Yardım “Security Boot Fail” Nedir Nasıl Çözülür ?

szrbne

80+
Reaksiyon skoru
156
Şehir dışındaydım kardeşimin pcde işi varmış halletmesi için izin verdim. Kapatırken bu yazıyı gördüğünü söyledi. Açtığında da alta bırakacağım ekranda kalıyormuş. Daha önce benim başıma gelmemişti. Pc yazılımından da hiç anlamam. Nasıl çözebilirim ?

Ekler

• a6cec495-7233-41a0-b02b-13583c88b88c.webp
    a6cec495-7233-41a0-b02b-13583c88b88c.webp
    151.9 KB · Hit: 12
Şehir dışındaydım kardeşimin pcde işi varmış halletmesi için izin verdim. Kapatırken bu yazıyı gördüğünü söyledi. Açtığında da alta bırakacağım ekranda kalıyormuş. Daha önce benim başıma gelmemişti. Pc yazılımından da hiç anlamam. Nasıl çözebilirim ?
valorant girmek için ana kart ın bios unda security boost u kapattığı için olmuştur bios girince disable dan çekip windows boost a tıklasın düzelir

valorant girmek için ana kart ın bios unda security boost u kapattığı için olmuştur bios girince disable dan çekip windows boost a tıklasın düzelir
Kız kardeşim hocam. Oyunlar vs işi yok. Zaten ösym ile alakalı bir şey yapacaktı. Neyse çözümü varsa problem yok. Herhangi bir dosya kaybı vs olmasın da.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,386
Üyeler
198,961
Son üye
Yamasut

Geri