogutmada sorun yok gibi şu kasayı delme işine de bi bakıcam
  7. RevDeisDou

Enermaxın başka bir 360mm' si var bu ondan 0.5 cm daha uzun diye sığmıyor şaka gibi öne push pull yaptım suan ama bu sefer de pompadan cok fazla su sesi geliyor ve 1 boruda su akmıyor gibi cok cok az. Ama ısı olarak T6 Ultra dan 10-14 derece kadar daha iyi suanlık
  8. RevDeisDou

Ne yapabilirim? Vida delikleri denk gelmiyor. 360mm soğutucu resmen sığmıyor. CPU güç kablosu takılıyken hiç girmiyor bile, boruyu sağa doğru veriyorum. Soğutucnun sol tarafı kasaya çarpıyor direkt yani vida deliğine bu şekilde denk gelme olasılığı yok gibi. Öne de takmak istemiyorum sırf üstte...
  9. RevDeisDou

🔥İndirim Thermalright İndirimleri

Sıvı sogutmalar yerine enermax sıvı sogutmaları almak daha mantıklı.
  10. RevDeisDou

Lol gpu çıkartıldı hatası

Amd ayarlarına girip çark kısmından Sorun algılamayı kapatıp dene. Olmaz ise yukarıdan tercihlere basıp genel kısmındaki oyun içi katman dahil her şeyi kapatıp dene.
  11. RevDeisDou

Lol gpu çıkartıldı hatası

Başka oyunlarda bu sorun var mı?
  12. RevDeisDou

Ekran kartım 2k 240 hz destekliyormu rx 570

Bu arada DSC desteği olmadıgı için muhtemelen 1440p 144hz de veya 165hz de takılır
  13. RevDeisDou

Anker q30 kulaklık birleştiricisi

Kulaklıgın mikrofonu calısmıyor olması lazım kanka taktıgın cihazın mikrofnou olmasın o
  14. RevDeisDou

Kulaklık direkt kullandırmıyor kabloyla alakası yok yani
  15. RevDeisDou

Ekran kartım 2k 240 hz destekliyormu rx 570

Eğer sadece monitörden seçme kısmını diyosan dp1.4 2k 480hz(dsc) olması lazım
  16. RevDeisDou

Dongle işini bilmem ama 3.5mm ile dogrudan kasaya baglarsan çalışmıyor. Bende tekli 3 dişli jak var yani tek kablo da hem mikrofon hem hoparlör ve çalışmıyor mikrofonu
  17. RevDeisDou

Anker Q30 kablolu modda mikrofon kullanımını desteklemiyor eğer hoparlör dediğin oysa, yanlış yazdığını düşünerek yazdım bu yorumu
  18. RevDeisDou

🔥İndirim Enermax LİQMAXFLO ARGB 420 mm 3250 TL + %15 iyzico

Hanemize hayırlı olsun da iyzico kampanya bitmiş heralde geri vermedi
  19. RevDeisDou

İyzico' dan gelen parayı ne yapabiliriz fikri olan?
  20. RevDeisDou

Arkadan girerse ekran kartı bogulmaz mı ekran kartının fanları aşağıdan yukarıya dogru atıyor havayı arkadaki fan teknik olarak ekran kartına çok çok az hava verebilir o zaman. Dik takılırsa pek sorun olmaz gibi ama
Top Bottom