Neler Yeni

🔥İndirim Enermax LİQMAXFLO ARGB 420 mm 3250 TL + %15 iyzico

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
Rampage Spear'im sag olsun 360mm modelini bile alamiyorum :D

2500'e 240mm modeli alinir mi sizce?

Son düzenleme:

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
EREN
Kesinlikle 2 taraflı yapmak avantaj oluyor.
Knk seni yalanlamış olmim bendede 360 arctic var iki türlüde denedim arada 4 derece oynadı ama hortumları alta almadım şağsi düşüncem alta arırsak hep görüntü kirliliği olur hep pompa sıvıyı aşadan aldığı için ömrü azalır

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Sami Yusuf Aksu
İyizico ile ilk siparişte 300+%15 indirim mi oluyor

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
eyyüb

Ysuflix

80+ Gold
Ekran Kartı için evet ama işlemci için ön taraf daha serin çalışmasına yarıyor.
Hayır. Aksine kasa içine giren hava radyatörden geçerek sıcak hava içeri giröiş oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyazı gelsin artık ya

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
eyyüb
Hayır. Aksine kasa içine giren hava radyatörden geçerek sıcak hava içeri giröiş oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Beyazı gelsin artık ya
+++

SamiPRE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
218
İsim
Sami Yusuf Aksu
Son zamanların gözdesi indirimde.

İyizico ile ilk siparişte 300tl +%15 indirim mi oluyor

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Rıdvan
Radyatörü öne takınca yapılan en büyük hata boruyu yukarı vermektir. Boru aşağıda olmak zorunda ki hava kabarcıkları su ile beraber dönmesin.

İkinci hata ise içeri üfketmektir. Amaç sıcak havayı atmaktır. Hava akış yönünü terse çevireceksiniz. Arka ve üstten içeri girip radyatör ile dışarı atıcak.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,321
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Radyatörü öne takınca yapılan en büyük hata boruyu yukarı vermektir. Boru aşağıda olmak zorunda ki hava kabarcıkları su ile beraber dönmesin.

İkinci hata ise içeri üfketmektir. Amaç sıcak havayı atmaktır. Hava akış yönünü terse çevireceksiniz. Arka ve üstten içeri girip radyatör ile dışarı atıcak.
Arkadan girerse ekran kartı bogulmaz mı ekran kartının fanları aşağıdan yukarıya dogru atıyor havayı arkadaki fan teknik olarak ekran kartına çok çok az hava verebilir o zaman. Dik takılırsa pek sorun olmaz gibi ama

misemise

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Mert Ketenoğlu
Son zamanların gözdesi indirimde.

Thermaltake Frozen Warframe 360mm LCD tercih edilebilir mi fiyatı fazla mı sizce bilginiz var mı sırf ekranlı diye 4500 TL verilir mi değer mi sizce yoksa bu ürünün 360 lığını mı alsam kararsız kaldım

Kheyball

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Rıdvan
Arkadan girerse ekran kartı bogulmaz mı ekran kartının fanları aşağıdan yukarıya dogru atıyor havayı arkadaki fan teknik olarak ekran kartına çok çok az hava verebilir o zaman. Dik takılırsa pek sorun olmaz gibi ama
Ekran kartının backplate var, kendi kendini anca soğutuyo. Hava akımına etkisi çok düşük.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Yunus Şahin

PC Hocası da öne taktığınız radyatörü boruları üste alın diyor. :D Başka bir içerik üreticisi de senin dediğini diyor. Kimin dediğini yapacağız. :D Ben ekran kartının radyatörünü öne takıp, boruları üste aldım. Bu şekilde daha iyi benim için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,185
Üyeler
168,255
Son üye
M.Guven
Top Bottom