yaman..k
80+ Silver
Evet.
Evet.
Diğer bankalar üzerinden çalışıyor. Ben o şekilde aldım. İyzico hesabıma yatırmaya gerek kalmıyor. Ben psuyu o şekilde aldım hesabıma yatırmama gerek kalmadı.Evet.
Bunu bilmiyordum böyle bir şey varsa iyi olmuş.Diğer bankalar üzerinden çalışıyor. Ben o şekilde aldım. İyzico hesabıma yatırmaya gerek kalmıyor. Ben psuyu o şekilde aldım hesabıma yatırmama gerek kalmadı.
PC hocasının videosu var izle önde performans kötü oluyorEkran Kartı için evet ama işlemci için ön taraf daha serin çalışmasına yarıyor.
Bunu bilmiyordum böyle bir şey varsa iyi olmuş.
Böyle daha anlaşılır oldu.
Hayır.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hesabına yatırma mı ? Eğer ondan bahsediyorsan diğer bankalar üzerinden çalışıyor. Ben o şekilde aldım. İyzico hesabıma yatırmaya gerek kalmıyor.
Kasası destekleyenin alması gereken soğutma. Bu fiyata daha iyisi yok sanırım.Keşke kasamız olsaydı da alabilseydik bu paraya dandik 240 satıyorlar.
Kağıt üstünde çok başarılı gözüküyor. Yurt dışı kanallarda da bu markaya sık görmeye başladım. Arctic 420mm ile arasında ne kadar fark var acaba?Kasası destekleyenin alması gereken soğutma. Bu fiyata daha iyisi yok sanırım.
Bu testte önde kasa fanı var mı radyatör üstteyken ?Alıntıyı görüntüle
Çok daha detaylı fanların yönüne göre test eden youtube videosunu bulamadım cihazımdan bu görseli vereyim. Üst kısımda ısıdan kaynaklı radyatör daha sıcak oluyor işlemci daha sıcak çalışıyor. Ön taraftan serin havayı alınca radyatör daha serin kalıyor ama bu sefer ekran kartına ulaşan hava daha sıcak oluyor. Hortumun konumu da önemli oluyor (altta olmalı)
Önde ve üstte 3 altta 2 tane ve arkada 1 tane olucak şekilde test edildi. Tek fark radyatör konumuBu testte önde kasa fanı var mı radyatör üstteyken ?
Ben denediğimde sonuçlar böyle olmuyor. 5800x varken işlemci çok ısınıyor diye özellikle değiştirdim. Üstte daha serin oldu. PC hocasının videosunda da benimle aynı sonuçlar var sana attığım. Hatta çoğu kişide böyle.Önde ve üstte 3 altta 2 tane ve arkada 1 tane olucak şekilde test edildi. Tek fark radyatör konumu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Test içeriğini bulsam çok daha açıklayıcı olur.