Arama sonuçları: *

• Users: OBIWAN
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Samsung odyysey g6 oled 27 hoparlörü varmı

Samsung odyysey g6 oled 27 hoparlörü varmı acaba.Osd de ses kısmı var ancak sesi sona versem bile hiç ses gelmiyor.Birde kullanan arkadaşlar kendi görüntü ayarlarını atabilirmi
  2. O

Yardım Işık sızması normalmi?

Bu sızma normalmi.Monitoru yeni aldım. Sizce İade etmelimiyim.Daha sonra bu sızma artarmı?
  3. O

Yardım Yeni monitörde bu ghosting normalmi?

Monitör şu https://www.epey.com/monitor/msi-mag274qrf-qd-e2.html bu ghosting oranı çokmu sizce.Rekabetçi oyunlarda çok farkettirirmi?
  4. O

Yardım Sizce İade etmelimiyim?

2 gün evvel N11den https://www.n11.com/urun/msi-mag-274qrf-qd-e2-27-1-ms-180-hz-wqhd-ips-oyuncu-monitor-51627425?magaza=ebrarbilgisayar şu monitöru aldım.Kutusunu açtım bir problem gözükmüyordu Ancak sağ üst köşesinde bulunması gereken yapışkan bilgilendirme kağıdı ile arkasında yer alması...
  5. O

Yardım Hangi Usb C to Displayport kablosu alınmalı

https://www.epey.com/monitor/msi-mag274qrf-qd-e2.html Bu monitörü yeni aldım.Laptobumda Usb4c thunderbolt 4 girişi var 2k 180hz almak için hangi dönüştürücüyü almalıyım. Şu iyi mi?...
  6. O

Öneri Acer Nitro Rtx 3060 2.el ne kadara gider?

İ7 12700H işlemci 512 GB SSD 16gb ram Ne kadar eder 2.elde
  7. O

Yardım Aşırı laptop ısınması

Oyun oynarken ekran kartı 86 CPU 92 derece.Sürekli böyle ne artar ne azalır.Üstelik performans modunda bile çalıştırmıyorum sürekli varsayılan modda fanlarda sürekli maksimumda. Yaklaşık 5 ay önce falan servise gitti.ha bu arada performans moduna alınca işlemci 100 ekran kartıda 88 dereceleri...
  8. O

Öneri 1500 TL ye kadar kulak üstü kulaklık önerisi

Max 1500 TL kulaklık ne alınır?
  9. O

MARVEL Spiderman remastered Oyundan atıyor.

Spiderman remastered Oyundan atıyor.Forumda konusu açılmış ama çözüm yok.Lütfen yardım edin☹️ 1708528232 Hiç bı hata raporu vermeden tak diye atıyor oyundan
  10. O

🔥İndirim Europa universalis IV Ultimate Bundle 197 TL Epic games

Steamde ultimate Bundle 2k neredeyse
  11. O

Witcher 1 ile 2 3 ü değiştirirmi?

Sa beyler. Epic gamesten Witcher 3 aldım.Steamdende Witcher 1,2.Merak ettiğim şu 1 ile 2 de yaptığın bazı seçimler Witcher 3 te hikaye akışını değiştiriyormu?
  12. O

İşlemci çekirdek Kullanımı nasıl olmalı?

Bu haldeyken laptopum tek çekirdeklemi işlem yapıyor? Sistem yapılandırmadaki ayardan işlemci sayısını maksimuma çıkartmam gerekirmi?
  13. O

Laptopu tv ye bağlayıp oyun oynamak zararlımıdır?

Yukarda belirttiğim gibi bi zararı olurmu?
  14. O

Yardım Laptop Düşük FPS düşük gpu Kullanımı

Acer nitro 5 rtx 3060 İ7 12700H 8gb ram bellekli laptopum Cyberpunk 2077 de yüzde 50 ila yüzde 80 arası gpu kullanıyor.Hatta hemen hemen her zaman yüzde 50 civarında.Ekran kartım 140 Wat ancak 60 70 Wat civarında geziyor oyun oynarken Not MUX switch Açık 1671990044
  15. O

Laptopta düşük gpu kullanımı

Cyberpunkta yüzde 50 55 civarı kullanıyor ekran kartını.Daha öncede 2 konu açtım bunla alakalı düşük fps alıyorum sürekli ekran karı 140 wat oynarken en fazla 100 wat kullanıyor.Nasıl çozecem?
  16. O

rtx 3060 laptop düşük fps

acer nitro 5 rtx 3060 6gb max q 140 wat ekran kartı İntel core i7 12700H işlemci 8gb ram 512gb ssd LOLde 70 80 fps arası alıyorum laptopu alalı 1 hafta etmedi driverları güncelledim sorun çözülmedi internetten aynı özellikteki laptoplara baktım 150 160 fps alıyorlar neyi yanlış yapıyorum acaba
  17. O

Yardım Rtx 3060 laptop çok düşük fps alıyorum

Acer nitro 5 515 58 779yk modelini 1 hafta önce aldım halo infinitide low ayarlarda 20 fps gibi komik bir sayıyla karşı karşıya kaldım bu normalmi? Dead cells gibi düşük sistemlerde bile rahat çalışan bir oyunda 70 fps alıyorum sebebi nedir ?
  18. O

Acer nitro 5 an515 58 wifi özelliği gözükmüyor

Pcyi yeni aldım freedostu Win10 pro yükledim sadece kablolu ağa bağlanıyor. İnternetten özelliklerine baktım Wifi özelliği var. Ayrıca ekran kartı gözükmüyor toucpad çalışmıyor.Ne yapmam gerekiyor?
  19. O

Palit rtx 3060 ti kulllanan varmı? Çok ısınıyormu?

Merhaba! Palit rtx 3060 ti sistem toplamak istiyorum.Webde kart hakkında çok bi bilgi edinemedim.Kullanan varsa sıcaklık değerleri,performans olarak nasıl bir kart?
Geri