Arama sonuçları: *

• Users: szrbne
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Bir Anda Kpssye Girme Perilerim Geldi.

evet tam şu an geldi. uzun zamandır denemedim kendimi. burdan itibaren nasıl çalışsam en verimlisi olur. halihazırda işim var sadece zorlamak istiyorum kendimi
  2. S

Html Dosyası Mobilde Çalışmıyor.

ufak bir iş için basit bir uygulama yaptırdım yapay zekaya. pcde gayet iyi çalışıyor mobile aktarınca dokunmatik olarak işlevi yok. dokunamıyorum oynayamıyorum. bunu nasıl çözebilirim
  3. S

Yardım PlayStation 5'e Hoparlör Bağlama Konusunda Yardıma İhtiyacım Var.

bluetooth ile olmayacağını biliyorum kablolu uygun fiyatlı hoparlörler de jak girişli. sanırım dönüştürücü bu işi çözüyor. ama size yine de sormak istedim. alta bırakacağım linkler işimi görür mü ...
  4. S

Yardım “Security Boot Fail” Nedir Nasıl Çözülür ?

Şehir dışındaydım kardeşimin pcde işi varmış halletmesi için izin verdim. Kapatırken bu yazıyı gördüğünü söyledi. Açtığında da alta bırakacağım ekranda kalıyormuş. Daha önce benim başıma gelmemişti. Pc yazılımından da hiç anlamam. Nasıl çözebilirim ?
  5. S

Yazlık Alışverişlerinizi Nereden Yapıyorsunuz ?

fp genel olarak yerlerde. tasarım olarak iyi bir şey bulmak zaten zorken bulunan şeyin fiyatı da çok uçuk oluyor. sizin kalite ve fiyat anlamında dengeli dediğiniz giyim markaları ve butikler hangileri ? tişört bir şekilde bulunuyor da kalıbı kalitesi tatmin eden şort bir türlü bulamadım.
  6. S

Ajazz Aj159 Pro Mouse'um Temassızlık Yapıyor.

direkt mouseda bir şey yok ama şarj istasyonunda temassızlık var. kablo kaydığında bağlantı tamamen gidiyor. csde felç gibi kalıyorum. toz vs vardır diye üfledim ama yine aynı. kabloda da sorun yok. nasıl çözebilirim?
  7. S

Darbeli Matkap Önerisi

ev işlerinde kullanılacak ama biraz kaliteli bir şey arıyorum. babam için arıyorum. reis şarjlı istemiyor fişli istiyor. uygun fiyatlı öneriniz varsa alabilirim.
  8. S

Evde Kullanım İçin Ağırlık Seti Önerisi ?

spora gidiyorum ama gidemediğim zamanlar oluyor. boş geçmemek için evde kullanabileceğim dandik olmayan ama uygun fiyatlı ağırlık seti önerisi yapar mısınız ? kullanmamı önerdiğiniz diğer ekipmanları da önerebilirsiniz.
  9. S

Erdekte Nerede Kamp Yapılır ?

merkeze yakınlık önceliğim. deneyimlediğiniz yer var mı ?
  10. S

32"-43" Televizyon Önerisi.

mutfağım için hemen hemen bu boyutlarda tv arıyorum. arada ps5 de bağlarım diye düşündüm ama bu boyutlarda 60hz üstü bulamadım. görüntü kalitesiyle beni üzmeyecek güvenebileceğim tv önerirseniz memnun olurum. net bütçem yok ama 25 bine kadar düşünmüştüm.
  11. S

Yaz için duvar tipi klima önerisi ?

sıcaklar çekilmez bir hal almaya başladı. ek olarak dedemler de yanımıza taşındı. koah hastası olduğu için bulunduğu ordamı ferah tutmak istiyoruz. bütçe belirlemedim ama 18000 BTU klimalarda fiyat biraz sıçrıyor yukarı. 12000 alabileceğim şimdilik. klimalarda ne gibi özellikler olur bilmiyorum...
  12. S

Yaz kampı için ekipman önerisi ?

daha önce kamp yapmadım. bu yaz erdekte bir koyda çadırı kurup biraz kalmak istiyorum. arpenaz 3 çadır aldım işimi fazlasıyla görür. mat lamba vs gibi olmazsa olmaz ekipmanları söyler misiniz ? hatta alıp kullandığınız ürünlerin marka modellerini atarsanız memnun olurum.
  13. S

MOD SAAT yapmak istiyorum.

kendi ellerimle mod saat yapmak istiyorum ama aliexpresten mekanizma getirtmek çok zor artık. şu an bu işle uğraşan ve malzemeleri basit yoldan temin edebilen birisi varsa bana yol gösterebilir mi ? alınabilir mekanizmalar hangileridir ? güvenilir satıcılar hangileridir ?
  14. S

1m-1.2m araba önerisi ?

kasa tipi farketmez ama 4 kişilik bir aile için uygun olması lazım. otomatik ve diğerlerine göre daha az baş ağrıtan orta/genç yaşta araba önerisi verir misiniz ?
  15. S

CS2 Süsler ve Patternler hakkında bilgisi olan var mı ?

die cast ak süsüm var. altın 5253. bunun değeri nedir?
  16. S

Avantajlı Kredi Kartı Önerisi ?

alışverişlerde genelde kredi kartı kullanıyorum. aylık işlem hacmi bazen 5k bazen 25k. şu an maximum genç kullanıyorum ama puan sistemi çok kazandırmıyor gibi. acil nakit ihtiyaçlarımda da pek memnun değilim. avantajları ve kampanyaları olan (özellikler kafe restoran) kredi kartı öneriniz var mı?
  17. S

❌İndirim Bitti! Stanley Quick Flip 0.47 lt Çelik Termos 999 TL

azur mavisini paylaşmıştım fiyat 1274 TL olmuş. ama bu sefer de pembesi 999 TL ye düşmüş. belki hediye olarak falan almak isteyen olur. ömür boyu garantisi var. 9 ay vade farksız taksit seçeneği var. satıcı amazon...
  18. S

❌İndirim Bitti! Stanley Quick Flip 0.47 lt Çelik Termos 1059 TL

piyasada 1200-1400 civarı herhalde. gerçi 1100 küsüre de var yer yer. geçenki indirimlerde kaçırmıştım şimdi aldım. belki almayı düşünen vardır...
  19. S

Yardım GameBooster 1 MS 100 HZ Monitör 2700 TL alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-2411ff-23-8-100hz-1ms-mprt-fast-ips-fhd-hdmi-vga-flat-gaming-monitor-pm-HBC00008QUSJ8?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:google.md:dsa.op:purchase.cid:15944948818&utm_content=agid:133228666275&wt_gl=cpc.dsa.camp15944948818adgr133...
  20. S

PS5 için monitörüm yok YARDIM

evin tvsi şu an dolu ve uzun bir süre de dolu olacak gibi görünüyor. ailevi şeyler. ps de ünitede yatıp duruyor. şu an maddi durumum çok iyi değil. max bütçem 2k. bu fiyata ikinci el monitör ya da tv bulabilir miyim? elimde laptop var buna yansıtmanın bir yolu var mı ya da? bu fiyata alınacak...
Geri