Çözüldü✓ Joyistik Çalışmıyor

Reaksiyon skoru
4
Evde snopy marka xbox gamepad buldum fakat çalışmıyor ben kablosunda sorun olduğunu düşünüyorum ama nerde tamir ettirebilirim hiç bi fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim

Dostum boşuna uğraşma derim. Öyle cihazlardan hep çektim. Ben de bozuluyordu kablolarında sıkıntı oluyor genelde. Ne yaparsam yapayım hiç bir zaman tamir de edemedim ettiremedim. O yüzden at gitsin.

krdşm gecen gün ben de tamir ettim aç içini kablonun geldiği yerde lehimler sökülmüş mü vs bak ufak bi temizle eğer sıkıntı yoksa kullanılmayan eski bir şarj kablosunu al bir tane o kontrolcünün kablosunu kırmızı yere yakın bir yerden kes birbirine bağla
1697922987443.png

1697923072919.jpeg

bu da benimki 3 tane ek attım 5 metre kablo boyu var rahatça kullanıyorum :D
tabi bunların hepsinden önce belki gamepad oyunda çalışmıyordur önce onu kontrol et win+r den çalıştırı açıp ''joy.cpl'' yaz eğer orada görünüyorsa özelliklere tıkla orada test edebilirsin eğer kontrolcün benimki gibiyse ortadaki yuvarlak tuş mode yazana tıklayıp da dene farklı modları var bunların joysticki aktifleştirip pasifleştiren eğer bu testlerden başarılı çıktı gamepadın sadece oyunda çalışmıyorsa x360ce programını indireceksin bazı güncel oyunlarda ps kollarını bile tanımıyor sadece xbox kollarını tanır steam aracaılıgıyla bypass etmen vs gerekiyor hogwarts legacy meselaa bu uygulama senin kolunu xbox kolu olarak gösterir kolay gelsin ekstra olarak sabırlı olman gerek o kolun içini açtığın zaman bastırarak kapatmaya çalışma ve vidaları fazla sıkma eski kolllarda vidayı fazla sıkınca direkt yuvayı kırar vida boşa döner iyi forumlar.

krdşm gecen gün ben de tamir ettim aç içini kablonun geldiği yerde lehimler sökülmüş mü vs bak ufak bi temizle eğer sıkıntı yoksa kullanılmayan eski bir şarj kablosunu al bir tane o kontrolcünün kablosunu kırmızı yere yakın bir yerden kes birbirine bağla Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

tabi bunların hepsinden önce belki gamepad oyunda çalışmıyordur önce onu kontrol et win+r den çalıştırı açıp ''joy.cpl'' yaz eğer orada görünüyorsa özelliklere tıkla orada test edebilirsin eğer kontrolcün benimki gibiyse ortadaki yuvarlak tuş mode yazana tıklayıp da dene farklı modları var bunların joysticki aktifleştirip pasifleştiren eğer bu testlerden başarılı çıktı gamepadın sadece oyunda çalışmıyorsa x360ce programını indireceksin bazı güncel oyunlarda ps kollarını bile tanımıyor sadece xbox kollarını tanır steam aracaılıgıyla bypass etmen vs gerekiyor hogwarts legacy meselaa bu uygulama senin kolunu xbox kolu olarak gösterir kolay gelsin ekstra olarak sabırlı olman gerek o kolun içini açtığın zaman bastırarak kapatmaya çalışma ve vidaları fazla sıkma eski kolllarda vidayı fazla sıkınca direkt yuvayı kırar vida boşa döner iyi forumlar

krdşm gecen gün ben de tamir ettim aç içini kablonun geldiği yerde lehimler sökülmüş mü vs bak ufak bi temizle eğer sıkıntı yoksa kullanılmayan eski bir şarj kablosunu al bir tane o kontrolcünün kablosunu kırmızı yere yakın bir yerden kes birbirine bağla Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

tabi bunların hepsinden önce belki gamepad oyunda çalışmıyordur önce onu kontrol et win+r den çalıştırı açıp ''joy.cpl'' yaz eğer orada görünüyorsa özelliklere tıkla orada test edebilirsin eğer kontrolcün benimki gibiyse ortadaki yuvarlak tuş mode yazana tıklayıp da dene farklı modları var bunların joysticki aktifleştirip pasifleştiren eğer bu testlerden başarılı çıktı gamepadın sadece oyunda çalışmıyorsa x360ce programını indireceksin bazı güncel oyunlarda ps kollarını bile tanımıyor sadece xbox kollarını tanır steam aracaılıgıyla bypass etmen vs gerekiyor hogwarts legacy meselaa bu uygulama senin kolunu xbox kolu olarak gösterir kolay gelsin ekstra olarak sabırlı olman gerek o kolun içini açtığın zaman bastırarak kapatmaya çalışma ve vidaları fazla sıkma eski kolllarda vidayı fazla sıkınca direkt yuvayı kırar vida boşa döner iyi forumlar.
Zaman ayırdığınız saolun hocam

Geri