Arama sonuçları: *

1. DoğuşArda

Çözüldü✓ 50-55k arası gamin kasa onerisi

Arkadaşlar, 50.000 TL bütçeyle bir gaming kasa almayı düşünüyorum. Buna ek olarak yaklaşık 2 k monıtor 27 32 inç olursa iyi olur ve mouse klavye kulaklık oneriside yaparsanız iyi olur arkadaşlar bütçeyi geçebilirisinz sadece kasa için 50k diğerşleri için bütçe farklı
  2. DoğuşArda

Çözüldü✓ Gigabyte mi Sapphire mi

Merhaba arkadaşlar, ben 9070XT ekran kartı almak istiyorum ama Gigabyte mı Sapphire mı arasında kaldım. Hangisi daha iyi acaba? Aralarında sadece 1.5k oynuyor. https://app.hb.biz/6y5JC1wevRpX...
  3. DoğuşArda

Unlost Pc güzel mi ?

Merhaba, bir PC almak istiyorum. Unlost’un hazır kasa PC’sinde 9 ay peşin fiyatına taksit seçeneği var, bu yüzden ilgimi çekti ve sistemi beğendim. Ancak bu fiyat bandında daha iyi bir PC önerisi olan var mı? İncelediğim sistem: https://ty.gl/ym2vb1hvgxsw2
  4. DoğuşArda

Alına bilecek en iyi telefon

arkadaşlar telefon almak istiyorum aklımda iki telefon var Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus Samsung Galaxy S24 FE 256 GB bu iki telefon arasında kaldım arasıra oyunda oynadığım için hangisini alsam bilemedim yardımcı olursanız sevinirim
  5. DoğuşArda

Monitör Standların hangisini alayım

Arkadaşlar iyi akşamlar Monitör Standı alıcam 3 stand arada kaldım hangisini alsam çok karasızım Monitörüm 24inç bunlardan hangileri uyumlu pek anlamdım beğendiklerimi seçtim...
  6. DoğuşArda

Çözüldü✓ Logitech G335 mi yoksa Logitech G Pro X 7.1

arkadaşlar bugün media markt a gittim ve orda Logitech G335 deneme fırsattım oldu ve oldukça rahattı ama tasarım olarak nedense çok beğenemedim ve hazır iyi bi fiyata Logitech G Pro X bulmuşken onu mu alsam yoksa Logitech G335 alsam bilemedim Logitech G335 pedleri kumaş olduğu için çok rahattı...
  7. DoğuşArda

Gaming kulaklık önerisi

arkadaşlar 3.5k bütçem var ve ne alsam bilmiyorum aklımda şuan üç tane kulaklık var Logitech G435 Corsair HS55 Fifine Ampligame H9 hangisini alsam bilmiyorum kulaklarımda büyük olduğu için ağrı yapmasını istemiyorum kablolu veya kablosuz pek önemli değil yardım ederseniz sevinirim
  8. DoğuşArda

Çözüldü✓ 3k ya f/p gaming kulaklık

Şu anda idarelik bir kulaklık kullanıyorum ve acilen yeni bir kulaklık almak istiyorum 3k bütceyi biraz aşabiliriniz kablolu veya kablosuz pek önemli değil oyun için alıcağım için şimdilik aklım corsair hs55 var ama sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
  9. DoğuşArda

Çözüldü✓ 3000tl Gaming Kulaklık

Şu anda idarelik bir kulaklık kullanıyorum ve acilen yeni bir kulaklık almak istiyorum 3k bütceyi biraz aşabiliriniz kablolu veya kablosuz pek önemli değil oyun için alıcağım için şimdilik aklım corsair hs55 var ama sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum şimdiden teşekkür ederim
  10. DoğuşArda

Çözüldü✓ Yeni klasse mousepad imde sorun mu var

arkadaşlar öncelikle merhaba 2 gün önce elime ulaşan mousepad i deneme fırsatım anca oldu ve sorun mu var bilmiyorum klasse mousepad i amozondan aldım hızlı çevirince dönmüyo acaba mousdamı sorun var yada mousepadde sorun mu var bilemiyorum önceki mousepadimde denediğimde böyle bi sorun yok...
  11. DoğuşArda

Yardım Rks azure 50 yedek parça

Arkadaşlar öncelikle merhaba benim rks azure 50 2022 model motorum var ve bir kaç parçası kırık yetkili servisine gittim dedilerki bizde yok parça satan dükkan söylediler ordada yokmuş bende int söyleyeyim dedim fakat hangi siteden alsam bilmiyiyorum yardımcı olursanız sevinirim Parçaları...
  12. DoğuşArda

Yardım Valorant hesabımın değeri ne kadar eder

Merhaba arkadaşlar ben valorant ve lol hesabımı satmak istiyorum ama aşağı yukarı ne kadar bir fiyat belirleyeceğim konusunda çok kararsızım eğer yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz Valorant : Lol : -Ajanlar : 20...
  13. DoğuşArda

Çözüldü✓ F/p 3000-3750 tl arası klavye,mouse ve mousepad

Öncelikle merhaba arkadaşlar 3.000-3750 tl arası mouse , klavye ve mousepad istiyorum eğer ki Bütçeyi arttırcaksanız 500-600 lirayı geçmese iyi olur onun dışında klavye red switch olsa fena olmaz ve mouse da razer pek tercih etmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
  14. DoğuşArda

CS2 75FPS'den Daha Fazla Yükselmiyor

Merhaba arkadaşlar iyi günler geçenlerde cs2 ayarlarına girdim ve yenileme hızının en fazla 75 hz olduğunu gördüm 2. monitor 120hz 1. monitor 144hz ama ikisindede 75hz fazla gözükmüyor ayar denedim yine olmadı bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
  15. DoğuşArda

Yardım Steam Sonbahar İndirmi FH5 alınır mı?

Stean bildiğiniz gibi 20 Kasım'da Türkiye den çekilicek ama bundan sonraki gün büyük sonbahar indirimi geliyor ve fh5 almayı düşünüyorum sizce ne yapmalıyım şimdimi alsam mantıklı yoksa dolara çevrildiğindemi alsam karasızım yardımcı olursanız sevinirim
  16. DoğuşArda

Çözüldü✓ Joyistik Çalışmıyor

Evde snopy marka xbox gamepad buldum fakat çalışmıyor ben kablosunda sorun olduğunu düşünüyorum ama nerde tamir ettirebilirim hiç bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
  17. DoğuşArda

18-20K F/P kasalı bilgisayar önerisi

arkadaşlar laptopu satıp kasalı pc alıcam F/P ürün lazım hepsi birbiriyle denk olsun ram 16gb olması Monitör 144 hz olursa güzel olur ve fazla büyük olmasına gerek yok .Şimdiden yardım eden herkese teşekkür ederim.
Geri