Neler Yeni

Enermax liqmaxflo sr 360mm sıvı soğutma 1949TL 🔥 Amazon vadesiz 3 taksit🔥

Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Uğur ceylan
Gaming gen tr 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor . İhtiyacım olma
Son zamanların en ucuz 360mm sıvı soğutucusu. Alınır mı kısmı için yorumlarda buluşalım.
Amazonda şuan için stok yok gözüküyor. Tekrar girer mi bilmiyorum. %15 iyzico kampanyası ile şurdan da alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/5650...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Alıntıyı görüntüle
bence yanlış fiyatlandırma olmuş yine de hayırlı olsun . argb modelini kısa bir süredir kullanıyorum 9700x ile bios 105w açık cpu z stres testinde 142w 72 derece prime 95 142w 72 derece aida 64(cpu,fpu,cache) 120-130w arası 76 derece henüz oyunlarda denemedim ama tahminim 50-55 arası gezer diye düşünüyorum . Fiyatına göre bence en iyi soğutucu şu an yanında ek soğutma sıvısı gelmesi ayrı bir güzellik ayrıca pompa kablosu pwm(4 pin) . Ryzen master pbo ile baya uğraştım tekrardan format bios sıfırlama ama ne hikmetse çok sorun çıkardı daha önceden çok defa kendi bilgisayarım ve başka bilgisayarlarda kullandım halbuki stres testlerinde pc de donma yaşadım en sonunda vazgeçtim . Radyatör daha önce kullandığım modellerden daha kalın zoko dk 431 de anakartın pasif soğutucusuna denk geldi takarken biraz uğraştırdı ucu ucuna kurtardı .

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin
Gaming gen tr 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor . İhtiyacım olma

bence yanlış fiyatlandırma olmuş yine de hayırlı olsun . argb modelini kısa bir süredir kullanıyorum 9700x ile bios 105w açık cpu z stres testinde 142w 72 derece prime 95 142w 72 derece aida 64(cpu,fpu,cache) 120-130w arası 76 derece henüz oyunlarda denemedim ama tahminim 50-55 arası gezer diye düşünüyorum . Fiyatına göre bence en iyi soğutucu şu an yanında ek soğutma sıvısı gelmesi ayrı bir güzellik ayrıca pompa kablosu pwm(4 pin) . Ryzen master pbo ile baya uğraştım tekrardan format bios sıfırlama ama ne hikmetse çok sorun çıkardı daha önceden çok defa kendi bilgisayarım ve başka bilgisayarlarda kullandım halbuki stres testlerinde pc de donma yaşadım en sonunda vazgeçtim .

9000 nesil biraz daha serin çalışıyor zaten. Yine de güzel dereceler.

7800x3D ile kullanıyorum bende 420 modelini. Oyunlarda 60'ı falan pek geçmiyor. Cinebench, OCCT'de 70'i falan geçmiyor. Game mode açık olarak.

Bu soğutucu performansı veren başka modeller de var. Arctic, EK Nucleus gibi. Ama bu fiyatın en az 2 katı fark var. Enermax'ın fiyatı verdiği performansa göre muazzam. Bu fiyata bu performansı alacak başka ürün yok. Herkese öneririm bu modeli.

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
eyyüb
9000 nesil biraz daha serin çalışıyor zaten. Yine de güzel dereceler.

7800x3D ile kullanıyorum bende 420 modelini. Oyunlarda 60'ı falan pek geçmiyor. Cinebench, OCCT'de 70'i falan geçmiyor. Game mode açık olarak.

Bu soğutucu performansı veren başka modeller de var. Arctic, EK Nucleus gibi. Ama bu fiyatın en az 2 katı fark var. Enermax'ın fiyatı verdiği performansa göre muazzam. Bu fiyata bu performansı alacak başka ürün yok. Herkese öneririm bu modeli.
Bende 420 sın aldım artich geçtim hiç farkı yok fp ürün muazam ürün.
Bunu al üstüne lianli set al o derece ucuz geliyor.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,611
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,492
İsim
Yunus Şahin

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
eyyüb
Onu da alacağız. :D :D Sen parayı topla. :D

Çoğu işlemci de işini görür. Üst seviye bir model.
Param kalmadı 😂 sıvıyı arkadaşa vericem boş yere aldım borca girmeye gerek yok kasa son haline geldi 5080 auros aldimmi tamamdır.
Enermax 420 beyaz olsa ilk seçeneğim olurdu 🥲.
Yeni montajladim zaman olmadı dikey takarım oldu bitti.
IMG_20250207_190804.jpg

frqn

80+
Ağalar bu konu niye bu kadar uzadı, 2600 müş 2000 e satılmış, iyzico kampanyasıyla falan bu fiyata alınıyordu zaten. Bu sr modeli rgb fanlı ile aynı güçte değil haberiniz olsun

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,264
İsim
eyyüb

Clayz

80+ Silver

Technobil

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Caner baykal
Merhaba

Güzele benziyor ancak tek korkutucu yanı cpu blok üzerindeki fanın boyutu ufak olduğu için kısa zamanda ses yapmaya başlarmı acaba..

Uzun süre kullanan varsa bizi aydınlatır hocam ama genel olarak şikayet yok. Şuan msi coreliquid v2 240mm kullanıyorum. Hiç zorlamadım işlemcim zaten ısınan bir işlemci değil. Ona rağmen pompa sesinden durulmuyor. 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor enermax. Tüm bunları düşününce neden şans vermeyeyim dedim. Bazı yorumlarda artic denginde olduğunu söylemişler. Öyleyse eğer bedava
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önce hiç kullanmadım, ama diğer konularda markanın eski bir marka olduğunu ve iyi ürünler ürettiğini okumuştum. Üzeceğini sanmıyorum hocam. Önceki sistemim gamepower psu ile geldi. Herkes markayı çok eleştirdiği için corsair ile değiştirdim. Abim böyle şeyleri hiç önemsemez, ver lan iyi marka gamepower ben takarım dedi taktı. Yıllardır tık demeden kullanıyor. Sanırım teknoloji bir yerden sonra şans işi 😂
Enermax Liqmaxflo 360mm Sıvı Soğutma İncelemesi ve Sıcaklık Değerleri
Benim yaklaşık 1.5 2 ay oluyor herhangi bir sorun yok şuan

Top Bottom