Arama sonuçları: *

• Users: Lxran
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Lxran

Yardım Arc a750 siyah ekran

Arc a750im var kutulu faturalı garantili olarka yeni aldım ancka furmarkta veya csde siyah ekran yiyorum
  2. Lxran

ARC A750 DRİVER GÖZÜKMÜYOR

ya driver indirdim ancak sağtık yaparak bunu göremiyorum oyunlarda drop oluyor aldığım kişi biostan bi ayarı vardı ben yaptım dedi hala dönmedi çalışıyor diye tanıdık yani(kart kutulu faturalı garantili buarada) ne yapmam lazım ne tür bi ayar çekmem lazım daha önce yaşayan oldumu
  3. Lxran

Bu kollar sorunlumu?(ACİL)

Birkaç saat öncesinde xbox one s satın aldım 4.500e geldi sipariş ile letgo üzerinden aldım satıcı kolların testini koymuş ben anlamadığım için bakmadım sadece açıklamada bi kolun rb ve sol analogunda sıkıntı var demiş şuan düşündüm gemini ve chatgpt ye atarak kollarda problem varmı diye...
  4. Lxran

IOS İp 11 ios 18e geçiyimmi

Arkadaşlar ip 11 prom var ve uzun vadeli kullanmayı düşünüyorum güvenemediğimden hala ios 17 kullanıyorum 26 yi hiç düşünmüyorum ama 18e sizce geçilirmi mantıklımı?
  5. Lxran

6000tl EKRAN KARTI ÖNERİ(2.el)

Arkadaşlar öncelikle selamlar maalesef şu sıralar çok talihsiz durumlar yaşadım ilk anakartım bozuldu yeni aldım bu sefer 3070ti ım bozuldu maalesef 2.eldi sistem biraz başıma dert açtı oyuzden bu sefer garantili bir kart düşünüyorum işlemcim i5 11400f bu nedenle arc a750 düşünüyorum 6000tl...
  6. Lxran

Yardım Ekran bir anda gitti

Bilgisayarımda cs 2 oynarken bi anda gitti ekran sonra tekrar açtım tekrar gitti ve birdaha sistem açılmadı kasa çalışıyor fakat görüntü yok başka ekran kartıyla görüntü alabildim ama o kadar
  7. Lxran

İşlemcim aşırı ısınıyor

Merhabalar elimde i5 11400f var anakart bozuk diye kullanamıyordum ancak şimdi yeni anakart aldım fakat anlamadığım bir şekilde sıcaklık çok yüksek 3 4 kere termal macun değiştirdim ama sojuç aynı mining virüsü dedim sıfırladım ama değişen bir şey yok yardımcı olurmusunuz boşta en az 65 ve ful...
  8. Lxran

Kulaklığın TEKİNİ KAYBETTİM

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 ay önce xiaomi buds 6 play kulaklığını satın aldım gayet iyi işimi görüyor ancak yolculuk sırasında uyurken düşmüş bulamadım garantisi fatutası duruyor ne yapmam gerek garantiyle görüşüp parası neyse verip kaybolanın yenisini alsbilirmiyim ya da başka bir şey...
  9. Lxran

Sıvı sağutma ekran kartına nasıl takılıyor

Öncelikle selamlar,benim şuaralar heveslendiğim şeylerden biri var Aorus 1080ti waterforce ektan kartını alıp sıvı soğutma takıp kullanmak fakat bu konu hakkında bir bilgim yok maalesef nasıl takılıyor? Uyum sorunu varmı? İlla custom sıvı soğutmamı olmalı? Beni bilgilendirirseniz memnun...
  10. Lxran

Bu vans orjinal midir

Merhaba arkadaşlar görselde trendyol üzerinde satılan bir vans ayakkabı var ama fiystı normale göre çok uygun orjinal değil midir?(1500tl)
  11. Lxran

