Leon_Was_Here
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 181
- İsim
- Uğur ceylan
Gaming gen tr 2 yıl birebir değişim garantisi veriyor . İhtiyacım olma
bence yanlış fiyatlandırma olmuş yine de hayırlı olsun . argb modelini kısa bir süredir kullanıyorum 9700x ile bios 105w açık cpu z stres testinde 142w 72 derece prime 95 142w 72 derece aida 64(cpu,fpu,cache) 120-130w arası 76 derece henüz oyunlarda denemedim ama tahminim 50-55 arası gezer diye düşünüyorum . Fiyatına göre bence en iyi soğutucu şu an yanında ek soğutma sıvısı gelmesi ayrı bir güzellik ayrıca pompa kablosu pwm(4 pin) . Ryzen master pbo ile baya uğraştım tekrardan format bios sıfırlama ama ne hikmetse çok sorun çıkardı daha önceden çok defa kendi bilgisayarım ve başka bilgisayarlarda kullandım halbuki stres testlerinde pc de donma yaşadım en sonunda vazgeçtim . Radyatör daha önce kullandığım modellerden daha kalın zoko dk 431 de anakartın pasif soğutucusuna denk geldi takarken biraz uğraştırdı ucu ucuna kurtardı .Son zamanların en ucuz 360mm sıvı soğutucusu. Alınır mı kısmı için yorumlarda buluşalım.
Amazonda şuan için stok yok gözüküyor. Tekrar girer mi bilmiyorum. %15 iyzico kampanyası ile şurdan da alabilirsiniz. https://www.gaming.gen.tr/urun/5650...ivi-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
Alıntıyı görüntüle