Arama sonuçları: *

1. A

250-350binlik araç önerisi

arkadaslar ehliyeti yeni aldım pederde 250 350 lik biseyler bakalım dedi bu fiyata ne önerirsiniz arada sanayiden çıksak kafi ,manuel ve 1.4 1.6 tercihimdir
  2. A

Asus monitörümde bozulma

arkadaşlar problem videodaki gibi(yazıyı çok takmayın lutfn) arada gelip gidiyor ve imleci oraya getirdiğimde kasıyor donuyor ne yapmam lazım 1732013864 1732013900 whatsappa girince daha fazla cıkıyor ne alaka bilmiyorum :D o yüzden orda çektim yanlış anlaşılmasın
  3. A

antibiyotikten sonra alkol alımı

beyler sa dün 8 civarlarında antibiyotik ve 2 hap daha içtim ne olduklarini bilmiyom sonra 1 kirmizi 1 de shot ictim sıkıntı cıkar mı hafif kasınıyom gibi geliyo
  4. A

devlette jinekomasti ameliyatı nasıl olurum

merhaba arkadaşlar kendimi bildim bileli bu sorunlayım eskiden pek takmazdım kiloluydum zaten ondan oldugunu dusunurdum şimdi kilo verdim eskiye göre daha az yağlıyım ve bu sorun gittikçe beni kötü hissettirmeye başladı aslında öyle çok büyük değil ama genede aynaya bakınca kendimden tiksinmeye...
  5. A

tyt ayt geometri öneri

arkadaşlar ilk mezun senem geometri 0ım neredeyse en ileri taşıcak yt kanalı lazım (problemleri fulluyorum geometrim 0 kendimden utanıyorum artık)
  6. A

nike adidas çakma nerden bulurum

instada rullyi biliyorum baska bildiginiz varsa verirmsiniz 1722980443 tişört şort eşofman arıyorum
  7. A

yks tercih listem nasıl?

iktisat işletme okuyacağım ingilizce hazırlık olan bi ünide okumak istemiyorum çünkü aldıgım duyumlara göre hazırlıkta lise ingilizcesi öğretiyorlarmış bu da hazırlıkta hiç bi işinize yaramıyomuş bir de iktisat gibi zor bölüm üstüne ingilizce olursa hiç anlayamam diye düşündüm (ne düşünüyorsunz)...
  8. A

üni için ingilizce öğrenmek

selam arkadaşlar ben üni için işletme bölümlerine bakıyorum kime sorsam işletme için ingilizce lazım gibi şeyler deniyor bu zamana kadar dile herhangi bir özenmem yatkınlıgım olmadı çat pat öyle dizilerden falan bişeyler biliyorum cümle kurmaya falan utanıyorum yani yanlış yaparım diye ama ailem...
  9. A

benim neyim var hastalık

arkadaşlar allah aşkına bana yardımcı olun 5-6 gündür midem bulanıyor anca dün zaman bulup gidebildim doktora , doktor grip soınrası enfeksiyon dedi bir kaç ilaç yazdı şuruup falan verdi ama dünden beri kullanıyorum gerçekten hiçbi gelişme yok hala aynı midem bulanmadıgı zamanlarda bile rahat...
  10. A

spora gidiyorum Kilo veremiyorum

183 boyum 85 kiloyum 2haftadır spora gidiyorum ve diyet yapıyorum kalori açığımda var zayıfladıgımı da hissediyom fakat tartı değişmiyor varmıdır bi sebebi her şeyi kuralına uygun yapıyırum
  11. A

kulaklıgımın sol tarafından ses gelmiyor

gamepower medusa kulaklıgım her seyi yaptım ama duzelmedı yardım lazımmm
  12. A

ssd önerisi 1200-1800

1 tb lazım 1200-1800 bütçe var anakartım b450m asus önemli mi bilmiyorum ama samsung 970 plus iyimiş ama genede bi sorayım dedim
  13. A

max 1500 kulaklık önerisi

1500 var elimde oyun için lazım
  14. A

chip para veya bonus önerisi

arkadaşlar 2 tane iphone 11 alıcaz mağaza farketmez 36.000 liraya en iyi bonusu chip paryaı hangi banka verir
  15. A

Bursada gezilcek yer önerisi

arkadaşlar uzak iliskim var bursada oturuyor 2 hafta sonra gidicem ilk bulusmamiz olcuak ve guzel biseyler yapalim istiyorum bursada merkezden cok uzaklasmayarak ne yapilabilir tarihi mekan onerisi vermezseniz sevinirim eglenceli olursa daha iyi olur (izmilriyim)
  16. A

göğsüm ne yapsam küçülmüyor

arkadaşlar 4 aydır spor yapıyorum 20 kilo verdim 80 kiloyum şu anda 1.83 boyum yağ oranım fazla ama kas yapmak istiyorum ne yapıcam diyete devam edersem kötü görünücem kilo vermekten de korkuyom anlayacagınız ne yapmam gerek
  17. A

erkek kalıcı parfüm önerisi

100-150 tl bütçem var kalıcı bi koku arıyorum ne önerirsiniz
  18. A

Cesur Yeni Dünya kitabı hakkında yardım

arkadaşlar kitabı okuyamadım ama bana şuanda kitapta en sevdiğim yer lazım yardımcı olabilecek varmı
  19. A

iphone 11 almak hala mantıklı mı

herkesin elinde var ama hala cok guzel gozukuyo ne dersiniz
  20. A

türknet siyah kutum yok

türknet bağlatıcam ama evimde siyah kutu yok yani başka yerden kablo çekmek gerekiyor sıkıntı olurmu
Geri