BİLGİSAYAR NE YAPTIYSAM AÇILMIYOR

Arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yardım edin.Çok bunaldım artık bilgisayarı satmadan önce termal macun değişiyim dedim pc daha açılmadı görüntü gelmedi(biosada girlmedi )bilgisayarcıya götürdüm fan oturmamış işlemci yandı dendi gittim yeni işlemci aldım gene görüntü yok şöyle bir şey fark ettim...
  12. Lxran

GÖRÜNTÜ HİÇBİR TÜRLÜ GELMİYOR

Arkadaşlar selamun aleyküm lütfen yardım edin sabahtan beri halletmeye çalışıyorum işlemcimin termal macununu uzun süredir değişmiyordum değişmek istedim ilkten değişemedim fan oturmadı sonra hallettim ama nedense ondan sınra sisteme hiç görüntü gelmedi sinyal yok ekran kartıbı değiştim olmadı...
  13. Lxran

Yardım Kullandığım Kolun Parçası Yok

Arkadaşlar ben razer raiju mobile kolunu 2.el olarak satın aldım zamanında övgüler alması ve razer kalitesi gözümü cezbetti fakat bir süre sonra A tuşunun basması inanılmaz zorlaştı basmıyor gibi bir şey tamirciye götürdüm fakat tuşun altındaki lastiğin eskimiş olduğunu ama ona göre lastik...
  14. Lxran

CRUCİAL NASIL İADE EDERİM???

selamun aleyküm arkadaşlar elimde bulunan m2 ssde sorun oldu 1mb olarak gözüküyor seri numarasından sorgulattım hala değiştirilebilir olarak gözüküyor nasıl iade edeceğim ve yeni ürün talep edeceğim
  15. Lxran

1TB M2 SSD 1MB GÖZÜKÜYOR????

Bilgisayarım geçenlerde fifa oynarken bir anda yeniden başladı ve biosa attı biostan çıkamıyordum m2 1mb görünüyordu hdd taktım şuan onunla kullanıyorum m2 sadece disk yönetiminde ve 1mb olarak gözüküyor ssd normalde 1tb
  16. Lxran

TEK KULLANIMLIK KARTA İADE OLURMU??

Öncelikle selamun aleyküm ben temı üzerinden her ihtimale karşı tek kullanımlık kart kullandım şimdi iade edicem para iadesi gelicek fakat kartı değişemiyorum tek kullanımlık kart gözüküyor hesabamı yoksa kartamı iade gelir?
  17. Lxran

(NİNTENDO)KREDİ KARTIMI NASIL KAYIT EDİCEM?

Kartımı giremiyorum kartın üzerindeki ismi girmeye çalışınca sanırım ünlü harfler klavyede olmadığından kabul etmiyor aynı şekilde cuil cuit tarzı birşeyler istiyor ben ne yapacağımı anlamadım lütfen yardımcı olun
  18. Lxran

Mavi Ekran Oyun açılırken siyah ekran veriyor

Bütün oyunlar açıldığında fivem hariç hepsinde direk siyah ekran geliyor kalıyor öyle ses var görüntü yok psudan kaynaklı oldupğunu düşündüm 3070ti i5 11400f 600w psu var psudan oldugunu düsündüm fakat ozm neden fivemde böyle oluyor lütfen yardım edin
  19. Lxran

Mavi Ekran OYUN AÇILMIYOR SİYAH EKRAN VERİYOR

Bütün oyunlar açıldığında fivem hariç hepsinde direk siyah ekran geliyor kalıyor öyle ses var görüntü yok psudan kaynaklı oldupğunu düşündüm 3070ti i5 11400f 600w psu var psudan oldugunu düsündüm fakat ozm neden fivemde böyle oluyor lütfen yardım edin
  20. Lxran

MODEL D DEN NEYE GEÇMELİYİM

ARKADAŞLAR BÜTÇEM 800 900lerdr model D den kablosuz bir mouseye geçmek istiyorum attack shark ajazz vs o tarz modeller hoşuma gidiyor iyilermi iyiyse hangi model iyi onlar kötüyse ne almalıyım yardım ederseniz sevinirim 2.elde olur
Geri