Kargoya verilmiş yani hatalı fiyat değilGaming gen TR de olan da 300 tl bir indirim var , amazon da ki fiyat son 1 yılın en düşÿk fiyatı ancak büyük ihtimal iptal gelir.
Onu fark etmedim verildiyse alan arkadaşlara hayırlı olsun .Kargoya verilmiş yani hatalı fiyat değil
Uzun süre kullanan varsa bizi aydınlatır hocam ama genel olarak şikayet yok. Şuan msi coreliquid v2 240mm kullanıyorum. Hiç zorlamadım işlemcim zaten ısınan bir işlemci değil. Ona rağmen pompa sesinden durulmuyor. 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor enermax. Tüm bunları düşününce neden şans vermeyeyim dedim. Bazı yorumlarda artic denginde olduğunu söylemişler. Öyleyse eğer bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha önce hiç kullanmadım, ama diğer konularda markanın eski bir marka olduğunu ve iyi ürünler ürettiğini okumuştum. Üzeceğini sanmıyorum hocam. Önceki sistemim gamepower psu ile geldi. Herkes markayı çok eleştirdiği için corsair ile değiştirdim. Abim böyle şeyleri hiç önemsemez, ver lan iyi marka gamepower ben takarım dedi taktı. Yıllardır tık demeden kullanıyor. Sanırım teknoloji bir yerden sonra şans işi![]()
Resimde doldurma yeri gözüküyor?SR modelin radyatör kalınlığı daha ince ve sıvı dolumu olmuyor içerisinden sıvı kiti çıkmıyor haberiniz olsun
Kendi web sitesinden bak sr argbsiz modelde yokResimde doldurma yeri gözüküyor?
Fiyatı 1949 değil?Son zamanların en ucuz 360mm sıvı soğutucusu. Alınır mı kısmı için yorumlarda buluşalım.
Amazonda şuan için stok yok gözüküyor. Tekrar girer mi bilmiyorum. %15 iyzico kampanyası ile şurdan da alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/5650...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Alıntıyı görüntüle
Girerse haber eder misinizStok bitmiş